INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Star Wars Jedi: Fallen Order (Xbox One)

     

    krabicová

    Hra, krabicová verzia, žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac

    skladom 

    19,96 €
    16,63 € bez DPH
    Kód tovaru

    343522

    PN kód

    5035223122449

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Star Wars Jedi: Fallen Order (Xbox One)

    Galaktickej dobrodružstvo pokračuje v hre Star Wars Jedi: Fallen Order, nové akčnej adventúre z tretej osoby z dielne Respawn Entertainment. Táto hra s dôrazom na rozprávanie ťa posadí do úlohy padawana rádu Jedi, ktorý len tak tak unikne čistke Príkazu 66, pričom hra nadväzuje na udalosti z Epizódy 3: Pomsta Sithov. Tvojou úlohou bude pokúsiť sa znovu postaviť na nohy poriadok rytierov Jedi a aby si to mohol zvládnuť, musíš pozbierať všetky čriepky svoje pamäti, dokončiť tréning, získať nové schopnosti Sily a naučiť sa vládnuť svetelným mečom.

    To všetko, zatiaľ čo sa budeš skrývať pred inkvizíciou Impéria. V rámci hry budeš nielen šermovať a používať Silu, ale takisto aj premýšľať strategicky a využívať svoj tréning k tomu, aby bolo možné prekonať všetky nástrahy a tajomstvo, ktoré sa ti postaví do ceste. Fanúšikovia ságy Star Wars určite spoznajú ikonické lokácie, zbrane, vybavenie a nepriateľov. Čakajú na teba tiež i rozličné charaktery, stvory, droidi a ďalšie postavy, ktoré sa v rámci Star Wars objavujú vôbec prvýkrát.

    Herný obsah:
    Atmosférické súboje - Star Wars Jedi: Fallen Order prináša doteraz najviac prepracovaný súbojový systém všetkých čias - budeš môcť útočiť, kryť sa, uhýbať a používať Silu k drvivým kombom. Intuitívne a príjemne sa používajúce systém vyžaduje kvapku tréningu k pochopeniu drobných detailov, vďaka ktorým sa staneš majstrovským rytierom Jedi.
    Začína príbeh nového rytiera Jedi - Ako skoršie učeník na útekom pred Impériom sa pokúsiš dokončiť svoj výcvik. Za pomocou skoršieho rytiera Jedi a odvážneho droida musíš uniknúť pred machináciami Impéria v tomto na rozprávanie príbehu postavenom zážitku. Objav rozličné výzvy zamerané na boj, preskúmavanie lokácií a riešení hádaniek.
    Galaxie ťa očakáva - Prastaré lesy, opustené džungle a unikátny biómy - to všetko preskúmaš s úplnou slobodou rozhodnutie, kam sa vydáš ďalej. Odomkni si nové schopnosti, sily a príležitosti, akými sa popasuješ s terénom i súbojmi. Budeš sa však musieť pohybovať rýchlejšie, pretože na každom kroku ťa bude prenasledovať Impérium, snažiaci sa vyhladiť všetky zvyšky rádu Jedi.
    -|CZ|SK|EN

    Parametre

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    krabicová

    Žáner hry

    akčná

    Určenie hry

    pre Xbox One

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky