INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ThermoPro TP-358 teplomer s vlhkomerom

    funkcia upozornenia, vynikajúca presnosť, viacero možností umiestnenia
    teplomer priestorový, čas a deň zobrazený na displeji, pripojenie Bluetooth prostredníctvom aplikácieZobraziť viac

    skladom 

    19,00 €
    15,83 € bez DPH
    Kód tovaru

    427213

    PN kód

    TP-358

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    ThermoPro TP-358 teplomer s vlhkomerom

    Veľký a prehľadný 3" displej vám umožní vidieť nielen aktuálnu teplotu a vlhkosť v miestnosti, ale aj aktuálny čas a deň. Obrovskou výho­dou tohto typu je možnosť pripojiť sa k mobilnému telefónu alebo tabletu prostredníctvo­m aplikácie a získať štatistiky o teplote a vlhkosti za 24 hodín, týždeň alebo rok.

    Vďaka vysoko presným snímačom ThermoPro zariadenie TP358 sníma a zaznamenáva aj tie najmenšie zmeny teploty a vlhkosti. Indikátory vývoja teploty a vlhkosti vám umožnia reagovať vopred, napríklad nastaviť termostat alebo zvlhčovač vzduchu. Multi-senzorové aplikácie Aplikácia ThermoPro so snímačom podporuje pripojenie až 10 vnútorných teplomerov, vďaka čomu môžete nepretržite sledovať zmeny teploty a vlhkosti v celom dome a nastaviť termostat alebo zvlhčovač vzduchu tak, aby bol čo najpríjemnejší!

    Funkcia upozornenia

    Nastavte si vlastné rozsahy teploty a vlhkosti a aplikácia ThermoPro Sensor vás okamžite upozorní, keď teplota alebo vlhkosť klesne mimo nastaveného rozsahu.

    Vysoko presné švajčiarske senzory

    Zabudované vysoko presné digitálne snímače rýchlo a presne zaznamenávajú zmeny teploty a vlhkosti s presnosťou ±0,5°F / ±0,2 °C a ±2 %RH.

    Index tepla a indikátor komfortu vzduchu

    Aplikácia ThermoPro Sensor zobrazuje index tepla v reálnom čase, známy aj ako zdanlivá teplota, aby vám a vašej rodine poskytla najlepšiu starostlivosť. Indikátor komfortu vzduchu zobrazuje úroveň komfortu vášho domova na základe aktuálnej úrovne vlhkosti.

    Viacero možností umiestnenia

    Teplomer môžete umiestniť kamkoľvek potrebujete vďaka jeho kompaktným rozmerom a mnohým možnostiam umiestnenia: stolový stojan, magnetická zadná strana na pripevnenie na chladničku alebo háčik na stenu.

    Vlastnosti

    • Izbový teplomer je vybavený veľkými číslicami na 3-palcovom podsvietenom LCD displeji, ktorý vám na prvý pohľad poskytne informácie o teplote a vlhkosti v reálnom čase.
    • zobrazí aktuálny čas a deň
    • Ak teplota alebo vlhkosť prekročí nastavené limity alebo ste mimo dosahu izbového teplomera, aplikácia okamžite odošle upozornenie do vášho smartfónu, aby ste mohli sledovať teplotné prostredie vo vašej domácnosti.
    • Teplomer na meranie vnútornej vlhkosti má zabudovaný pokročilý švajčiarsky senzor, ktorý poskytuje vynikajúcu presnosť ±0,2 °C a ±2 %RH
    • Ľahko použiteľná aplikácia obsahuje dynamický graf, ktorý možno zväčšovať a zmenšovať a zobrazovať tak teplotu a vlhkosť v ľubovoľnej hodine počas 24 hodín.
    • Inteligentný snímač teploty a vlhkosti TP358 je vybavený pokročilým čipom Bluetooth 5.0 pre spoľahlivú silu signálu a dosah až 80 m, vďaka čomu môžete získavať informácie o teplote a vlhkosti v reálnom čase odkiaľkoľvek v záhrade!

    Technické parametre

    Pripojenie Bluetooth v smartfóne
    Dosah: do 80 m
    Teplotný rozsah: –20 °C ~ 60 °C (-4 °F ~ 140 °F), s rozlíšením 0,1 °C/°F
    Rozsah merania vlhkosti: 10 % ~ 99 %, s rozlíšením 1 %
    Tolerancia teploty: ±0,2 °C (±0,5 °F)
    Tolerancia vlhkosti: ±2 % RH
    Jednotka zobrazenia teploty: C°/F°
    Veľkosť LCD displeja: 3 palce
    Napájanie: 2 x AAA batérie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky