INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Port Connect Wireless Collection, ružová

     
    myš, kancelárska, symetrická, USB bezdrôtový prijímač, optický senzor, ružová, 3 tlačidlá, max. citlivosť 1600DPIZobraziť viac

    skladom 

    15,10 €
    12,58 € bez DPH
    Kód tovaru

    405218

    PN kód

    900541

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Port Connect Wireless Collection

    Pokiaľ hľadáte spoľahlivého a štýlového parťáka pre kancelársku prácu či domáce použitie, je pripravená elegantná bezdrôtová myš Collection pochádzajúca z dielne známeho výrobcu tašiek a ďalšieho počítačového príslušenstva – firmy PORT CONNECT. A pretože táto spoločnosť miluje módu, môžete si vybrať hneď z niekoľkých farebných vyhotovení, ktoré sadnú vášmu módnemu štýlu a zladia sa so zvyškom vášho príslušenstva.

    Myš má veľmi nízku hmotnosť a zároveň skvelú presnosť, za ktorou stojí najmä pokročilý senzor, schopný snímať pohyb takmer na akomkoľvek povrchu.

    Obojstranné ergonomické vyhotovenie
    Myš sa navyše skvele drží vďaka svojmu starostlivo navrhnutému príjemnému tvaru a povrchu príjemnému na dotyk, vďaka čomu vám bude vítanou oporou ako pri práci, tak aj pri prehliadaní internetu či ďalších činnostiach. Je vhodná pre pravákov aj ľavákov.

    K počítaču ju ľahko pripojíte pomocou bezdrôtového rozhrania, pracujúceho na frekvencii 2,4 GHz, pričom stačí do počítača či ďalších zariadení pripojiť USB-A alebo USB-C prijímač. O dodanie energie sa postará 1 AA batéria, ktorá sa nachádza v balení.

    Kľúčové vlastnosti:
    Bezdrôtová optická myš
    Pripojenie prostredníctvom 2,4 GHz
    Vyhotovenie pre pravákov aj ľavákov
    Dosah signálu až 20 metrov
    3 intuitívne rozmiestnené tlačidlá
    Napájanie pomocou AA batérie
    Kompatibilné s Windows 10, 8.1, 8, 7, macOS, Chrome OS, Android
    Nízka hmotnosť iba 50 g


    Bezdrôtová elegantná pracovná myš PORT CONNECT Wireless COLLECTION s citlivosťou až 1 600 DPI, 3 intuitívne rozmiestnenými tlačidlami a senzorom, ktorý dokáže snímať pohyb na rozličných typoch povrchov. To všetko v ergonomickom a maximálne štýlovom vyhotovení, s ktorým bude radosť pracovať aj baviť sa dlhé hodiny bez prestávky.


    Senzor, ktorý sa skĺzne všade
    Vďaka presnému optickému senzoru s citlivosťou až 1 600 DPI myš zvládne snímať pohyb po všetkých obvyklých typoch povrchov. To všetko navyše bez prítomnosti akýchkoľvek káblov, takže vás počas pracovnej alebo odpočinkovej činnosti nebude vôbec nič obmedzovať.

    Tichá ako myška
    Myš je vybavená tichými spínačmi, takže si ju môžete vziať do práce, školy alebo napríklad aj knižnice a budete ju môcť používať bez obáv z vyrušovania svojho okolia. Rozmiestnenie jednotlivých tlačidiel je maximálne intuitívne, takže nemusíte zdĺhavo tápať, kde sa nachádza vaša obľúbená funkcia. Príjemnejší pohyb po internetových stránkach zaistí rolovacie koliesko.

    Nenáročná a maximálne úsporná prevádzka
    O napájanie zariadenia sa postará jediná batéria typu AA, pričom jedna je už súčasťou balenia. Prevádzka je následne riadená pokročilou technológiou správy energie, vďaka čomu myš vydrží pracovať oveľa dlhšie. Samotné použitie je jednoduché – jednoducho zasuniete USB-A alebo USB-C prijímač príslušnou stranou do svojho počítača, notebooku a ďalších zariadení a zásluhou technológie Plug & Play môžete hneď začať pracovať.

    Obsah balenia:
    Bezdrôtová myš PORT CONNECT Wireless COLLECTION (900541)
    Bezdrôtový USB-A a USB-C prijímač
    1× AA batéria
    Užívateľská príručka

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    kancelárska

    Určenie

    symetrická

    Pripojenie

    USB bezdrôtový prijímač

    Senzor pohybu

    optický

    Vertikálna myš

    nie

    Počet tlačidiel myši

    3

    Tichý klik

    nie

    Max. citlivosť DPI

    1600

    Logitech Bolt

    nie

    Logitech Unifying

    nie

    Farba

    ružová

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky