INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster eSwap Fighting Pack – 8 fighting modulov pre eSwap Pro Controller(PS4/PS5/PC)

    Thrustmaster eSwap Fighting Pack – 8 fighting modulov pre eSwap Pro Controller(PS4/PS5/PC)
     
    8 prídavných modulov eSwap Pro Controller pre PS4/PS5/PCZobraziť viac

    skladom 

    29,80 €
    (ušetrite 0,49€)
    29,30 €
    24,42 € bez DPH
    Kód tovaru

    352482

    PN kód

    4160756

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster eSwap Fighting Pack – 8 fighting modulov pre eSwap Pro Controller(PS4/PS5/PC)

    Tieto moduly obsahujú tvary, ktoré sú navrhnuté pre najintenzívnejšie súboje, ako aj úplne nové textúry pre optimálne ovládanie v boji, aby ste posunuli svoje hranice a dosiahli konečný ťah!

    NOVÉ MODULY, NOVÁ ERGONÓMIA. ESWAP X FIGHTING PACK optimalizuje herný komfort pomocou nových modulov špeciálne navrhnutých pre ESWAP X PRO CONTROLLER (predáva sa samostatne). Tento balík je navrhnutý tak, aby zvýšil vaše hodnotenie hry, zlepšil vaše hodnotenie a zlepšil váš výkon v každej bojovej hre na trhu. To všetko v temnom a tajomnom štýle.
    KRUHOVÝ D-PAD NA ZVLÁDNUTIE BOJOVÝCH POHYBOV D-pad premenený na extrémne presnú viacsmerovú kruhovú zbraň pre bojové hry vďaka svojmu tvaru a úchopu. Navrhnuté tak, aby boli extrémne flexibilné, aby boli kombá a odrazy čo najjednoduchšie.
    DVOJTLAČIDOVÝ BOJOVÝ MODUL Dve ďalšie tlačidlá ponúkajú veľa možností konfigurácie. Používateľsky definovateľné umiestnenie bojového modulu ponúka úplné prispôsobenie manipulačných a bojových pohybov. V boji je možné nahradiť 2 minipaličkami.
    ULTRA HLADKÉ ÚCHYTKY Sofistikovaný štýl s jemným dotykom. Postavené pre úplne prepracovaný zážitok, ktorý poskytuje optimálny komfort počas dlhých období hry, v bojoch aj mimo nich.
    NEKONEČNE MODULAČNÝ EKOSYSTÉM ESWAP X PRO CONTROLLER ponúka neobmedzený modulárny ekosystém na križovatke dizajnu a výkonu. K dispozícii je množstvo balíčkov s novými funkciami – spolu s rôznymi balíčkami prispôsobenia farieb – (predávajú sa samostatne), ktoré zaisťujú optimálne pohodlie a pútavý vzhľad, ktorý sa hodí k vašim obľúbeným hrám. Vyskúšajte nové textúry, tvary a výšky modulov: zamilujete si rôzne a doplnkové dostupné možnosti. Pevné puzdro na prenášanie ESWAP T-Case (predáva sa aj samostatne) dopĺňa ekosystém a umožňuje hráčom bezpečne prepravovať svoj gamepad a moduly, kamkoľvek idú (hranie na rôznych miestach, účasť na LAN párty alebo pri sťahovaní).
    Stránky o produkte Thrustmaster eSwap Fighting Pack – 8 fighting modulov pre eSwap Pro Controller(PS4/PS5/PC):

    www.thrustmaster.com/en-us/products/eswap-x-fighting-pack/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky