INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Remington FC250 Reveal, kefka na tvár

    Vypredané

    kefka na teloZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    342573

    PN kód

    FC250

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Remington FC250 Reveal

    Popis produktu

    Remington FC250 Reveal

    Neexistuje lepší pocit, ako keď opúšťate svoj dom so zdravou žiarivou pokožkou. Preto je tu kefka na tvár REVEAL, ktorá vám pomôže vyzerať a cítiť sa výborne.

    S 2 rotačnými čistiacimi kefkami, jednou na všetky typy pokožky a druhou na citlivú pokožku, jej môžete prenechať tú náročnú časť starostlivosti o svoju tvár. Zabezpečí vám, že sa budete cítiť sebavedome a vaša pleť bude žiariť. Univerzálna kefka je ideálna na každodenné použitie. Pomáha odstrániť make-up, ktorý sa usadil hlboko v póroch alebo odstrániť odumreté kožné bunky. Kefku na citlivú pleť je možné použiť na jemnejšie čistenie, ktoré rozžiari pokožku.

    Prispôsobte si svoju starotlivosť pomocou 2 rýchlostí čistenia, či sa už jedná o jemné čistenie pri pomalšej rýchlosti na rozžiarenie pokožky alebo intenzívnejšie čistenie s vyššou rýchlosťou, ktoré pomôže vyčistiť póry.

    Kefka na tvár je plne omývateľná, takže ju môžete medzi jednotlivými použitiami jednoducho vyčistiť. Na uľahčenie vašej pravidelnej starostlivosti a pre väčšie pohodlie ju dokonca môžete použiť vďaka vodoodolnosti aj v sprche.

    Kozmetické puzdro vám uľahčí transport počas cestovania a vy sa tak môžete starať o svoju pokožku, nech ste kdekoľvek. Kefka na tvár je batériová (AAA batérie sú súčasťou balenia), takže si môžete užiť okamžitú dávku energie pre vašu pokožku, kedykoľvek ste na ňu pripravení.

    - Čistiaca kefka na tvár pre krásne jemnú a čistú pokožku každý deň
    - Rotačná čistiaca hlava
    - Balenie obsahuje 2 hlavy/kefky na čistenie:
    - univerzálna kefka na každodenné použitie, pre všetky typy pleti + kefka na citlicú pleť na jemné použitie každý deň, ideálna pre citlivú pleť
    - Omývateľná a vodoodolná
    - 2 rýchlosti čistenia
    - Kozmetické puzdro
    - Batériová (2 batérie AAA súčasťou balenia)
    Stránky o produkte Remington FC250 Reveal:

    sk.remington-europe.com/produkty/reveal-facial-cleansing-brush

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky