INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung RL4353RBASL/EO, chladnička kombinovaná

    Samsung RL4353RBASL/EO, chladnička kombinovaná

    Vypredané

    F

    chladnička viacdverová kombinovaná, energetická trieda F, farba nerez, objem 435 l, objem mrazničky 132 l, hlučnosť 41 dB, klimatická trieda N - T (16 - 43°C), mraziaci výkon 12 kg za deň, NoFrostZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    333108

    PN kód

    RL 4353 RBASL/EO

    Výrobca

    Popis produktu

    Samsung RL4353RBASL/EO

    Šetrí vašu peňaženku. Aj prírodu

    Ukladajte potraviny do chladničky, ktorá je zároveň šetrná k životnému prostrediu. Nová chladnička Samsung spotrebuje o 20 % menej energie než bežné modely. Energeticky účinné technológie - vrátane inovatívneho digitálneho invertorového kompresora a LED osvetlenia - pomáhajú šetriť energiu, znižujú emisie skleníkových plynov aj vaše mesačné účty za elektrinu. Je to ideálny spotrebič, ktorý šetrí prírodu aj vaše náklady.

    Úspora energie, tichý chod, záruka 10 rokov

    Oproti bežnému kompresoru, ktorý sa neustále spúšťa a zastavuje, digitálny invertorový kompresor Samsung pracuje nepretržite na základe stupňa vlhkosti a spôsobu používania chladničky. Vďaka tomu zachováva stálu teplotu, znižuje opotrebovanie kompresora a eliminuje hluk. Tešiť sa môžete na nižšie účty za spotrebu elektriny aj desaťročnú záruku.

    Inteligentné chladenie pre zachovanie vlastností potravín

    Pokročilý systém Smart Sensor bol navrhnutý tak, aby optimalizoval chladiaci výkon chladničky. Používa päť senzorov, ktoré monitorujú teplotu vzduchu vo vašej kuchyni, úroveň vlhkosti vo vnútri chladničky a dokonca aj vaše zvyky používania, podľa ktorých následne upravia nastavenia svojich parametrov. Jediné, čo musíte urobiť, je zásobovať chladničku. K dispozícii je dokonca senzor, ktorý vás upozorní na príliš dlho otvorené dvere. Výsledkom sú dokonale čerstvé potraviny a nižšie účty za elektrinu.


    Úspora energie, tichý chod, záruka 10 rokov

    Oproti bežnému kompresoru, ktorý sa neustále spúšťa a zastavuje, digitálny invertorový kompresor Samsung pracuje nepretržite na základe stupňa vlhkosti a spôsobu používania chladničky. Vďaka tomu zachováva stálu teplotu, znižuje opotrebovanie kompresora a eliminuje hluk. Tešiť sa môžete na nižšie účty za spotrebu elektriny aj desaťročnú záruku.


    Flexibilné zásobníky dverí

    Nech už sa na vašom nákupnom zozname objaví čokoľvek, potraviny rozličných veľkostí ľahko a pohodlne uložíte do štyroch individuálne nastaviteľných dverových zásobníkov s ochrannými krytmi. Zásobníky môžu byť posunuté vyššie alebo nižšie tak, že ľahko uložíte napríklad vyššie fľaše. A do hlbokého zásobníka sa zase zmestia objemné nápoje či dva rady plechoviek.


    Veľkorysý priestor na potraviny pre celú rodinu

    Svetlo ani vzduchové prieduchy v chladničke Samsung nebudú zaberať miesto vašim potravinám. Technológia Simple Inner Wall Design od spoločnosti Samsung rozširuje kapacitu úložiska vďaka strategicky umiestneným vetracím otvorom Multi Flow a úspornému LED osvetleniu. Chladnička sa tak môže pýšiť sofistikovaným dizajnom svojho interiéru.

    Brilantná energetická účinnosť

    Sofistikované LED osvetlenie spoločnosti Samsung je umiestnené na oboch stranách interiéru chladničky a prináša jasné, ale prirodzené svetlo. Vďaka nemu vždy rýchlo nájdete to, čo potrebujete. Aj v noci bez nutnosti zapínania kuchynského svetla. Navyše vyžaruje menej tepla než bežné žiarovky, vďaka čomu je zachovaná konzistentná teplota.

    Dôležité informácie vždy na očiach

    Štýlový modrý LED displej chladničky Samsung vám prináša ešte vyšší komfort používania oproti konvenčným modelom. Displej je umiestnený v hornej časti chladničky tak, že vám umožní jednoduché a komfortné ovládanie.


    Multi Flow

    Technológia Multi Flow prináša strategicky rozmiestnené vzduchové otvory na úrovni každej police, vďaka čomu je v celej chladničke zachovaná rovnomerná teplota. Dokonalé vychladenie každého kúta chladničky udrží potraviny dlhšie čerstvé.


    Očarujúca polica Deco Shelf

    Každý milimeter novej chladničky Samsung je navrhnutý tak, aby zapôsobil. Vrátane políc Glossy Deco. Či už si vyberiete police z nerezovej ocele alebo lešteného kovu, spoľahnúť sa môžete na ich eleganciu a pôvab, ktorý budete v iných konvenčných chladničkách hľadať márne.




    Chladnička kombinovaná, trieda F, objem chlad./mraz. 303/132 l, NoFrost systém, All-around chladenie, vonkajší LED displej s modrým podsvietením,
    zvuková signalizácia otvorených dverí, horné LED vnútorné osvetlenie, hlučnosť 41 dB, farba Easy Clean steel, spotreba energie 296 kWh/rok, rozmery
    šxvxh 700x1850x705 mm
    Stránky o produkte Samsung RL4353RBASL/EO:

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    F

    Farba

    nerez

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    435 l

    Objem mrazničky

    Objem mrazničky v litroch.
    132 l

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    41 dB

    Klimatická trieda

    pomáha s výberom podľa vonkajšej teploty: - SN (Subnormálna trieda) 10-32 °C; - N (Normálna trieda) 16-32 °C - ST (Subtropická trieda) 18-38 °C - T (Tropická trieda) 18-43 °C
    N - T

    Mraziaci výkon

    uvádza koľko kg potravín je mraznička schopná zmraziť počas 24 hodín
    12 kg/24hod.

    NoFrost

    technológia zabraňujúca námraze
    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky