INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, 256 GB, Dual SIM, čierny

    108Mpx fotoaparát, Dynamic AMOLED 120Hz displej, dvojica teleobjektívov, podpora inteligentného pera S Pen
    mobilný telefón, fotomobil, vodeodolný, Android, dotykový displej, 6,8", 3200 x 1440, 8 jadrový procesor, 12GB RAM, 256 GB, 2x SIM, podpora 5G siete, bezdrôtové nabíjanie, podpora rýchleho nabíjania, NFC, odomknutie tvárouZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    360929

    PN kód

    8806090887307

    Výrobca

    Alternatívy pre Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

    Popis produktu

    Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

    Samsung prichádza s galaxiou veľkolepých zážitkov s novinkami Samsung Galaxy S21, S21+ a S21 Ultra. Predstavujeme smartfón s revolučným dizajnom a ultra výbavouSamsung Galaxy S21 Ultra 5G. Jeho špičkovým fotoaparátom zaobstaráte dychberúce fotografie aj videá vo filmovej kvalite. Supervýkonný procesor, podpora 5G, celodenná výdrž, najodolnejšie sklo a praktické funkcie z neho robia dokonalého mobilného spoločníka aj pre tých najnáročnejších používateľov.

    Obrazovka, z ktorej sa tají dych

    Displej Galaxy S21 Ultra 5G vás naozaj ohromí. Ponúka jas až 1 500 nitov a 100 % farebný objem, takže obraz vyzerá skvele a je dokonale čitateľný aj na priamom slnečnom svetle. Tým ale zoznam dych vyrážajúcich vlastností Dynamic AMOLED 2X displeja zďaleka nekončí. Obnovovacia frekvencia až 120 Hz zaistí špičkovú citlivosť aj dokonale plynulé pohyby, a to ako v mobilných hrách, tak pri posúvaní textu alebo prezeraní feedov na sociálnych sieťach. Smartfón obnovovaciu frekvenciu automaticky optimalizuje na základe toho, čo práve sledujete, aby zabezpečil dokonalý obrazový zážitok pri multimediálnom využití, ale zároveň efektívne šetril batériu, kedykoľvek je to možné.

    Neuveriteľne odolné sklo

    Ako displej, tak elegantnú zadnú stranu Galaxy S21 Ultra 5G chráni ultra odolné ochranné sklo Gorilla Glass Victus. To odoláva škrabancom ešte oveľa lepšie ako predchádzajúce generácie týchto výnimočných skiel.

    Doteraz najvyššie možné rozlíšenie fotoaparátu

    108 Mpx, to je mobilný rekord! Vďaka takto vysokému rozlíšeniu vyhotovuje zadný fotoaparát zábery s naozaj dychberúcim množstvom detailov. Z jednej pôvodnej snímky môžete orezávať a orezávať a orezávať množstvo ďalších detailných momentiek v špičkovej kvalite. Fotoaparát navyše zachytáva bohaté farebné dáta, takže sú detaily aj odtiene farieb na fotografiách mimoriadne verné. Vďaka špičkovému fotoaparátu Galaxy S21 Ultra 5G vaše videá nezostarnú. Váš nový smartfón vie natáčať nielen v rozlíšení 4K, ktoré je súčasným štandardom, ale dokonca aj v dychberúcom 8K (pri 24 snímkach za sekundu). Vaše záznamy sú tak ostré a detailné, že z nich dokonca môžete ukladať vysoko kvalitné fotografie, a to vďaka funkcii 8K Video Snap.

    Neuveriteľne plynulé videá

    Natáčajte videozáznamy s úchvatne plynulým obrazom, a to aj pri zhoršenom osvetlení, napríklad večer. Pomôže vám superplynulé video v 60 fps vďaka možnosti natáčať záznam s dynamickou, automaticky prispôsobiteľnou snímkovou frekvenciou. Vysoko pokročilá funkcia je tiež Superstabilizácia, ktorá premení váš Galaxy S21 Ultra 5G na profesionálnu akčnú kameru. A záznamy vašich dobrodružstiev vyrovnáva pokročilá umelá inteligencia, aby boli vždy vysoko kvalitné, bez rušivých otrasov.

    Dva špičkové teleobjektívy vás dostanú do centra diania

    Pre Galaxy S21 Ultra 5G nie je žiadna scéna príliš ďaleko. Ponúka dvojicu teleobjektívov s 3x a 10x optickým priblížením, ktoré sa automaticky prepínajú podľa toho, ako veľmi chcete záber priblížiť. O dokonalý výsledok sa postará tiež revolučná dvojito skladaná šošovka a superrozlíšenie podporené pokročilou umelou inteligenciou. Pokojne ešte trošku odstúpte – aj vzdialenú scénu budete mať vždy ako na dlani.

    Ešte lepšie nočné fotografie

    Užite si kvalitné fotografie so žiarivými a živými farbami, aj keď fotíte v tme – o výnimočné výsledky sa postará revolučný Bright Night senzor Galaxy S21 Ultra 5G. Nočné snímky navyše zaobstará rýchlejšie, obsahujú oveľa menej šumu a máte možnosť ovplyvňovať rýchlosť uzávierky.

    Ultra výkon, ultra výbava

    Model S21 Ultra 5G je prvým smartfónom Galaxy s novým 5nm procesorom, ktorý ponúka dvakrát rýchlejšiu umelú inteligenciu a o viac ako tretinu rýchlejšie GPU. Navyše podporuje 5G, takže keď operátori spustia siete najnovšej generácie, budete môcť surfovať maximálnou rýchlosťou. Názvu „Ultra“ zodpovedá aj zvyšok výbavy, od 5 000mAh batérie s úžasnou výdržou cez vodeodolnosť podľa štandardu IP68 po internú pamäť s kapacitou až 512 GB.

    Efektívna spolupráca s počítačom

    Riešenie Link to Windows vám umožňuje prepojiť váš Galaxy S21 Ultra 5G s vaším počítačom s Windows 10. Získajte prístup k fotografiám, správam, notifikáciám a ďalšiemu obsahu a hlavne využite možnosť spúšťať vybrané mobilné aplikácie priamo na svojom PC. Môžete ich dokonca pripnúť do ponuky Štart alebo na panel úloh, aby ste ich vždy mali okamžite k dispozícii.

    Rozumie si so šikovným perom S Pen

    Prvýkrát v histórii radu Galaxy S prichádza jej zástupca s podporou inteligentného pera S Pen (predáva sa samostatne). Superplynulá 120Hz obrazovka s vysokou citlivosťou a nízkym oneskorením je vyložene stvorená k presnej práci, ktorú pero umožňuje. Editujte dokumenty a videá, píšte poznámky alebo sa kreatívne vyjadrite s presnosťou, ktorú by prst nikdy nemohol dosiahnuť. S Galaxy S21 Ultra 5G navyše môžete používať aj iné stylusy kompatibilné s technológiou Wacom.

    Technické parametre

    Operačný systém
    Android

    Odolnosť
    - odolnosť voči vode (IP68)
    - Gorilla Glass Victus

    Displej
    Typ: Dynamic AMOLED, 120 hz
    Uhlopriečka: 6,8"
    Rozlíšenie: 3200 x 1440 Quad HD+ (515 PPI)

    Procesor
    Typ: Exynos 2100
    Počet jadier: 8
    Frekvencia:

    Operačná Pamäť RAM: 12 GB
    Užívateľská Pamäť: 256 GB

    Fotoaparát
    Zadný hlavný: 108 Mpx, clona f/1.8, OIS
    Ultra širokouhlý: 12 Mpx, clona f/2.2, uhol záberu 120°
    Teleobjektív 1: 10 Mpx, clona, f/2.4,OIS, 3x zoom
    Teleobjektív 2: 10 Mpx, f/4.9, 10x optické priblíženie
    Predný: 40 Mpx, f/2.2

    Audio
    Stereo reproduktory AKG
    Dolby Atmos

    SIM
    Typ SIM: nanoSIM
    Počet SIM: 2

    Podporované siete
    5G
    LTE: 800, 900, 1800, 2100, 2600 MHz
    3G: 850, 900, 1900, 2100 MHz
    GSM: 850, 900, 1800, 1900 MHz

    Konektivita
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6
    USB-C
    USB OTG
    NFC
    Bluetooth v5.0
    Samsung DeX
    Podpora pera S Pen

    Senzory
    GPS
    Gyroskop
    Barometer
    Akcelerometer
    Digitálny kompas
    Magnetický senzor
    Senzor priblíženia (proximity)
    Ultrazvuková čítačka odtlačkov prstov v displeji

    Batéria
    Kapacita: 5 000 mAh
    - super rýchle nabíjanie 25W
    - rýchle bezdrôtové nabíjanie 15W
    - bezdrôtové zdieľanie energie

    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery (V x Š x H): 165.1 x 75.6 x 8.9 mm
    Hmotnosť: 228g
    Stránky o produkte Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    Parametre

    Smartphony

    Modelová rada

    Samsung Galaxy S21 Ultra

    Podľa použitia

    fotomobil

    Vodeodolnosť

    áno

    Operačný systém

    Android

    Dotykový displej

    áno

    Uhlopriečka rozsah

    6,5" a viac

    Operačná pamäť RAM

    12GB

    Užívateľská pamäť

    256 GB

    Micro SD

    bez micro SD

    Počet SIM

    2x SIM

    Podpora 5G

    áno

    Zadný fotoaparát

    nad 64 Mpx

    Predný fotoaparát

    nad 32 Mpx

    Kapacita batérie

    nad 5000 mAh

    Bezdrôtové nabíjanie

    áno

    Rýchle nabíjanie

    áno

    Podpora NFC

    áno

    Snímač odtlačkov prsta

    v displeji

    Odomknutie tvárou

    áno

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky