INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Razer Junglecat

    Razer Junglecat

    Vypredané

    gamepad, Bluetooth, životnosť 100+ hodín, nabíjanie cez USB-C, aplikácia Razer Gamepad, tri kryty, adaptér pre spárovanie s ďalšími zariadeniamiZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    384723

    PN kód

    RZ06-03090100-R3M1

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Razer Junglecat

    Popis produktu

    Razer Junglecat

    Herný ovládač Razer Junglecat vám zaistí výbornú zábavu, nech už radi hráte akýkoľvek herný žáner. Pripojte svoj telefón cez Bluetooth a užívajte si akciu a dobrodružstvo úplne bez obmedzovania káblom. Integrovaná nabíjateľná batéria s mimoriadnou úsporou zaistí ovládaču viac ako sto hodín hrania na jediné nabitie. Okrem smartfónov môžete zariadenie používať aj s inými prístrojmi vrátane počítačov - stačí využiť dodávaný adaptér. Samotný smartfón pripojíte podľa potreby buď na výšku, alebo na šírku; vždy pritom budete mať tlačidlá na dosah.

    Použitie na výšku i na šírku

    Podľa konkrétnej hry a vlastných preferencií si môžete zvoliť, či chcete telefón v gamepade používať na výšku, alebo na šírku. Flexibilné doštičky vám zaistia maximálnu voľnosť. Všetky tlačidlá aj páčky budete mať vždy na dosah, aby ste mohli oslavovať zaslúžené víťazstvo.

    Tri kryty v balení

    Súčasťou balenia sú tri kryty, ktoré vám umožnia pripevniť pravú alebo ľavú stranu, prípadne obe strany telefónu napevno ku gamepadu. Nechýba ani adaptér, ktorý rozšíri možnosť pripojenia gamepadu aj k iným zariadeniam mimo smartfóny, napr. k počítačom s operačným systémom Windows alebo k iným Android prístrojom.

    Aplikácia Razer Gamepad

    Stiahnite si do svojho telefónu zdarma aplikáciu Razer Gamepad App, ktorá vám umožní prednastaviť profily, vytvoriť si vlastné rozloženie tlačidiel alebo vybrať hry presne sebe na mieru.

    Nízka latencia
    Gamepad zaisťuje mimoriadne rýchlu odozvu a pripojenie s nízkou latenciou, takže sa môžete spoľahnúť na plynulé a nerušené hranie od rána do večera, a to aj pri tej najrýchlejšej akcii.
     
    Bluetooth
    Pripojte telefón bezdrôtovo cez Bluetooth, ktorý spotrebováva len minimum energie. Výkonná integrovaná batéria zabezpečí gamepadu viac ako sto hodín prevádzky na jediné nabitie.
     
    Nastavenie citlivosti
    Nastavte si citlivosť a ďalšie parametre sebe na mieru, aby vás pri hraní nerozptyľovali žiadne detaily a vy ste sa mohli plne sústrediť na akciu.

    Technické parametre:

    Rozhranie: Bluetooth
    Pripojenie ku: Android, Počítač
    Šírka výrobku 11.5 cm
    Výška výrobku 8.0 cm
    Hĺbka výrobku 20.0 cm
    Hmotnosť výrobku 0.4 kg
    Stránky o produkte Razer Junglecat:

    www.razer.com/

    Razer je americká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu herného hardvéru a softvéru. Razer je považovaný za jednu z najpopulárnejších a najinovatívnejších značiek v oblasti e-športov a herného priemyslu. Medzi jej produkty patria herné myši, klávesnice, slúchadlá, notebooky, PC komponenty a ďalšie doplnky pre hráčov.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky