INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ThermoPro TP-902 kuchynský a grilovací teplomer

    ThermoPro TP-902 kuchynský a grilovací teplomer
     
    prednastavená teplota, vibračný a zvukový alarm prekročenia teploty
    teplomer kuchynský, grilovací, bezdrôtový, bluetooth, dosah 137 m, 2× ihličková sondaZobraziť viac

    skladom 

    34,75 €
    28,96 € bez DPH
    Kód tovaru

    427227

    PN kód

    TP-902

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    ThermoPro TP-902 kuchynský a grilovací teplomer

    ThermoPro TP-902 je teplomer na potraviny, ktorý funguje bezdrôtovo a má pôsobivý dosah až 137 metrov. Vďaka dvom sondám môžete pohodlne sledovať teplotu dvoch rôznych druhov potravín súčasne alebo dokonca monitorovať teplotu potravín a prostredia s presnosťou na 1 °C. Jeho inteligentný dizajn ho odlišuje od iných teplomerov a najlepšie sa hodí na grilovanie a údenie mäsa. Buďte neustále informovaní o aktuálnych udalostiach pomocou upozornení v reálnom čase prostredníctvom aplikácie Smart ThermoPro a jednoducho sledujte zmeny teploty v priebehu času pomocou informatívnych grafov.


    Cieľové teploty mäsa a zodpovedajúce úrovne vyprážania sú prednastavené tak, aby boli užívateľsky prívetivé aj pre začiatočníkov. Okrem toho aplikácia ponúka možnosť nastavenia alarmov pre konkrétne teplotné rozsahy s upozorneniami na vysokú (HI) a nízku (LOW) teplotu. Teplomer ThermoPro TP-902 je vybavený prehľadným podsvieteným LCD displejom, ktorý používateľom umožňuje jednoducho sledovať nastavenú a aktuálnu teplotu dvoch sond súčasne. Tento všestranný teplomer možno použiť pri rôznych spôsoboch prípravy potravín vrátane grilovania, pečenia v rúre, údenia a vyprážania. Teplomer má prednastavené teploty pre rôzne druhy mäsa, ako je hydina, hovädzie, teľacie, bravčové, šunka, ryby, jahňacie a morčacie mäso, pričom každé z nich má iný stupeň prepečenia.

    Aplikácia Smart ThermoPro

    Pomocou aplikácie Smart ThermoPro môžete svoje kuchárske zručnosti zdokonaliť na profesionálnu úroveň. Aplikácia obsahuje širokú škálu predprogramovaných alarmov a umožňuje priradiť jedinečný alarm ku každej sonde alebo časovaču. Táto funkcia vám pomôže ľahko rozlíšiť rôzne zvuky budíkov a zabezpečí, že budete dostávať upozor­nenia priamo do telefónu. Tento teplomer využíva pokročilú komunikačnú technológiu Bluetooth 5.0, ktorá sa môže pochváliť silným a spoľahlivým pripojením, ktoré umožňuje monitorovať teplotu na veľkú vzdialenosť.

    Vďaka upozorneniam o odpojení budete vždy vedieť, kedy ste v dosahu pripojenia, aby ste mohli sledovať svoje potraviny. Dodávaná bezdrôtová aplikácia generuje graf teploty v reálnom čase, ktorý zobrazuje priebeh varenia a pomáha vám optimalizovať vaše kulinárske výtvory. Aplikácia tiež predpovedá zostávajúci čas varenia a odošle úvodné upozornenie do telefónu, keď sa teplota priblíži k cieľovej teplote. Tento teplomer s28 rôznymi zvukovými signálmi vrátane možnosti vibrácie pokrýva všetky vaše potreby pri varení.
    * Ihla a kábel sa používaním zahrejú. Pri vyberaní používajte ideálne chňapku, aby ste sa nepopálili.

    Technické parametre

    Počet sond: 2
    Jednotky teploty: Celzius, Fahrenheit
    Rozsah merania teploty: –10 °C ~ 300 °C
    Presnosť merania teploty: ±1 °C
    Napájanie: 2× AAA batérie (1,5 V)
    Režimy merania: vyprážanie, pečenie, varenie, grilovanie, údenie
    Prednastavené teploty: hovädzie mäso, hydina, teľacie mäso, bravčové mäso, hovädzie mäso, šunka, ryby, jahňacie mäso, morka
    Funkcie: Automatické vypnutie, Indikátor batérie, Nastaviteľná teplota, Oznámenie aplikácie, Podsvietený displej, Prednastavená teplota, Vibračný alarm prekročenia teploty, Zvukový alarm prekročenia teploty
    Typ snímača: NTC
    Dĺžka sondy: ~20 cm
    Dĺžka kábla: ~100 cm
    Sieť z nehrdzavejúcej ocele
    Dosah: až 137 metrov
    Pripojenie Bluetooth 5.0

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre ThermoPro TP-902 kuchynský a grilovací teplomer 6

    Notebooky