INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (hra pre PC)

    Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (hra pre PC)
     
    zarábajte herné mince iba hraním a utrácajte ich v obchode Rux, aby ste si odomkli skvelé predmety, postavy a výhody prispôsobenia
    žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    16,54 €
    13,78 € bez DPH
    Kód tovaru

    366944

    PN kód

    EAPC03769

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (hra pre PC)

    Popis produktu

    Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (hra pre PC)

    Teraz  môžete plniť veselé misie a poraziť epických bossov vo Weirding Woods, Mount Steep a Neighborville Town Center, aby ste zbierali medaily a odomykali si odporné oblečenie. Párty s až tromi priateľmi a šantenie v Giddy Parku alebo ponorenie sa do hry pre viacerých hráčov 8v8 v hre Turf Takeover, premáhanie protivníkov, trhanie bômb trpaslíkov, poskakovanie na ružovom bahne - to je najväčšia zábava, ktorú od krájaného chleba zažijete.
    Vezmite svoj systém kamkoľvek a pripravte sa na vykopnutie trávy offline a online v konflikte medzi rastlinami a zombie, ktorý vás zavedie na vonkajšie okraje Neighborville a späť!

    Vlastnosti:

    - Vydajte sa na cestu do vonkajších okrajov Neighborville Offline - Objavte Giddy Park, PvE oblasti s voľným pohybom a režimy súkromného hrania bez internetového pripojenia.
    - Prispôsobte si každú postavu pre bitku - Zarábajte herné mince iba hraním a utrácajte ich v obchode Rux, aby ste si odomkli skvelé predmety, postavy a výhody prispôsobenia.
    - Hrajte so svojimi obľúbenými ľuďmi - Párty s až tromi priateľmi a prechádzajte sa v Giddy Parku alebo sa ponorte online do hry pre viac hráčov 8v8 v hre Turf Takeover a porazte protivníkov v obrovskej prímestskej prestrelke.
    - Ovládanie pohybom a dotykové ponuky - Používajte ovládače pohybu na zameranie s celou škálou nastavení, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií. Interakcia s ponukami používateľského rozhrania počas celej hry pomocou dotykového vstupu vrátane zväčšenia mapy.
    - Selektor výherných máp - Vyberajte a spolupracujte so všetkými 12 výhernými mapami kedykoľvek a vymeňte cenové žiarovky za neuveriteľné odmeny!

    Technické parametre


    Typ: hra
    Kompatibilita: pre PC
    Žáner: strieľačka
    Stránky o produkte Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (hra pre PC):

    www.ea.com/games/plants-vs-zombies/plants-vs-zombies-battle-for-neighborville

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky