INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Sony Xperia XZ2, DualSim, 4G/LTE, strieborný

    Vypredané

    funkcia Dynamic Vibration System, ochrana displeju pomocou Gorilla® Glass 5
    smartfón, dotykový, vodeodolný, Android, 5,01 - 5,79", 2160x1080, 8 jadrový procesor, 4GB RAM, 64 GB, micro SD, 2x SIMZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    316743

    PN kód

    1313-8196

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Sony Xperia XZ2

    Popis produktu

    Sony Xperia XZ2

    Dotknite sa svojich zmyslov s dokonalým 5" TRILUMINOS displejom s Full HD + rozlíšením 2160 x 1080 a inovovaným fotoaparátom Motion Eye ™. Kombinácia veliké 18: 9 HDR obrazovky a vybrúseného zvuku linoucího sa z výkonných stereo reproduktorov vás pohltí. Zdokonalený fotoaparát zvládne nahrávať v rozlíšení 4K a v HDR kvalite. Užite si zábery extrémne spomalených videí.

    Výkon nadovšetko
    Najnovšie 8 jadrový Qualcomm Snapdragon 845 predstavuje doteraz najvýkonnejší procesor spoločnosti Sony. Stelesňuje špičkovú úroveň a rýchlosť výkonu naprieč smartphony. Mozog tohto Sony telefónu vás nebude nudiť čakaním na náročné aplikácie a hry. Operačná pamäť 4 GB číta dáta rýchlosťou 1,5 GB / s (to je trikrát rýchlejšie ako u bežnej pamäte). Snímajte a upravujte fotky aj videá rýchlejšie, streamujte ako blesk a pracujte za tri s novým nadupaným modelom Xperia.

    Naozajstná obrazovka
    Displej Triluminos totiž využíva technológiu z televízorov Sony BRAVIA®. 5 "obrazovka s Full HD + A rozlíšením (2160 x 1080 bodov), formátu 18: 9 vám vďaka technológiám HDR a X-Reality ponúkne omnoho viac. Veľký dynamický rozsah zaručí výnimočný kontrast, farby a ostrosť kinosály.

    Precíťte akciu priamo v dlaniach s funkciou Dynamic Vibration System. Tá analyzuje zvukové údaje a prenáša akciu rovno do telefónu (ide vypnúť). Telefón využíva služby Amazon Prime Video a Netflix. Sledujte vybrané streamované relácie v sálové kvalite.

    Staňte sa kameramanom
    Evolučný fotoaparát Motion Eye ™ si zakladá na know-how z profesionálnych fotoaparátov radu? ™ a Cyber-shot ™. Tieto vyšperkované technológie firma Sony zabudovala aj do Xperia XZ2. Užite si prvý záznam 4K HDR videá vo smartphonu na svete. To znamená, natáčať filmovú kvalitou s väčším kontrastom, farbami a detailmi v každom zábere.

    Vo Full HD vám umožní natáčať dokonca aj super spomalené zábery s frekvenciou 960 sn./s. Samozrejme zvláda i klasických 120 sn./s. Vytvorte dramatickú atmosféru záberov prepínaním medzi režimami. Citlivý snímač s vrstvou pamäte vás nenechá v štichu ani pri slabom osvetlení.

    Efekt multikina
    Technológie spoločnosti Sony sú vám k dispozícii. Zlepšený zvuk s Hi-Res Audio ponúka mrakodrapovú vysokú kvalitu. Prevodníky LDAC zaisťujú dokonalosť, a to aj pri bezdrôtovom počúvaní cez Bluetooth ™. Čistý zvuk ako zo štúdia vytvorí technológia DSEE HX ™. Tá súbory vyšperkuje tak, že sú ako nahrávaný originál.

    Aplikácia 3D autor
    Povzneste sa nad ostatné. Vyskúšajte túto vzrušujúcu novú aplikáciu, ktorá vám umožní z akéhokoľvek objektu urobiť 3D avatara. Nasnímajte, pretvorte, zdieľajte. Naskenujte svoj vlastný tvár a oživte svoje ja v 3D elektronickej verzii. Príspevky na sociálne a komunikačné siete už nikdy nebudú nuda. Avatary možno tiež tlačiť na 3D tlačiarni.

    Dokonalý look
    Podstatu asi najlepšie vystihuje výrok tímu dizajnérov: "Smartphone Xperia XZ2 bol vyrobený s cieľom spojiť technológiu, estetiku a použiteľnosť do jedného zariadenia, ktoré dokonale padne do dlane." Hladký sklenený 3D povrch a konštrukcia priamo do dlane to len potvrdzujú. Snímač odtlačkov prstov umiestnili na prirodzené miesto, telefón tak odomknete bez zbytočného pohybu. Fotoaparát sa presunul ešte bližšie k stredu pre profesionálne kompozície záberov.

    Odolnosť hardvéru
    Sklo CORNING® Gorilla® Glass 5 zabezpečí váš smartphone spredu i zozadu. Telefón spĺňa certifikáciu IP65 / 68 a odolá tak striekajúcej vode, letnému lejaku aj nečakanému poliatie v kaviarni. Prijmite hovor v daždi a položte si ho v reštaurácii na stôl. Bez obáv.

    Technické parametre

    Operačný systém
    - Android Oreo

    Displej
    Uhlopriečka: 5,7"
    Technológia: IPS
    Rozlíšenie: 2160 x 1080 px

    Procesor
    Typ: Qualcomm Snapdragon 845
    Počet jadier: 8
    Frekvencia: 2,7 GHz

    Operačná pamäť RAM
    Veľkosť: 4 GB

    Užívateľská pamäť: 64 GB

    Fotoaparát
    Zadný: 19 MPx
    Predný: 5 MPx

    SIM
    Typ SIM: nano
    Počet SIM: 2
    DualSim

    Podporované siete
    4G/LTE: Cat15 s rýchlosťami až 1,2 Gb/s
    2G: GSM GPRS / EDGE
    3G: UMTS HSPA +

    Konektivita
    WiFi
    Bluetooth 5.0
    NFC
    USB Type-C

    Čítačka otisku prsta

    Senzory
    Fingerprint
    GPS

    Batéria
    Kapacita: 3180 mAh

    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery: 153 x 72 x 11,1 mm

    Hmotnosť: 198 g

    Farba: strieborný

    Stránky o produkte Sony Xperia XZ2:

    http://www.sony.sk/

    Parametre

    Smartphony

    Podľa použitia

    dotykový

    Vodeodolnosť

    áno

    Operačný systém

    Android

    Uhlopriečka rozsah

    5,01 - 5,79"

    Operačná pamäť RAM

    4GB

    Užívateľská pamäť

    64 GB

    Micro SD

    micro SD

    Počet SIM

    2x SIM

    Zadný fotoaparát

    nad 10 Mpx

    Farba

    strieborná

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky