INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tesla MediaBox XT850

    nielen skvelé multimediálne zariadenie, ale aj terestriálny prijímač v jednom
    multimediálne centrum, 4K, 2 GB RAM, 32 GB úložisko, Android TV 11, bluetooth 5.0, Wi-Fi 5, LAN 100 Mbit/s, HDMI 2.0b, HDR10, HDR10+Zobraziť viac

    skladom 

    91,80 €
    76,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    424535

    PN kód

    8595689805333

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Tesla MediaBox XT850

    • hybridné zariadenie: set-top box DVB-T2 s Android TV
    • Google Assistant – hlasové vyhľadávanie a ovládanie
    • Ultra HD 4K & Dolby Audio
    • vstavaný Chromecast
    Získajte prístup k filmom a programom, prehrávajte hudbu a hry, prenášajte obsah z ľubovoľného zariadenia na televízor a pridávajte aplikácie, ktoré najčastejšie používate – to všetko s Android TV.
    Tesla MediaBox XT850 je hybridné zariadenie, ktoré kombinuje multimediálne zariadenie a set-top box s podporou pozemného vysielania DVB-T2.

    Maximalizujte zážitok z Vašej televízie s Android TV

    Vďaka Android TV môžete vašu televíziu rozšíriť o ďalšie funkcie a využívať ju na maximum. Vyberte si z viac ako 400 000 filmov a relácií z rôznych streamovacích služieb. Hlasom môžete požiadať Google o ovládanie televízora, získať odporúčania, čo sledovať, stlmiť svetlá a ďalšie funkcie. Vďaka integrovanému Chromecastu môžete do televízora vysielať fotografie, videá a hudbu z chytrých zariadení.
    Stiahnite si všetky obľúbené aplikácie a hry zo služby Google Play , ktorý prináša do televízora viac ako 7000 aplikácií a hier. Užite si ich na veľkej obrazovke s ľahkým prístupom z vašej domovskej obrazovky Android TV. Sledujte, hrajte a robte čo chcete, kedykoľvek chcete.
    Sledujte vybrané najnovšie filmy a seriály ešte pred ich uvedením na trh. Kúpte si ich alebo si ich požičajte v aplikácii Google TV (Filmy Google Play).
    Pozrite si hudobné klipy, návody, recenzie a všetko ostatné, čo máte radi a čo nájdete iba na YouTube – s priateľmi a rodinou – na svojom televízore.
     

    Kombinácia pozemného vysielania a moderných aplikácií

    Okrem aplikácií z Android TV kombinuje TESLA MediaBox XT850 aj možnosť príjmu tradičného televízneho vysielania vďaka integrovanému DVB-T2 tuneru . Sledujte obľúbené stanice cez anténu a využite slovenský teletext, elektronický programový sprievodca aj funkciu časového posunu TimeShift.
    Väčšina používateľov je zvyknutá na funkcie HbbTV , ktoré ponúkajú interaktívny obsah v rámci televízneho vysielania. Avšak s TESLA MediaBox XT850 a jeho systémom Android TV sa otvára nová dimenzia sledovania. Najväčšie české televízne stanice ako Česká televízia, Prima a Nova teraz ponúkajú svoje vlastné aplikácie dostupné priamo na Google Play. Užívatelia tak môžu jednoducho stiahnuť a inštalovať tieto aplikácie na svoj mediabox a vychutnať si svoj obľúbený obsah, či už ide o programy, seriály alebo správy, v plnej kvalite as mnohými ďalšími interaktívnymi funkciami. Vďaka tomu nie je už potrebné spoliehať sa na HbbTV, keď Android TV ponúka oveľa viac možností a flexibilitu.

    Komunikujte so svojou televíziou pomocou Google Assistent

    Stlačením tlačidla Google Assistant na diaľkovom ovládači môžete na televízore vykonávať rôzne úkony hlasom . Vyhľadajte programy, získajte odporúčania alebo mu kladte otázky a zobrazte odpovede, dokonca ovládajte televízor rýchlejšie – hlasom. Požiadajte Google o malú pomoc na veľkej obrazovke.

    Nekonečné možnosti zábavy priamo na Vašej obrazovke

    Vďaka širokému výberu aplikácií dostupných na Google Play máte k dispozícii nepreberné množstvo možností. Streamujte obľúbené filmy a seriály vďaka platformám ako Disney+, Netflix, HBO MAX, VOYO.sk, Prima+, SkyShowtime, iVysielanie, Prime Video od Amazonu a mnohým iným. TESLA MediaBox je skvelým riešením pre sledovanie internetovej televízie pomocou aplikácií ako Skylink Live TV, Kuki, SledovaniTV, AntikTV, Sweet.tv a ďalších. Navyše môžete ľahko integrovať IPTV programy aj do televízneho zoznamu k už naladeným z pozemného vysielania. Hudbu a neustálu zábavu zaisťujú služby YouTube, Spotify a Deezer. Pre milovníkov hier a rôzneho multimediálneho obsahu tu máme aplikácie ako Televízia Zoznam, KODI či Red Bull TV.
    Prispôsobte si aj domovskú obrazovku Android TV tak, aby zobrazovala vaše obľúbené aplikácie, programy a filmy. Môžete si pustiť najnovšiu epizódu, pokračovať tam, kde ste skončili, alebo prejsť na nový program v obľúbenej aplikácii.

    Integrovaná funkcia Chromecast pre jednoduché zdieľanie obsahu z mobilných zariadení

    Chromecast built-in ™ vám umožní ľahko a bezdrôtovo prenášať vaše obľúbené filmy, seriály, hudbu a ďalší obsah z mobilných zariadení na televízor. Stačí mať mobilné zariadenie pripojené k rovnakej Wi-Fi sieti ako mediabox a spustiť aplikáciu podporujúcu Chromecast.
    Funkcia je kompatibilná so širokou škálou aplikácií, vrátane Netflixu, YouTube, Spotify, HBO Max a mnohých ďalších. Vďaka tomu môžete mať prístup k obľúbenému obsahu z rôznych zdrojov bez nutnosti prepínania medzi aplikáciami. Navyše umožňuje prenášať obsah v rozlíšení až 4K Ultra HD , takže si môžete vychutnať perfektnú kvalitu obrazu a zvuku. S funkciou Chromecast si môžete užívať svoj obľúbený obsah na veľkej obrazovke bez káblov a zbytočných starostí.

    Premietajte, zdieľajte a ovládajte televíziu svojím telefónom

    Predstavte si možnosť mať všetko, čo máte na svojom mobilnom telefóne, teraz priamo na vašej obrazovke televízie. S TESLA MediaBox XT850 Android TV a aplikáciou Google Home je to teraz možné! Funkcia zrkadlenia obsahu vám umožňuje jednoducho premietnuť obraz a obsah vášho telefónu na väčšiu obrazovku televízie. Či už sa jedná o obľúbené fotky, videá, prezentácie alebo aj hry, môžete ich zdieľať s rodinou a priateľmi v pohodlí vašej obývačky. A čo viac? Váš mobilný telefón môže teraz slúžiť aj ako diaľkové ovládanie pre vašu TV. Nie je potrebné hľadať ovládanie pod vankúšmi či v štrbinách gauča – stačí vytiahnuť telefón a ovládať svoju televíziu s ľahkosťou!

    Dokonalá harmónia - obraz 4K a zvuk Dolby

    Očakávajte nekompromisný vizuálny zážitok s TESLA MediaBox XT850, ktorý podporuje rozlíšenie až Ultra HD 4K pri 60 Hz doplnené o moderné technológie HDR10+, HDR10 a HLG . Tieto technológie zaručujú bohatší a jasnejší obraz plný života a detailov. Čo sa týka zvuku, zažijete nový rozmer audio vnemov vďaka technológii Dolby Audio. S podporou Dolby Digital a Dolby Digital Plus sa môžete tešiť na hlboký, čistý a priestorový zvuk, ktorý doplní vaše vizuálne pocity. Obraz a zvuk budú v dokonalej harmónii.

