INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Remington XF9000 F9 Ultimate, planžetový holiaci strojček

    holiaci strojček pánskyZobraziť viac

    skladom 

    97,10 €
    80,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    342612

    PN kód

    XF9000

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Remington XF9000 F9 Ultimate

    Planžetový strojček F9, v kombinácii chrómu, výraznej čiernej a červenými prvkami Remington, je kľúčom k dokonalému oholeniu. Poskytne vám o 33 % viac holiaceho výkonu ako jeho predchodca, model XF8505* a tak bude hladké oholenie hračkou.

    Vyzerať a cítiť sa dobre nebolo ešte nikdy jednoduchšie vďaka našej najpokročilejšej technológii planžetového holenia, ktorú sme vybavili strojček F9 Ultimate. Jeho planžety LiftLogic sú viacsmerné a umožnia nadvihnúť fúzy zo všetkých úhlov pre optimálne oholenie. Každý ťah zastrihávača Hybrid Intercept zachytí dlhšie fúzy, zatiaľ čo sa zastrihávač Comb&Cut postará o tie kratšie.

    Technológia ConstantContour vám zabezpečí maximalne pohodlie. Ohybná hlava i planžety sa každým ťahom prispôsobují kontúram vašej tváre. Planžetový strojček F9 sa postará o to, aby si všetci mohli užiť skutočne hladké oholenie, dokonca i tí z vás s výraznou bradou a mohutnými lícnymi kosťami.

    100 % vodoodolný rotačný strojček F9 Ultimate prinesie vašej holiacej rutine ľahkosť a rýchlosť. Počas tých rána, kedy čas hrá proti vám, oceníte možnosť vziať si ho so sebou do sprchy alebo ho môžete používať s gélom či penou na holenie pre ešte šetrnejšie a pohodlnejšie holenie.

    4-NÁSOBNÝ HOLIACI VÝKON
    Planžetový holiaci strojček F9 Ultimate vám poskytne pôsobivý holiaci výkon, ktorý si zaslúžite. Jedinečná technológia vám prináša 4-násobný holiaci výkon a o 33 % rýchlejšie oholenie* v porovnaní s predchádzajúcim modelom XF8505*. Teraz bude každé holenie hladkým procesom s ešte hladším výsledkom.

    ZACHYTÍ KAŽDÝ FÚZ
    Planžetový holiaci strojček F9 Ultimate je vybavený planžetami LiftLogic, ktoré boli navrhnuté tak, aby vám pomáhali dostať z každého oholenia maximum. Planžety pohybujúce sa niekoľkými smermi nadvihnú fúz z každého uhlu a oholenie tak bude dôkladnejšie a jednoduchšie.

    - Planžety LiftLogic
    - Zastrihávač so systémom Hybrid Intercept
    - Technológia ConstantContour
    - Zastrihávač Comb&Cut Intercept
    - 100 % vodoodolný
    - Detailný zastrihávač
    - Lítiová batéria - až 60 minút prevádzky
    - Doba nabíjaia 90 minút
    - LED displej
    - 5-minútové rýchle nabitie
    - Cestovné puzdro
    - Bezdrôtový
    - Nabíjací stojanček
    - Cestovný zámok
    - Záruka 2 roky
    Stránky o produkte Remington XF9000 F9 Ultimate:

    sk.remington-europe.com/produkty/planzetovy-strojcek-ultimate-series-f9

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky