INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tefal GC706D34 Initial, elektrický gril

    gril záhradnýZobraziť viac

    skladom 

    141,25 €
    117,71 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    318293

    PN kód

    GC706D34

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Tefal GC706D34 Initial

    Automatické grilovanie mäsa od krvavého po dobre prepečené
    S elektrickým kontaktným grilom OptiGrill Initial dosiahnete pri grilovaní perfektné výsledky od krvavého až po dobre prepečené mäso ľahšie ako kedykoľvek predtým. Prístroj obsahuje zjednodušené ovládanie vďaka automatickým funkciám, takže sa bez námahy môžete stať majstrom grilovania. Šesť automatických programov, 5 úrovní prepečenia a technológia automatického merania hrúbky mäsa zaručujú vždy skvelé výsledky.
    Ggrilovanie s 5 úrovňami prepečenia, pre grilovanie s dokonalými výsledkami
    Automatické meranie hrúbky mäsa a 6 automatických programov s 5 LED indikátormi a manuálny režim s 5 nastaviteľnými teplotami na prípravu najrôznejších grilovaných pokrmov.

    Nastavenie hrúbky mäsa
    Automatické meranie hrúbky mäsa v kombinácii so 6 automatickými programami (hamburgery, hydina, sendviče, klobásy, červené mäso, ryby) pre vždy perfektné výsledky grilovania. Zvoľte automatický program mäsa a stlačte štart. Gril si sám nastaví teplotu a keď bude pripravený, dá vám signál. Vložíte mäso a podľa jeho hrúbky si gril sám upraví teplotu a čas grilovania. Priebežne vás informuje o stave prepečenia a signalizuje zmenu, aby ste mäso mali vždy dobre prepečené podľa vašej chuti. Jednoduchšie to už ani nejde, nenastavujete teplotu, nemusíte stáť pri grile a sledovať čas, len sledujete stav prepečenia na displeji a robíte niečo iné.

    Dokonalé grilovanie
    5 úrovní prepečenia: krvavé, stredne krvavé, stredne prepečené, prepečené, veľmi prepečené. Najľahšia príprava dokonale prepečeného steaku. Vďaka technológiám Optigrill už nepokazíte vaše obľúbené steaky z kvalitného mäsa, a ohromíte svojich priateľov alebo rodinu svojím kulinárskym umením.

    Presné výsledky
    Príprava riadená automatickým čidlom. Pre začínajúcich priaznivcov grilovania bude perfektný výsledok najľahšie dosiahnutý vďaka automatickým funkciám. Profíkom uľahčí prípravu a venuje čas na iné veci.

    Odnímateľné platne
    Liate platne s nepriľnavým povrchom pre kvalitné grilovanie bez oleja a ľahké čistenie (môžete umývať v umývačke riadu).

    Perfektné výsledky grilovania od krvavého po dobre prepečený vďaka 6 automatickým programom grilovania, gril zmeria hrúbku a množstvo ingrediencíí a následne prispôsobí čas a teplotu.

    - Grilovacia plocha 600 cm2
    - Bezpečné a chladné držadlo
    - Kontrolné svetlo
    - Príkon: 2000W
    - Nepriľnavý povrch grilovacej platne
    - 2 oddeliteľné grilovacie plochy a odkvapkávacia tácka na šťavu
    - grilovacie dosky liaty hliník
    - Rozmery grilovacej plochy 32,2 x 22 cm
    - Farba: nerez/čierna
    Stránky o produkte Tefal GC706D34 Initial:

    http://www.tefal.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky