INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung Soundbar HW-Q900T Dolby Atmos

    Samsung Soundbar HW-Q900T Dolby Atmos

    Vypredané

    Testovaný a vyladený v kalifornskom zvukovom laboratóriu, kde naši zvukoví inžinieri svetovej úrovne využívajú pokročilé akustické technológie a najmodernejšie počítačové modelovanie, aby pre vás zaistili dokonale vyvážený zvuk, ktorý zaplní celú miestnos
    Soundbar, subwoofer, bezdrôtový, výkon 406 W, Wi-Fi, Bluetooth, 2x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, 1x optický vstupZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    367536

    PN kód

    HW-Q900T/EN

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Samsung Soundbar HW-Q900T Dolby Atmos

    Popis produktu

    Samsung Soundbar HW-Q900T Dolby Atmos

    Set reproduktorov v konfigurácii 7.1.2 tvorí soundbar vhodný na umiestnenie pod televízii a výkonný subwoofer pre dokonale vyvážený zvuk. Novo pridané široké reproduktory umiestnené v oboch rohoch SoundBar prináša širšie audio scénu, takže počujete zvuk z presnej lokácie pre ešte silnejšie zážitok. Technológia Dolby Atmos a DTS: X zaistí reálne zvukové podanie vo všetkých smeroch, rovnaké ako by ste počuli v skutočnom svete. Po synchronizáciou s vašim televízorom Samsung pomocou Wi-Fi alebo Bluetooth pripojenie vytvorí spoločne pohlcujúci zvuk. Soundbar automaticky analyzuje a optimalizuje prehrávaný zvuk podľa práve sledovaného záberu. Technológia adaptívneho audia vám tak zaistí úplne zrozumiteľnou dialógovú stopu aj pri nízkej hlasitosti. Prednosťou je možnosť ovládania pomocou ovládača k televízoru Samsung, a to priamo cez televízor. K dispozícii je tiež aplikácia SmartThings , ktorá vám umožní pridať reproduktory do vašej siete, vďaka čomu získate väčšiu kontrolu nad prehrávaním audia vo svojej chytré domácnosti.

    Pravý zvuk 7.1.2ch
    Soundbar má 7 kanálov, 1 subwoofer kanál a 2 horné kanály – spoločne vás obklopia zvukom. Novo pridané široké reproduktory umiestnené v oboch rohoch soundbaru prinášajú širšiu audio scénu, takže počujete zvuk z presnej lokácie pre ešte silnejší zážitok.

    Vylepšený zvuk zo všetkých smerov
    Objavte hĺbku zvuku s Dolby Atmos a DTS: X. Tieto dve technológie vám umožnia počuť, ako každý zvuk prepláva okolo vás a nad vami rovnako, ako by ste to počuli v skutočnom svete.

    Q Soundbar a TV, dokonalá harmónia
    Q-Symphony
    Soundbar Q900T sa synchronizuje s vaším televízorom Samsung a spoločne vytvárajú pohlcujúci zvuk. Zariadenie spája a posilňuje zvuk vychádzajúci ako z reproduktorov soundbaru, tak televízora, vďaka čomu vám môže dopriať úplne novú úroveň počúvania a akusticky vás vtiahnuť do deja.
     

    Technické parametre

    Výkon: 406 W
    Pripojenie: Wi-Fi, Bluetooth, 2x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, 1x optický vstup

    Rozmery:
    reproduktor - 1232 x 138 x 69,5 mm
    subwoofer - 403 x 403 x 210 mm

    Hmotnosť:
    reproduktor - 7,1 kg
    subwoofer - 9,8 kg

    Farba: čierna
    Stránky o produkte Samsung Soundbar HW-Q900T Dolby Atmos:

    www.samsung.com/sk/audio-devices/soundbar/7-1-2-ch-soundbar-dolby-atmos-black-hw-q900t-en/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky