INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Skladanie a špecifikácia zostavy na mieru

    Skladanie a špecifikácia zostavy na mieru
     

    Doprava zdarma

    spoľahnite sa na odborníkov
    služba, servisne práce PC, skladanie PC, montáž PC, špecifikácia PCZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    45,90 €
    38,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    351477

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Skladanie a špecifikácia zostavy na mieru

    Ako si objednať skladanie počítača?


    V prípade ak máte len výkonnostnú a cenovú predstavu o svojom PC ale s výberom komponentov potrebujete odborne poradiť stačí si objednať túto službu. Naši technici vás budú kontaktovať telefonicky a preberú s vami návrh vašej zostavy.  Objednávka je záväzná až po potvrdení cenovej ponuky technikovi mailom alebo telefonicky.

     

    Na každú zostavu inštalujeme aktuálnu verziu operačného systému Windows 11 Home pokiaľ nie je objednaná iná licencia spoločne s komponentami. Licenciu si aktivuje  zákazník aby boli splnene licenčne podmienky spoločnosti Microsoft.

     

    Spoľahlivosť a kvalita.

     

    Každý hotový počítač prejde záťažovým testom v rozhraní Windows 11 kde sa otestuje stabilita systému, funkčnosť jednotlivých komponentov a vstupne/výstupné porty.  Na testovanie používame programy ako Cinebench R20, 3D Mark a Aida64.

    3 ročná záruka na skladanie PC. V prípade poruchy PC vám nebude účtový poplatok za diagnostiku, iba prípadná cena náhradných dielov.

     

    Rýchla doba dodania

     

    Štandardne trvá doba dodania objednávky do 4 až 6 prac. dni v prípade ak sú komponenty skladom. Aj keď naši technici väčšinou fungujú len na kombinácii kofeínu a energetáku, stále môže dôjsť k omeškaniu z dôsledku nefunkčného komponentu alebo nekompatibility.

     

    Jednoduchá výmena komponentov


    Počítač nie je zaplombovaný. Zákazník si môže počítač otvárať, čistiť a meniť komponenty. Avšak v prípade mechanického poškodenia alebo neodbornej inštalácia záruka na daný poškodený komponent prepadá.




     

    Výsledkom tejto služby je zariadenie  vyrobené na základe individuálnych požiadaviek zákazníka a preto nie je možne využiť odstúpenie od zmluvy v rámci 14-dnovej lehoty.


    Nenašli ste odpoveď? Akékoľvek iné dotazy môžete písať na zostavy@datacomp.sk

     


     


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky