INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    QCY HT10 PRO+, bezdrôtové slúchadlá, ANC, biela

    vezmite si svoju hudbu kamkoľvek pôjdete.
    slúchadlá, do uší - kôstkové, s mikrofónom, bluetooth 5.3, aktívne potláčanie hlukuZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    38,90 €
    32,42 € bez DPH
    Kód tovaru

    433001

    PN kód

    HT10 pro+ white

    Výrobca
    QCY
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    QCY HT10 PRO+


    Ponorte sa do detailného zvuku so slúchadlami QCY HT10 Pro. Bezdrôtové slúchadlá QCY poskytujú krištáľovo čistý zvuk potvrdený technológiou Hi-Res Audio a využívajú kodek LDAC. Okrem toho účinne redukujú okolitý hluk - môžete telefonovať bez obáv z rušenia. Okrem toho podporujú technológiu Bluetooth 5.3 a umožňujú pripojenie k 2 zariadeniam súčasne. 

    Ponorte sa do sveta hudby

    Slúchadlá využívajú technológiu HiFi 5 DSP, ktorá zabezpečuje dokonalé spracovanie zvuku. Môžete si tiež vychutnať hlboké basy na optimálnej úrovni. Okrem toho je ich ergonomický dizajn presne prispôsobený ušnému kanálu, čo zaručuje presné nosenie. Presné nastavenie ekvalizéra EQ navyše oživí každý zvuk bohatstvom detailov.

    Kvalitnejší zvukový záznam s kódekom LDAC

    Zažite zvuk v jeho najčistejšej podobe. Slúchadlá podporujú kodek LDAC, vďaka ktorému sa signál prenáša rýchlosťou 990 kb/s a vzorkovacia frekvencia je až 96 kHz / 24 bitov. Vďaka tomu si môžete vychutnať zvuk v plnom rozlíšení a presne reprodukovaný zvuk v každom tóne.

    Krištáľovo čisté vysoké tóny

    Pocíťte rozdiel s QCY HT10 Pro. Slúchadlá boli jemne vyladené odborníkmi na akustiku, čoho výsledkom je široký rozsah vysokých tónov a vyššia rezonančná frekvencia. Okrem toho bola veľkosť slúchadiel v porovnaní s inými modelmi zmenšená o 46 %, čo poskytuje nekonečné pohodlie.

    Perfektne vyvážený zvuk

    Slúchadlá využívajú technológiu redukcie šumu založenú na umelej inteligencii. Pomocou špeciálneho čipu účinne potláčajú vonkajší hluk tým, že upravujú jeho úroveň individuálne pre každé ucho. Tým sa účinne vyrovnáva tlak pre väčšie pohodlie používateľa.

    Potlačenie okolitého zvuku ANC

    QCY HT10 Pro ponúka celkom 6 mikrofónov (3 na každom slúchadle), ktoré presne zachytávajú hlas a účinne blokujú okolitý hluk. Vďaka tomu môžete telefonovať uprostred mestskej džungle a mať istotu, že vás volajúci bude počuť jasne a zreteľne. Okrem toho automaticky eliminujú hluk vetra, čo vám umožní chodiť a behať bez rušenia.

     

    Stabilné pripojenie Bluetooth

    Zabudnite na problémy s pripojením. Slúchadlá podporujú verziu Bluetooth 5.3, čo vedie k rýchlemu a stabilnému signálu až do vzdialenosti 10 m. Okrem toho ponúkajú oneskorenie iba 80 ms pre lepšiu synchronizáciu zvuku a obrazu - môžete slobodne hrať svoje obľúbené hry a sledovať filmy. K dispozícii je aj možnosť spárovania slúchadiel s 2 zariadeniami súčasne - pripojte ich k tabletu a smartfónu a potom medzi nimi pohodlne prepínajte, aby ste mohli odpovedať na prichádzajúce hovory alebo sledovať seriál.

    Dlhá výdrž batérie

    Nechajte hudbu hrať čo najdlhšie. Slúchadlá sú vybavené odolnými batériami a na jedno nabitie vydržia hrať až 4 hodiny (so zapnutým ANC) alebo 5 hodín (s vypnutým ANC). Nabíjacie puzdro medzitým predĺži výdrž na 23 hodín so zapnutým ANC alebo 28 hodín s vypnutým ANC. Počúvajte svoje obľúbené skladby a podcasty bez prerušenia.

     

    Špecializovaná aplikácia

    Chcete skontrolovať, či ste si správne nasadili slúchadlá? S aplikáciou QCY je to možné! Jednoducho pripojte HT10 Pro k aplikácii a aktivujte funkciu ANC. Potom si nasaďte slúchadlá - v aplikácii sa zobrazí správa s informáciou, či boli slúchadlá správne nasadené. Odtiaľ môžete tiež nastaviť zvuk podľa svojich preferencií a nájsť stratené slúchadlá. 

    Jednoduché a intuitívne ovládanie

    Ovládanie slúchadiel nebude problém. Každé z nich má dotykové plochy, pomocou ktorých môžete preskakovať skladby, pozastaviť/obnoviť prehrávanie, prijímať prichádzajúce hovory alebo aktivovať režim nízkej latencie. Môžete tiež rýchlo spustiť hlasového asistenta bez toho, aby ste museli siahnuť po smartfóne.

    Technické parametre

    • Názov pre párovanie: QCY AilyBuds Pro+
    • Bluetooth verzia: 5.3
    • Kompatibilita: iOS (od verzie 13), Android (od verzie 8.0)
    • Dosah Bluetooth: 10 m
    • Výdrž batérie s nabíjacím puzdrom: približne 23 h (ANC zapnutý), približne 28 h (ANC vypnutý),
    • Na jedno nabitie: približne 4 h (ANC zapnutý), približne 5 h (ANC vypnutý)
    • Zvukové protokoly: HFP, A2DP, AVRCP
    • Kapacita batérie: 350 mAh (puzdro), 27 mAh (slúchadlá)
    • Nabíjací port: USB-C
    • Odolnosť proti vode: IPX5
    • Rozmery slúchadla: 19,9 x 18,4 x 33,7 mm; puzdro: 51 x 51 x 28,2 mm

    Stránky o produkte QCY HT10 PRO+:

    www.qcy.com/lang-en/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    do uší - kôstkové

    Konštrukcia

    otvorená

    Odporúčané použitie

    neurčené

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    zabudovaný

    Pripojenie

    bluetooth

    Ovládanie hlasitosti

    nie

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    Citlivosť

    96 dB/mW

    ANC

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Tomáš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre QCY HT10 PRO+ 7

    Notebooky