    Moderný hardvér pre plynulé zážitky

    TESLA MediaBox XT850 je vybavený výkonným štvorjadrovým procesorom ARM Cortex-A35 a chipsetom Amlogic S905Y4, ktorý v spolupráci s 3D GPU ARM Mali-G31 MP2 zaručuje plynulý a kvalitný chod aplikácií a hier. S operačným systémom Android TV 11 a 2 GB DDR4 operačnou pamäťou získate rýchlu a stabilnú odozvu. Užívatelia ocenia tiež 32 GB eMMC vnútornú pamäť na uloženie aplikácií a dát. Pripojenie k internetu je zaistené rýchlou Wi-Fi 802.11ac alebo LAN 10/100Mb/s. Bluetooth 5.0 rozširuje možnosti pripojenia, či už ide o bezdrôtovú klávesnicu, myš, slúchadlá alebo gamepad. Je to skutočne univerzálne zariadenie pre modernú domácnosť.

    Technická špecifikácia

    • vstavaný DVB-T2/C tuner
    • štvorjadrový procesor ARM Cortex-A35 CPU
    • chipset Amlogic S905Y4
    • 3D GPU s ARM Mali-G31 MP2 GPU
    • certifikovaný operačný systém Android TV 11
    • 2 GB DDR4 operačná pamäť
    • 32 GB eMMC vnútorná pamäť
    • Wi-Fi 802.11ac 2x2 (2,4+5 GHz)
    • LAN 10/100 Mbps, RJ-45
    • Bluetooth 5.0 - podpora pripojenia bezdrôtovej klávesnice, myši, slúchadiel alebo gamepadu
    • funkcia HDMI-CEC - ovládanie pripojených zariadení cez HDMI kábel pomocou jedného diaľkového ovládača
    • video dekódovanie: 4K@60fps 10-bit H.265, 4K@60fps VP9 Profile2, 4K@30fps H.265/HEVC, HDR
    • podpora rozlíšenia až Ultra HD 4K (60 Hz)
    • podpora HDR10+, HDR10, HLG
    • široká ponuka aplikácií z Google Play
    • Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)
    • hlasové vyhľadávanie
    • podpora pripojenia USB flash disku alebo externého pevného disku
    • podpora online aktualizácie firmware (OTA)

    Rozmery
    • rozmery 148 x 100 x 31.5 mm
    • veľkosť balenia 213 x 138 x 80.5 mm
    • hmotnosť produktu 171 g
    • hmotnosť balenia 470 g

    Vstupy a výstupy
    • 1x HDMI 2.0b
    • 1x AV
    • 1x USB 2.0
    • 1x RJ-45
    • 1x RF (IEC konektor/samica)

    Balenie obsahuje

    • Tesla MediaBox XT850 Android TV - multimediálny prehrávač a DVB-T2 set-top box
    • bluetooth diaľkový ovládač (šikovný s mikrofónom vrátane tlačidla Google Assistant - pre komfortné ovládanie hlasom a hlasové vyhľadávanie, bez nutnosti mieriť na TV)
    • 2x AAA batérie
    • napájací adaptér (100-240 V, výstup 12V/1A)
    • HDMI kábel
    • užívateľský manuál
    • vyhlásenie o zhode

    Stránky o produkte Tesla MediaBox XT850:

    www.tesla-electronics.eu/tesla-mediabox-xt850-android-tv/

    Parametre

    Multimediálne prehrávače

    Maximálne rozlíšenie

    4K Ultra HD (3840 x 2160)

    Pamäť RAM

    2 GB

    Kapacita úložiska

    32 GB

    Operačný systém

    Android TV 11

    Chipset

    S905Y4

    Bluetooth

    verzia 5.0

    WiFi

    Wi-Fi 5 (802.11ac)

    Ethernet LAN port

    100 Mbit/s

    HDMI

    áno, verzia 2.0b

    USB 2.0 port

    1x

    USB 3.0 port

    nemá USB 3.0 port

    USB-C port

    nemá USB-C port

    HDR

    HDR10
    HDR10+

    Chromecast podpora

    áno

    Prevedenie

    BOX - je samostatne pripojiteľný cez HDMI kábel, zvyčajne má viac vstupov a výstupov, STICK - priamo sa zapája do HDMI portu, výhodné ak nechcete mať viditeľný box, nevýhodou môže byť menej vstupov a výstupov
    box

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky