INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Roku LE HD, prehrávač médií

    Akcia

    s vysokorýchlostným káblom HDMI a jednoduchým diaľkovým ovládaním
    multimediálny prehrávač, rozlíšenie FullHD, HDMIZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    379431

    PN kód

    08296100054613930S3

    Výrobca

    Alternatívy pre Roku LE HD

    Popis produktu

    Roku LE HD

    Jednoduché streamovanie.

    Prehrávač médií na streamovanie Roku LE poskytuje plynulý zážitok zo streamovania HD na vašom televízore za našu najlepšiu cenu. Začať je jednoduché – stačí ho pripojiť k televízoru pomocou priloženého vysokorýchlostného kábla HDMI® a pripojiť sa k internetu. S krátkym nastavením krok za krokom a jednoduchým zážitkom na obrazovke je Roku LE ideálny pre nových používateľov, ale dostatočne výkonný pre skúsených profesionálov.
     
    Jednoduché streamovanie
     

    Streamovanie podľa nálady

    Streamujte to, čo máte radi, vrátane Roku® Originals nominovaných na Emmy®, živého televízneho vysielania, správ, športu, filmových hitov, populárnych relácií, hudby a ďalších. Navyše, s prístupom k stovkám bezplatných kanálov je toho veľa, čo si môžete užiť bez ďalších výdavkov.

    Streamovanie podľa nálady
     

    Vlastnosti

    • Je ideálny pre nových používateľov, sekundárne televízory a jednoduché darčeky.
    • Roku LE vám umožňuje streamovať bezplatné, živé a prémiové televízne vysielanie cez internet priamo do vášho televízora.
    • Jednoduché diaľkové ovládanie: Má všetko, čo potrebujete na ovládanie prehrávača, vrátane odkazov na obľúbené streamované kanály.
    • Automatické aktualizácie softvéru: Získajte najaktuálnejší softvér vrátane všetkých najnovších funkcií a dostupných kanálov bez toho, aby ste na to mysleli.
    • Súkromné mobilné počúvanie: Pomocou bezdrôtových alebo káblových slúchadiel s mobilnou aplikáciou Roku môžete kedykoľvek zvýšiť hlasitosť – bez rušenia domácnosti.
    • Nekonečná bezplatná televízia: Streamujte obrovský výber bezplatnej zábavy, ktorú nikde inde nedostanete, vrátane Roku Originals nominovaných na cenu Emmy, 200+ živých televíznych kanálov, exkluzívnych filmov, rodinnej televízie a ďalších na kanáli Roku.
    • Veľa výkonu, veľa zábavy: Kompaktný a nabitý energiou, budete môcť streamovať svoje obľúbené skladby s ľahkosťou. Od filmov a seriálov na Netflix a Prime Video až po káblové alternatívy, ako je Sling, si vychutnajte najdiskutovanejšie TV na bezplatných a platených kanáloch.
    • Rýchle a jednoduché nastavenie: Stačí ho pripojiť k televízoru pomocou priloženého vysokorýchlostného kábla HDMI® a napájacieho kábla, potom sa pripojiť k internetu a začať. Žiadne ďalšie poplatky: Streamovacie zariadenie Roku LE obsahuje vysokorýchlostný kábel HDMI® a neplatí sa žiadny mesačný poplatok za vybavenie. Je toho veľa, čo môžete streamovať bez ďalších výdavkov.

    Technické parametre

     

    Aplikácie, ktoré sa často používajú na Slovensku a viete nainštalovať

    • YouTube
    • Netflix
    • Sledovani.tv


    Balenie obsahuje

    • HDMI kábel
    • microUSB kábel na napájanie
    • diaľkový ovládač aj s batériami

    Napájací adaptér nie je súčasťou balenie, je možné ho napájať cez USB port televízora (USB by malo mať napätie aspoň 1A), prípadne môžete dokúpiť ako Príslušenstvo, nájdete pod produktom nižšie na stránke.

    Stránky o produkte Roku LE HD:

    www.roku.com/en-gb/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky