INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 Special Edition

    SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 Special Edition

    Vypredané

    + darček

    efektívne chladenie s polopasívnym chladičom Dual X
    grafická karta, AMD, Radeon RX 580 , 8 GB, GDDR5, 256 bit, PCI Express 3.0, DVI, HDMI, Display Port, aktívne chladenie, 500 W, 80% - 80 Plus, 1x 6 pin, 1x 8 pin Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    296606

    PN kód

    11265-21-20G

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

     

    Popis produktu

    SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 Special Edition

    Sapphire Nitro + Radeon RX 580 8G Special Edition s polopasívnym chladičom Dual X dosahuje veľmi vysokú Impulzné hodiny 1,430 MHz. Rádio 8 GDDR5 video RAM s frekvenciám 4 200 MHz (efektívnych 8 400 MHz) a pripojenie k GPU (grafický čip) s 256-bitovým rozhraním. 8-pinový a 6-kolíkový napájací konektor poskytuje napájanie grafickej karty dlhej 26 cm a pre prácu sa Odporučte Síťové adaptér s výkonom 500 wattové.

    Ak chce efektívne chladiť grafickej karty, Sapphire sa spolieha na chladič s dvoma ventilátormi, dodatočne doska a LED osvetlením. Špeciálnym znakom tohto polo-pasívneho chladiča s dvojitým ventilátorom je odnímateľná ventilátor a modrý eloxovaný kryt chladiča. Uvoľnením ľan konaj skrutky Moze ventilátor vyčistiť. V zriedkavých prípadoch problém s jedným z fanúšikov, mozem hoci odoslania samostatne, bez nutnosti odosielať na grafickej karte sám.

    Vlastnosti Sapphire Nitro + Radeon RX 580 8G Special Edition:

    Polopasívny chladič s dvojitým ventilátorom dual-X
    Modrý eloxovaný kryt chladiča
    osvetlenie RGB LED
    Maximálny cyklus Zvýšením 1,430 MHz
    8 GB Paměti GDDR5
    Paměťové hodiny 4200 MHz (efektívne 8 400 MHz)
    1 × 8-kolíkový a 1 × 6-kolíkový konektor napájaním
    VR-Ready

    AMD Radeon RX 580 v detaile

    Grafické čipy rady Radeon RX-500 Polaris ŠÚ vyrábané s využitím optimalizovaného procesu FinFET LPP 14nm, čo zvyšuje výkonnosť v rade RX-400. Počet shaderových jednotiek Radeonu RX 580 zostava nezmenená na úrovni 2 304 v porovnaní s modelom Radeon RX 480. Napriek tomu Radeon RX 580 ponúk Takmer o 10% viac výpočtového výkonu Ako priamy predchodcu. Dôvodom tohto Zvyšovaním výkonnosti ŠÚ zvýšenej hodiny v boosting, ktore ŠÚ možné prostredníctvom optimalizáciám procesu.

    Čip Polaris 20 Radeon RX 580 je podobný zdokonalenému produktu Boostclock Polaris 10 a prináša výhody Ako architektúra Graphics Core Next (GCN 1.3) štvrtej generácie. Medzi rôzne inovatívne Funkcie architektúry Polaris patrí nový procesor Command, geometrický procesor, revidovanej multimediálne jadrom, optimalizovaný zobrazovacie modul a vylepšený pamätať radič. Ďalšie podporované technológie zahŕňajú Async Compute, Vulkan, DirectX 12 a technológie FreeSync 2 Spoločnosti AMD.

    Séria Radeon RX-500 využíva Rovňák technológiami riadenia, šetria energiou a hodiny Ako séria 400, a Preto Radeon RX 580 (v referenčnom návrhu) má nízku TDP ľan 185 wattové. Monitory je možné pripojiť k grafickej karte cez port displeja, HDMI Alebo DVI-D a technológia Eyefinity umožňuje pripojením až štyroch uskutočňujú v multi-display nastavenia. Pripojením HDMI v štandardnom 2.0b prenáša rozlíšenie 4K / UHD na 60 Hertzová a má HDCP 2.2 pre odosielanie a príjem kódovaných signálové (4K streaming, 4K Blu-Ray), zatím čo DP-1,4-pripojením aj 8K podporované pri frekvencii 60 Hz .

    technické parametre

    Grafický čip: AMD Radeon RX 580
    Takt jadra: 1430 MHz
    Takt pamäte: 8400 MHz - 256 bit
    Veľkosť pamäte: 8 GB GDDR5
    Typ zbernice: PCI Express 3.0
    Konektory: 2 x HDMI, 2 x DisplayPort, 1 x DVI-D
    Rozmery: 260 x 135 x 43 mm
    Napájanie: 1 x 8-pin + 1 x 6-pin PCIe

    Podporované technológie
    Microsoft DirectX 12
    OpenGL 4.5
    OpenCL 2.0
    AMD FreeSync
    HDMI 2.0b / Display Port 1.4
    AMD Crossfire
    VR Ready
    AMD LiquidVR
    Radeon Chill
    Radeon ReLive
    AMD Eyefinity
    Vulkan API


    Stránky o produkte SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 Special Edition:

    http://sapphirenitro.sapphiretech.com/en/580-LE.html

    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Čip

    Výrobca VGA

    SAPPHIRE

    Výrobca čipu

    Výrobca hlavného grafického čipu. Ako napríklad Nvidia alebo AMD
    AMD

    Grafický čip

    Bližšie označenie modelu grafickej karty
    Radeon RX 580

    Grafický čip séria

    Určuje modelovú radu grafickej karty
    Radeon RX

    Pamäť

    Veľkosť pamäte

    Slúži na ukladanie dát, pre následné spracovanie grafického čipu
    8 GB

    Typ pamäte

    Grafické karty používajú rôzne typy pamäte na ukladanie a spracovanie grafických dát. Najbežnejšie typy pamäte sú: - GDDR: Graphics Double Data Rate. Tento typ pamäte je špeciálne navrhnutý pre grafické karty a ponúka vysokú rýchlosť prenosu dát. GDDR pamäte sa označujú podľa generácie, napríklad GDDR5, GDDR6 alebo GDDR6X.
    GDDR5

    Zbernica

    Zbernica grafickej karty je súčasťou grafickej karty, ktorá slúži na prenos dát medzi grafickým procesorom a pamäťou.
    256 bit

    Rozhranie

    Štandard zbernice

    Štandard zbernice grafickej karty PCI Express je moderný a vysoko výkonný spôsob pripojenia grafickej karty k základnej doske počítača. PCI Express umožňuje grafickej karte komunikovať s procesorom a pamäťou počítača rýchlosťou až 16 GB/s. Táto rýchlosť je podstatne vyššia ako pri starších štandardoch, ako sú AGP alebo PCI. PCI Express tiež podporuje viacero grafických kariet v jednom systéme, čo umožňuje vytvárať výkonné herné alebo grafické stanice.
    PCI Express 3.0

    DVI

    Áno

    HDMI

    Áno

    Display Port (DP)

    Áno

    Chladenie

    Typ chladenia

    Typ chladenia grafickej karty je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje jej výkon, spotrebu a hlučnosť. Existujú dva základné typy chladenia: aktívne, pasívne a vodné chladenie.
    aktívne

    Napájanie

    Odporúčaný zdroj

    Napájanie grafickej karty je dôležitý aspekt pri zostavovaní počítača. Grafická karta je jednou z najviac energeticky náročných komponentov a vyžaduje si dostatočný a kvalitný zdroj elektrickej energie. Odporúčaný zdroj pre napájanie grafickej karty závisí od jej modelu, spotreby, konektorov a ďalších faktorov. Všeobecne platí, že zdroj by mal mať dostatok výkonu, účinnosti, ochrany a stability. Pre zistenie odporúčaného zdroja pre konkrétnu grafickú kartu sa odporúča použiť online kalkulačky alebo konzultovať s odborníkmi.
    500 W, 80% - 80 Plus

    Prídavné napájanie

    Prídavné napájanie grafickej karty sa pripája pomocou špeciálneho konektora na zadnej strane grafickej karty. Nie všetky grafické karty podporujú túto funkciu, preto je potrebné skontrolovať špecifikácie grafickej karty pred jej zakúpením alebo inštaláciou.
    1x 6 pin, 1x 8 pin

    Rozmery

    Dĺžka grafickej karty

    do 260 mm

    Základne parametre

    Odporúčané využitie

    herné

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky