INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tedee GO – chytrý zámok, strieborný

    chytrý zámok, podpora hlasového ovládania, automatické odomykanie a zamykanie dverí, možnosť zdieľania kľúčaZobraziť viac

    skladom 

    143,45 €
    (ušetrite 2,59€)
    140,86 €
    117,38 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    407484

    PN kód

    TD-GO-LOCK-WH

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Tedee GO – chytrý zámok

    Už nikdy nezabudnete zamknúť

    Poznáte ten nepríjemný pocit, keď neviete iste, či ste nezabudli zamknúť dvere, alebo si cestou na dovolenku spomeniete, že ste nezamkli? So šikovným zámkom tedee GO už nikdy nehrozí, že budete tápať, dúfať, prípadne sa vracať späť zamknúť dvere. Jednoducho si nastavíte šikovný zámok tedee GO tak, že zamkne sám, kedykoľvek opustíte svoju domácnosť, kanceláriu alebo napríklad skladovací priestor. A pokiaľ vás taký nepríjemný pocit predsa len prepadne, jednoducho v aplikácii skontrolujete, či je naozaj zamknuté. Múdre zariadenia sú tu na to, aby nám pomáhali, a taký je aj šikovný zámok tedee GO. Rieši stav vašich dverí za vás.

    Otvárajte dvere diaľkovo a bez nutnosti byť doma

    Sedíte v aute v kolóne a vaša ohlásená návšteva už čaká pri dverách? Volá vám kuriér, že čaká pred domom s balíčkom, a vy ste ešte v kancelárii? Zabudol váš potomok kľúča doma? Ste na dovolenke a potrebujete od kamarátky zaliať kvety? So zámkom tedee GO a aplikáciou tedee zvládnete všetko. Stačí na to to, čo dnes všetci používame najčastejšie – mobilný telefón. Nie je taký malý a na rozdiel od už zastaraných klasických kľúčov ho hneď tak nestratíte. Vďaka bezpečnej aplikácii tedee máte kľúč neustále pri sebe. Stačí sa k zámku s telefónom priblížiť a on automaticky odomkne. Tiež môžete zdieľať krátkodobo kľúč alebo otvoriť dvere na diaľku vašej návšteve, kuriérovi alebo strážcovi vašich domácich miláčikov.

    Jediný zámok pre všetky dvere

    Chcete odomykať vaše dvere bez kľúčov alebo rovno diaľkovo, či automaticky? Nie ste si istí, či je automatický zámok kompatibilný s vašou cylindrickou vložkou alebo či ju nebudete musieť vymeniť? S tedee GO máte túto starosť vyriešenú. Najnovší šikovný zámok od výrobcu tedee, ktorý úzko spolupracuje s lídrom v oblasti bezpečnostných cylindrických vložiek firmou Gerda, je navrhnutý tak, aby pasoval na všetky štandardné európske dvere a cylindrické vložky. Jedinou požiadavkou je, aby vložka mala tzv. núdzovú funkciu, ktorá umožňuje otáčanie dvoch kľúčov vložených z oboch strán. Spojením najlepších svetových odborníkov dverných systémov a využitím rokov overených spoľahlivosťou zámkov tedee a tedee PRO vznikol nový zámok pre každé dvere – tedee GO.

    Dlhá výdrž aj bez hľadania nabíjačky

    Tedee GO pre napájanie používa výmenné batérie (CR123A), ktoré vydržia od šiestich do deviatich mesiacov. Jednoznačne najdlhšia výdrž zo všetkých batérií poháňaných zámkov na trhu. Nepotrebujete teda žiadne napájacie káble, ktoré sa neustále strácajú, alebo odmontovať zámok z dverí preto, aby ste ho preniesli k zdroju napájania pre dobitie vstavanej batérie. Keď sa batérie po viac ako pol roku vybijú, jednoducho ich vymeníte za nové. Po výmene batérií nemusíte nič nastavovať. Tedee Go si všetko pamätá a z aplikácie si sám stiahne potrebné nastavenia. Náhradné batérie môžete zakúpiť v akomkoľvek obchode s elektronikou.

    Vysoká kvalita materiálu a designu

    Chytrý zámok tedee GO bol navrhnutý pre jednoduchú inštaláciu na každé dvere, a preto je oproti originálnemu Tedee alebo tedee PRO mierne väčším zariadením. Je vyrobený z termoplastického materiálu, ktorý mu zaisťuje pevnosť a zachováva vynikajúci výkon. Je potiahnutý strieborným alebo grafitovým metalickým povrhom, čo dodáva jeho dizajnu štýlový nádych. V porovnaní s inými zámkami je veľmi tichý a jeho rozmery sú, aj napriek malému nárastu, stále komfortné. Vzhľad tedee GO je nerušivý a hodí sa do každého interiéru.
     

    Montáž svojpomocne za jednu minútu

    Nie ste technický typ a máte obavu z náročnej montáže šikovných zámkov? Hoci šikovný zámok tedee GO zastupuje najnovšiu inováciu v zámočníctve, jeho inštalácia a následné používanie je úplne jednoduché a intuitívne. Stačí si tedee GO kúpiť, vybaliť, vložiť kľúč do cylindrickej vložky, nasadiť naň vybalený zámok a pomocou imbusového kľúča, ktorý je súčasťou balenia, pripevniť tri skrutky. Samotná inštalácia nezaberie viac ako 1 minútu a zvládne ju naozaj každý, a to bez použitia iného náradia. Pre ľahšie pochopenie inštalácie je v balení pribalený intuitívny návod alebo môžete využiť QR kód na obale, odkazujúcemu na video tutoriál. S tedee GO je inštalácia radosťou.
     

    Široké kompatibilita so systémami chytrých domácností

    Chytrý zámok tedee GO tiež podporuje viac ako 15 systémov pre múdru domácnosť vrátane Google Home, FIBARO, Grenton, Jeedom atď… Teraz nie je kompatibilný s Apple HomeKit. Avšak je pripravený a spätne kompatibilný na platformu Matter, čo umožní jeho budúce pridanie do Apple HomeKit a dlhé rady ďalších šikovných komunikačných rozhraní, ktoré sa hlásia ku kompatibilite s Matter, ako napríklad Amazon Alexa, Samsung Smartthings, Tuya a ďalšie.

    Odomknite hlasom

    Tedee GO je možné tiež ovládať hlasom pomocou príkazu „Hey Google“. Ak preferujete ovládanie zámku na platforme Apple, môžete vďaka aplikácii Shortcuts (Skratky) vytvoriť príkazy pre Siri a tie potom pomocou iPhone alebo Apple Watch zadávať.


    Konečne! Prenajímajte nehnuteľnosti bez fyzického odovzdávania kľúčov

    Aktuálny trend krátkodobých prenájmov vytvára silný dopyt po jednoduchom ovládaní zámkov v prenajímaných nehnuteľnostiach. Už žiadne ponáhľanie kvôli odovzdaniu kľúčov. Jednoducho otvorte dvere diaľkovo - okamžite pomocou aplikácie alebo vytvorte a nezdieľajte kľúč s dočasným prístupom vrátane detailného nastavenia. Pozrite sa na videoukážku, aký jednoduchý je prenájom s tedee GO
     

    Majte prehľad

    V aplikácii tedee administrujete jednoducho pridelené prístupy. Máte perfektný prehľad o používaní zámku a jednotlivých vstupoch. Vďaka notifikáciám vidíte, kedy je šikovný zámok tedee GO používaný av akom sa nachádza stave. Neriešite, kde sú kľúče, kto všetko ich má k dispozícii, nestrachujete sa, či nie sú dvere odomknuté. Máte kompletný prehľad nad dianím pri vstupe do vašej nehnuteľnosti. To vďaka jedinečnému šikovnému zámku tedee GO.
     
    • Inštalácia za 1 minútu
    • Intuitívne nastavenie aplikácie
    • Nie je potrebné vymieňať zámok (cylindrickú vložku)
    • Kompatibilný so všetkými zámkami a dverami s núdzovou funkciou (dva kľúče naraz)
    • Možnosť zdieľania „kľúča“ s ďalšími osobami
    • Možnosť automatického zamykania dverí
    • Kompatibilný s viac ako 15 aplikáciami pre inteligentnú domácnosť, okrem Apple HomeKit
    • Príprava na platformu Matter
    • Podpora hlasového ovládania
    • Nie je potrebné nabíjať
    • Výdrž batérií až 9 mesiacov
    • Minimalistický a nadčasový design
    • Druhý najtichší zámok na trhu
    • Vysoko spoľahlivý, značkový produkt

    Technická špecifikácia

    Váha: 196 g
    Veľkosť: 57 mm x 63 mm
    Teplota pre fungovanie zámku: 10-40 ° C (len v interiéri)
    Maximálna vlhkosť pre fungovanie zámku: 65%
    Batéria: 3 x CR123A (súčasť balenia)
    Výdrž batérie: pri použití 8x denne vydrží 6 - 9 mesiacov
    Farba: Strieborná
    Stránky o produkte Tedee GO – chytrý zámok:

    tedee.com/product-info/tedee-go/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Zdroj energie

    batéria

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    nie

    Amazon Alexa

    áno

    Google Assistant

    áno

    IR

    nie

    LAN

    nie

    Z-Wave

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky