INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Nintendo Switch)

    Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Nintendo Switch)

    Odporúčame

    krabicová

    táto hra ponúka rovnako skvelú kooperatívnu hrateľnosť, kreatívne úrovne a vylepšenia ako pôvodná hra, avšak s ďalšími vylepšeniami
    krabicová verzia, pre NintendoZobraziť viac

    skladom 

    50,65 €
    42,21 € bez DPH
    Kód tovaru

    364234

    PN kód

    NSS6711

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Nintendo Switch)

    Pounce a stúpanie cez desiatky farebných kurzov! Mario (a jeho priatelia) môžu používať rôzne vylepšenia, ako napríklad Super Bell, ktorý poskytuje mačacie schopnosti ako lezenie a škrabanie. Spojte sa až s tromi ďalšími hráčmi lokálne * alebo online **, aby ste dosiahli cieľ a zistili, kto môže dosiahnuť vysoké skóre.

    Preskúmajte plynulý mačací svet v novom dobrodružstve Bowser's Fury

    Free-roamingová hra Super Mario sa vracia v tomto úplne novom dobrodružstve. Bowser sa stal gargantuánskym a stratil akúkoľvek kontrolu! Preskúmajte jazero Lapcat a jeho ostrovy, splňte ciele zbierania Cat Shines a spojte sa s Bowserom Jr., aby ste jeho veľkého zlého otca vrátili do normálu. Len pozor na Bowserove útoky na celom ostrove.

    Nové a vylepšené funkcie sa vrhajú dovnútra

    Hra Super Mario 3D World + Bowser's Fury ponúka rovnako skvelú kooperatívnu hrateľnosť, kreatívne úrovne a vylepšenia ako pôvodná hra, avšak s ďalšími vylepšeniami. V časti hry Super Mario 3D World sa postavy pohybujú rýchlejšie a pomlčka sa zapína rýchlejšie. Obidve dobrodružstvá podporujú novo pridaný režim Snapshot Mode - pozastavte akciu, aby ste dosiahli dokonalý záber, aplikujte filtre a zdobte pečiatkami!

    • V hre Super Mario 3D World si môžete vybrať medzi Mario, Luigi, Peach a Toad a vyraziť zachrániť kráľovstvo Sprixie. Každá postava má svojský herný štýl - Luigi dokáže skákať mimoriadne vysoko a Peach dokáže na chvíľu plávať. Rosalina je k dispozícii aj ako hrateľná postava neskôr v hre! Skočte, pomlčte a vrhnite sa na dosiahnutie cieľa, zatiaľ čo zbierate zelené hviezdy, mince a vylepšenia.
    • Zbierajte pečiatky počas celého dobrodružstva v Super Mario 3D World a pomocou nich v režime Snapshot Mode (v Super Mario 3D World a Bowser's Fury ) vytvorte majstrovské diela, ktoré môžete zdieľať s priateľmi a rodinou.
    • V hre Bowser's Fury prichádza Mario k jazeru Lapcat a je konfrontovaný s besniacim Bowserom! Spojte sily s Bowserom mladším a vydajte sa prepojeným svetom z mačacích motívov ... no, všetkého. Nepriatelia, kvety a dokonca aj vtáky majú mačaciu podobu.
    • Potrebujete ďalšiu pomoc pri vyvedení Bowsera z jeho šialeného a zúrivého stavu? Iný hráč môže prevziať kontrolu nad Bowserom Jr. a pomôcť si pri útokoch na nepriateľov a ukladaní power-upov. Dve sady pazúrov sú lepšie ako jedna!

    Technické parametre


    Typ: hra, krabicová
    Kompatibilita: Nintendo Switch
    Žáner: plošinová hra

    Lokalizácia: angličtina
    Hmotnosť: 50g

    Stránky o produkte Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Nintendo Switch):

    www.mojenintendo.cz/switch/online

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

    oproti klasickej verzii tohto zariadenia (Nintendo Switch) je kompaktnejšia a ľahšia, takže sa ideálne hodí pre hranie videohier na cestách

     
     
    Nintendo Switch Lite, žltý, herná konzola

    ručná konzola, 5,5", LCD, 1280x720, Nvidia Tegra, 32GB, LAN, Bluetooth, USB, microSD, 3570mAh, akcelerometer, gyroskop, žltá

    231,40 € 

    s DPH

    192,83 € 

    bez DPH

    Kód: 341756

    aktuálne nedostupné

    prelomová domáca konzola k TV, alebo možnou transformáciou do ruky s 6,2" obrazovkou

     

    -8%

    zľava
     
    Nintendo Switch konzola, Joy-Con, sivý

    konzola, joystick, LCD displej 6,2", Nvidia Tegra processor, 32GB, LAN, Bluetooth 4.1, Stereo, USB-C, HDMI, micro SD/SDHC/SDXC, LiIon 4310 mAh

    290,00 € 

    s DPH

    241,67 € 

    bez DPH

    Kód: 364238

    ihneď k odberu 

    Notebooky