INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung Galaxy Young (S6310), Metallic Silver

    Samsung Galaxy Young (S6310), Metallic Silver
     
    Samsung Galaxy Young (S6310), Metallic SilverZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    153732

    PN kód

    GT-S6310MSNORX

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Samsung Galaxy Young (S6310)

    Popis produktu:

    Tak inteligentný, tak pokročilý! Mobilný telefón Samsung GALAXY Young vám ako kúzlom prináša doteraz najúžasnejší zážitky z mobilnej komunikácie. Je kompaktný a elegantný a zároveň ponúka najnovšie technológie, najpokročilejšie funkcie a inovatívne ovládanie. Nechýba mu ani rýchle pripojenie a bohatý obsah, ktorý sa postará o vašu zábavu. Tento mobilný telefón vám skrátka poskytne všetko, čo môžete chcieť!

    Kompaktný, ale výkonný.
    Hoci má tento mobilný telefón miniatúrne rozmery, je až po okraj naplnený pokročilými funkciami a vysokým výkonom! Je dostatočne kompaktný, aby sa vám pohodlne vošiel do ruky, a je tiež vybavený veľkým 3,27 palcovým plne dotykovým displejom, ktorý vám umožní vychutnávať si všetky jeho pokročilé funkcie. Vďaka procesoru s frekvenciou 1 GHz všetko funguje rýchlo - či prechádzate svoje fotografie, hudbu či videá alebo používate iné funkcie.

    Platforma Android ™ 4.1 (Jelly Bean).
    Vďaka platforme Android ™ 4.1 (Jelly Bean) je používanie tohto mobilného telefónu rýchle, plynulé a bezproblémové. K dispozícii sú ovládacie prvky pre jednoduché fotografovanie, oznámenia, s ktorými je možné vykonávať ďalšie akcie, a prispôsobiteľné miniaplikácie.

    Jednoduchý režim.
    Jednoduchý režim vám umožňuje jednoducho pristupovať k hlavným funkciám na domovskej obrazovke, ako sú obľúbené kontakty, aplikácie, vytáčanie telefónnych čísel a ďalšie funkcie.

    Pohybové užívateľské rozhranie.
    Intuitívne a inovatívne pohybové užívateľské rozhranie rozpoznáva jednoduché pohyby, pomocou ktorých možno pohodlne ovládať funkcie mobilného telefónu.

    Bohatý obsah a služby.
    Služba Game Hub Lite vám poskytuje jednoduchý prístup k prémiovým hrám, ktoré využívajú špičkové technológie spoločnosti Samsung. Pomocou služby ChatON môžete prepojiť všetky svoje mobilné telefóny prostredníctvom jedného komunikačného programu, ktorý umožňuje zasielanie textových správ priateľom a tiež zdieľanie videí, obrázkov a hlasu.

    Služby Dropbox a S Cloud.
    Pomocou služby Dropbox môžete odkiaľkoľvek pristupovať k svojim dôležitým súborom a ľahko ich odosielať, upravovať a zdieľať.
    Služba Cloud v0.5 synchronizuje vaše kontakty, záložky, nastavenie, SMS a ďalší obsah vo všetkých vašich zariadeniach. Tento obsah sa ukladá a zálohuje do cloudu a môžete k nemu pristupovať odkiaľkoľvek prostredníctvom webu.



    Stránky výrobcu:

    http://www.samsung.sk



    Stránky o produkte:

    http://www.samsung.com/cz/consumer/mobile-phone/mobile-phone/touchphone/GT-S6310ZWAETL
    Stránky o produkte Samsung Galaxy Young (S6310):

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky