INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Sony PlayStation VR, VR okuliare

    Sony PlayStation VR, VR okuliare

    Vypredané

    premietajte to, čo vidíte v súprave, na televíznu obrazovku
    okuliare pre virtuálnu realitu, pre herné konzoly, 5,7", frekvencia 120 Hz, 90 Hz, integrovaný mikrofón, HDMI, USBZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    273411

    PN kód

    PS719844051

    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Sony PlayStation VR

    Od okamihu, kedy si nasadíš súpravu PlayStation VR, nový systém virtuálnej reality pre systém PlayStation 4, budeš prežívať hry celkom novým spôsobom. Priamo v centre diania zažiješ každý detail podivuhodných nových svetov - a budeš mať pocit, že si priamo v hre.

    Nikdy nezostávame stáť na mieste
    Inovácia PlayStation - PlayStation vždy ponúkal zážitky prekračujúce hranice predstavivosti, od 3D hier po rozšírenú realitu. Toto dedičstvo teraz so súpravou PS VR otvára novú kapitolu. Tak prejdi obrazovkou a vstup do hry.

    Získaj pocit, že si skutočne v hre - Už si hral hry, v ktorých si strácal pojem o čase. Ale čo hry, pri ktorých zabudneš, kde si? Presne toto zabezpečí súprava PS VR - vtiahne ťa do hry s doteraz nepoznaným pocitom reality.

    Máš systém PS4? - Potom si pripravený používať súpravu PS VR - Stačí zapojiť a hrať. Súprava PS VR je podporovaná systémom PlayStation 4, môžeš ich teda jednoducho prepojiť a behom pár sekúnd si dopriať nové zážitky.

    Posúvanie hraníc hranie - Súprava PS VR ti umožní hrať spôsobom a na miestach, o ktorých sa ti predtým ani nesnívalo, a to vďaka modernej špeciálnej obrazovke OLED, ktorá sa vyznačuje mimoriadne plynulým, 360 stupňovým zobrazením s frekvenciou 120 Hz a skutočným 3D zvukom, s ktorým počuješ všetko okolo seba. Môžeš sa teda ponoriť do hier špeciálne navrhnutých pre súpravu PS VR, vrátane hier Rigs Mechanized Combat League a VR Worlds.

    Určené pre každého - S dizajnom, ktorý splýva s realitou - Súprava bola navrhnutá tak, aby bola čo najľahšia a najpohodlnejšia. Bez námahy sa nasadzuje aj dáva dole a k jej minimálnej hmotnosti prispieva nastaviteľný náhlavný oblúk, ktorý padne každému.

    Hrajte spoločne - Ponor sa do hry a vtiahni do nej ostatných - Daj ostatným možnosť užiť si hru s tebou alebo proti tebe prostredníctvom sociálnej obrazovky PlayStation VR. Premietajte to, čo vidíte v súprave, na televíznu obrazovku, nech sa ostatní môžu zapojiť do akcie. Aj keď sa úplne ponoríš do vlastného sveta, môžeš dovoliť ostatným, aby sa pridali.

    Technické parametre

    Dátum vydania: 13. októbra 2016

    Displej: OLED
    Veľkosť obrazovky: 5,7"
    Rozlíšenie 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080)
    Obnovovacia frekvencia: 120 Hz, 90 Hz

    Zorné pole: približne 100 stupňov
    Mikrofón: integrovaný
    Snímače: akcelerometer, gyroskop

    Pripojenie: HDMI, USB

    Rozmery a hmotnosť
    Súprava VR: približne 187 × 185 × 277 mm (šírka x výška x dĺžka, nezahŕňa najväčšie výstupok, najkratšia náhlavné oblúk) - približne 610 g (bez kábla).
    Procesné jednotka: približne 143 × 36 × 143 mm (šírka x výška x dĺžka, nezahŕňa najväčšie výstupok) - približne 365 g.
    Stránky o produkte Sony PlayStation VR:

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky