INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Kategórie Filter produktov

    Herné PC

    späť

    strana 0 / 0
    Herné počítače sú špeciálne navrhnuté počítače, ktoré poskytujú vysoký výkon a kvalitu pri hraní počítačových hier. Niektoré z charakteristík, ktoré by mal mať dobrý herný počítač, sú:

    - Výkonný procesor: Procesor je mozog počítača, ktorý riadi všetky jeho funkcie. Pre hranie hier je potrebný procesor s viacerými jadrami a vysokou frekvenciou, ktorý dokáže zvládnuť náročné úlohy a zabezpečiť plynulý chod hry. Medzi najpopulárnejšie procesory pre herné počítače patria AMD Ryzen a Intel Core.

    - Kvalitná grafická karta: Grafická karta je zodpovedná za tvorbu grafického výstupu na monitore. Pre hranie hier je potrebná grafická karta s vlastnou pamäťou, ktorá dokáže podporiť vysoké rozlíšenie, detaily a efekty, ako je ray tracing. Medzi najpopulárnejšie grafické karty pre herné počítače patria NVIDIA GeForce a AMD Radeon.

    - Dostatočná pamäť RAM: Pamäť RAM slúži na ukladanie dočasných dát, ktoré procesor potrebuje pre svoju prácu. Pre hranie hier je potrebná pamäť RAM s dostatočnou kapacitou a rýchlosťou, ktorá umožní rýchle načítavanie a prepínanie medzi aplikáciami. Pre herné počítače sa odporúča mať aspoň 8 GB RAM, optimálne je 16 GB alebo viac.

    - Rýchle úložisko: Úložisko slúži na ukladanie trvalých dát, ako sú operačný systém, programy a hry. Pre hranie hier je potrebné mať rýchle úložisko, ktoré skráti čas spúšťania a načítavania hier. Pre herné počítače sa odporúča mať SSD disk, ktorý je rýchlejší a spoľahlivejší ako HDD disk.

    - Efektívne chladenie: Chladenie je nevyhnutné pre zachovanie optimálnej teploty a životnosti komponentov. Pre hranie hier je potrebné mať efektívne chladenie, ktoré dokáže odviesť teplo z procesora a grafickej karty. Pre herné počítače sa odporúča mať aspoň jeden ventilátor na prednej a zadnej strane skrine, prípadne vodné chladenie pre ešte lepšie výsledky.

    Status

    Cena

    Parametrický filter

    Podrobné vyhľadávanie

    Aktívne filtre:

      Dostupnosť na predajniach

       

      Zadané "lenovo legion C730" sa nepodarilo nájsť. Skúste prosím upraviť zadaný text.

       
      Notebooky