INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ThermoPro TM-01

     

    -7%

    zľava
    kvalitná digitálna minútka a časovač
    nastaviteľný odpočet alebo stopky na 99h 59min, režim hodiny, veľký displej 2.6", podsvietenie (10s) ovládané dotykom, alarm 4 stupne hlasitosti + tichý režim (blikanie), stojanček, silný magnet, kvalitné a presné tlačidláZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    13,50 €
    (ušetrite 0,90€)
    12,60 €
    10,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    374241

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre ThermoPro TM-01

    Popis produktu

    ThermoPro TM-01

    Stáva sa vám, že často zabúdate na variacej sa jedlo, zatiaľ čo pripravujete iný chod? Nebojte sa! ThermoPro TM01 je multifunkčný minútka, ktorá vám pomáha v kuchyni pri varení, keď cvičíte alebo aj s učením. Zobrazuje časovač zároveň s hodinami na veľkom, digitálnom displayi. A keď je čas,ThermoPro TM01 vám všetko pripomenie budíkom s nastaviteľnou hlasitosťou.

    Režim časovača a stopiek

    Zariadenie vie počítať ako dole tak aj hore a to v rozmedzí jednej sekundy až dvadsiatich štyroch hodín. Minútka je pomocníkom pri varení, grilovanie a pečenie. Ukazuje vám koľko času vám ešte zostáva na všetku prípravu. Stopky sa skvele používajú pri študovaní alebo cvičenie. Ukazujú koľko času už uplynulo pre dobrú predstavu vášho výkonu.

    4 stupne hlasitosti

    Budík disponuje štyrmi stupňami hlasitosti, s možnosťou nastavenia podľa vašej potreby. Máte návštevu, ktorú nechcete rušiť svojím varením? Nastavte budík na najnižší stupeň. Radi sa pri varení pozeráte na televíziu? Najvyšší stupeň sa postará, aby ste včas vedeli, kedy je jedlo pripravené.

    Touch Back light a LCD display

    Rozsvieťte display pomocou konvenčne umiestneného, dotykového tlačidla pre upravenie časovača za horšieho osvetlenia miestnosti. Display bude svietiť po dobu desiatich sekúnd pre úspornejšie spotrebu batérie.
    Viac možností umiestnenia Podľa vašich preferencií a voľného miesta v miestnosti ponúka ThermoPro TM01 dve možnosti umiestnenia. Zariadenie má na zadnej strane vyklápacie stojan a dva magnety pre pevné prichytenie k chladničke alebo inému magnetickému povrchu.

    Ideálna veľkosť

    Malá veľkosť vám zaručuje, že zariadenie nebude zaberať veľa miesta. Zároveň si ho môžete jednoducho dať do vrecka a vziať na cesty so sebou. Malé zariadenie však disponuje veľkým 2,8 "LCD displayom s veľkými číslami umožňujúci čitateľnosť aj na väčšiu vzdialenosť.

    Vlastnosti

    • minútka
    • stopky
    • budík
    • hodiny s veľkými číslami
    • 4 stupne hlasitosti
    • podsvietenie displaya
    • viac možností umiestnenia
    • ideálna malá veľkosť

    Technické parametre

    Funkcia: minútka, hodiny, nastaviteľnosť
    materiál: plast
    váha: 136 g
    rozmery: 17 × 10 × 4,1 cm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky