INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Polohovatelný držiak ULTRADESK BRANCH pre 2 monitory

     
    držiak pre monitor, na hranu stola, uhlopriečka od 17", do 32", VESA 75 x 75, nosnosť 20 kgZobraziť viac

    skladom 

    85,50 €
    71,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    424198

    PN kód

    UD-BRAN-DB

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Polohovatelný držiak ULTRADESK BRANCH pre 2 monitory

    Dvaja sú lepší ako jeden

    Ultradesk BRACNH Double je pokročilý držiak pre dva monitory až do veľkosti 32 palcov. Vďaka univerzálnej povahe jeho designu je kompatibilný s väčšinou plochých a zakrivených displejov dostupných na dnešnom trhu. Ponúka dva spôsoby montáže, vďaka čomu je kompatibilný s akýmkoľvek typom počítačového stola. Držiak poskytuje radu možností, ktoré uľahčujú umiestnenie monitorov na optimálne miesto. Získajte ešte viac miesta na pracovnej ploche s profesionálnym držiakom na monitor!

    Vysokokvalitný plynový zdvihák

    Ramená držiaka sú založené na kvalitnej plynovej pružine, ktorá sa veľkou mierou podieľa na jeho perfektnej stabilite vyvážením hmotnosti monitora. Umožňuje presné nastavenie jej polohy pri zachovaní príkladných statických vlastností celej zostavy. Držiaky plynových pružín sú v súčasnosti považované za jedno z inovatívnych riešení, ktoré poskytuje nebývalou úroveň pohodlia pri nastavovaní. ULTRADESK BRANCH má odolnú pružinu, ktorá si zachová svoje parametre po veľmi dlhú dobu.
    Hlavným prvkom držiaka sú dve otočné ramená z hliníka, ktorá umožňujú pohyb monitorov v priestoru o celých 360 stupňov okolo vlastnej osy. Sú vyrobené z odolnej a pevnej kovovej zliatiny a ich vonkajší povrch je chránený estetickým náterom. Použitý mechanizmus je veľmi spoľahlivý a pre zachovanie plnej funkčnosti nevyžaduje časovo náročné konzervačné opatrenia.
    Výrobok je vybavený mechanizmom pre vertikálne nastavenie sklonu – hore a dole. Osvedčí sa v mnohých situáciách, napr. pri použití stola v stoji. Naklonenie môže byť užitočné, ak často potrebujete prezentovať plody svojej digitálnej práce ľuďom stojacím vedľa pracovnej plochy.Tento parameter je definovaný mechanizmami umiestnenými v dvoch bodoch vo vnútri konštrukcie ramena, jeho zmena trvá len niekoľko sekúnd.
     
    Rotačný pohyb držiaka je možné blokovať v rozsahu 180 stupňov, čo umožňuje jeho vystuženie v ľubovoľnej polohe po celej ploche pracovnej plochy. Zámok je zvlášť užitočný, ak plánujete rozmiestniť viac monitorov na jednotlivé držiaky. V tomto prípade umožňuje zachovať presné usporiadanie displejov voči sebe a zaručuje tak stabilnú pracovnú plochu na viacerých monitoroch.
     

    Vstavaný cable managment

    Vo vnútri konštrukcie sú špeciálne kanály pre vedenie káblov. Uľahčujú vedenie ďalších prípojok na zadnú stranu stola alebo pod pracovnú plochu a zároveň esteticky maskujú prítomnosť vybraných káblov. Boli navrhnuté tak, aby ste do nich ľahko vošli káble prepájajúce displej s počítačom, konzol alebo napájacím zdrojom.

    Funkcia PIVOT

    Vďaka funkcii Pivot môžete ľahko otočiť obrazovku monitora o 90° zo štandardnej horizontálnej polohy do vertikálnej polohy. Možnosť, ktorú si pochvaľujú používatelia, ktorí svoje vybavenie využívajú ku programovaniu, grafickému designu, správe počítačových systémov, editácii textov či tabuliek, ale aj profesionálov v mnohých ďalších oboroch, ktoré súvisia s digitálnym spracovaním dát. Pivot je funkcia, ktorá sa taktiež ukazuje ako veľmi užitočná pri vytváraní sady displejov pre vytváranie online streamov

    Rozmery (VxŠxH):

    • 17,8 - 41,8 cm
    • 11,4 cm
    • 40,3 cm

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Typ držiaku

    držiak pre monitor

    Určenie

    Držiak musí byť navrhnutý tak, aby vyhovoval špecifickým požiadavkám na uchytenie zariadenia či už ide o stenu, strop, alebo inú konštrukciu. Uchytenie by malo byť pevné a stabilné, aby predchádzalo akémukoľvek pohybu alebo posunu držiaka.
    na hranu stola

    Max počet zariadení

    2

    Uhlopriečka minimálna

    rozsah požadovaných minimálnych rozmerov TV uhlopriečky
    17 "

    Uhlopriečka maximálna

    rozsah požadovaných maximálnych rozmerov TV uhlopriečky
    32 "

    VESA prichytenie

    rozsah maximálnych vzdialeností VESA závitov
    75 x 75

    Max. nosnosť

    20 Kg

    VESA horizontálne, od-do

    rozsah podporovaných vodorovných vzdialeností VESA závitov
    75-100 mm

    VESA vertikálne, od-do

    rozsah podporovaných zvislých vzdialeností VESA závitov
    75-100 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky