INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    The Sims 4 - Hurá do práce (PC)

    The Sims 4 - Hurá do práce (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner simulácia, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    353435

    PN kód

    5030937112519

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre The Sims 4 - Hurá do práce (PC)

    Popis produktu

    The Sims 4 - Hurá do práce (PC)

    V rozšírení The Sims 4 Hurá do práce! máte na pracovisku rozhodujúce slovo vy! Aktívne ovládajte svojich Simíkov, zatiaľ čo sú v práci, a rozhodnite, či sa vydajú cestou veľkého povýšenie, alebo budú hrozbou pre okolité pracovný kolektív! Zachraňujte nespočet životov ako doktor, Trýzna život susedom svojimi zlomyseľnými vynálezy, ak sa rozhodnete pre vedeckú dráhu, alebo vyšetrujte zločiny a rozplétejte veľké prípady ako detektív. Ak radšej chcete byť svojim pánom, otvorte si vlastný obchod a staňte sa similionářem! Vy rozhodnete, na ktorú dráhu sa vaši Simíkovia vydajú.

    Hlavné prvky a vlastnosti: 
    Staňte sa doktorom: Vašim druhým domovom bude nemocnice! Vyskúšajte si vzrušujúci život doktora na pohotovosti a zachraňujte životy. Len pozor, aby ste boli za všetkých okolností sústredenie, predsa len liečite pacientov, rodíte deti a vykonávate chirurgické zákroky.

    Staňte sa detektívom: Vašim druhým domovom bude policajnej stanice! Vezmite svoj odznak a začnite riešiť zložité záhady. Aké tajomstvo dokážete odhaliť? Vyhľadávajte miesta činov, vypočúvajte Simíkov, zatýkejte zločinca a snažte sa prepracovať z kadeta až na policajného šéfa.

    Staňte sa vedcom: Vašim druhým domovom bude vedecké laboratórium! Využite svoje prvotriedne analytické myslenie k vytvoreniu bláznivých vynálezov. Dajte dohromady jedinečné exempláre, dajte vzniknúť diabolským stvorením a rozhodnite, či využijete svoje vynálezy k dobru, alebo k trýznenia ostatných Simíkov.

    Rozbehnite svoj vlastný jedinečný biznis: Vo svojom podniku ste vlastnými pánmi! Rozbehnite obchod, po ktorom ste vždy túžili. Otvorte si pekáreň, butik s oblečením, výtvarnú galériu, kníhkupectvá alebo niečo iné. Upravte každú jednotlivú stránku svojho obchodu v režime Stavba a sledujte, ako sa simoleony len sypú! Vyberte, čo budete predávať, veďte svojich zamestnancov a presviedčaj zákazníkov, aby u vás nakúpili.

    Nové kariéry: Zachraňujte životy v nemocnici, obviňujte zločinca na policajnej stanici, hľadajte mimozemský život vo vedeckej laboratóriu alebo klebetia so zákazníkmi v jednom z vašich mnohých obchodov, ktoré ste otvorili!

    Osvojte si nové zručnosti: Naučte sa nové zručnosti, ktoré pomôžu Simíkom vytvoriť v The Sims 4 ešte úžasnejšie veci. Urobte dokonalú fotku alebo upečte a nazdobte chutnú lahôdku vďaka novým zručnostiam fotografovanie a pečenie. Vystavte svoje výtvory doma, alebo je predajte za nejaký ten simoleonov.

    Objavte mimozemšťanmi: Mimozemšťania pristáli! Odhaľte, ktorí Simíkovia nepochádzajú z tohto sveta, a objavte záhadnou mimozemskú dimenziu!
    K hraniu je potrebná hra The Sims 4!

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky