INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster T128 PS5/PS4/PC

    Thrustmaster T128 PS5/PS4/PC
     
    T128 so spätnou väzbou Force Feedback, ktorý vás vtiahne do hry
    sada volant a pedále, pripojenie ku PS5/PS4 a PCZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    169,80 €
    (ušetrite 1,55€)
    168,25 €
    140,21 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    394068

    PN kód

    4160781

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster T128 PS5/PS4/PC

    POHLCUJÚCE FORCE FEEDBACK

    Technológia HYBRID DRIVE v systéme Force Feedback umožňuje hráčom zažiť všetky zábavné a intuitívne pocity z jazdy. Hmotnosť každého vozidla, hrbole a nárazy, strata priľnavosti pneumatík v zákrutách a typy povrchu vozovky, to všetko je cítiť cez koleso pre pohlcujúce preteky, ktoré prebudia váš vodičský inštinkt.

    MAGNETICKÉ RADIČE PÁDLA

    Vďaka magnetickej technológii H.E.A.R.T umožňujú radiace páčky superrýchle radenie prevodových stupňov (doba odozvy 30 milisekúnd) s jasnou a presnou aktiváciou, pre športový výkon a bez jazdných chýb.
    Táto patentovaná technológia, dodávaná prostredníctvom bezkontaktného magnetického systému bez trenia, poskytuje dlhodobú vynikajúcu odolnosť.

    LED DIÓDY OTÁČOK MOTORA

    4-farebný LED pásik vám umožní sledovať otáčky motora bez toho, aby ste spustili oči z vozovky. LED diódy blikajú, keď potrebujete preradiť na vyšší prevodový stupeň, čo vám umožňuje optimalizovať radenie. Zoznam kompatibilných hier pre PlayStation a PC je pravidelne aktualizovaný na webovej stránke technickej podpory Thrustmaster.

    RESPONZÍVNY, VŠESTRANNÝ DIZAJN

    Okrúhly a ľahký ráfik kolesa vyťaží maximum zo všetkých síl systému Force Feedback pre maximálnu rýchlosť. Jeho uhol otáčania od 270° do 900° sa automaticky prispôsobí podľa vozidla používaného v hre, pre jazdu prispôsobenú všetkým štýlom vozidiel (GT, rally, F1, nákladné autá). Vďaka 13 akčným tlačidlám na pretekárskom volante nebudete musieť používať gamepad.

    SYSTÉM UPEVŇOVANIA NA DOSKY A STOLY

    Priložený upevňovací systém na báze svoriek sa ľahko namontuje a nepotrebujete žiadne nástroje na rýchle nastavenie vášho pretekárskeho volantu pred hraním a jeho následné uloženie, ak je to potrebné. Svorka sa hodí na stoly a stoly do hrúbky 2,2 palca / 5,5 cm.

    SADA MAGNETICKÝCH PEDÁLOV

    Sada magnetických pedálov T2PM, ktorá je súčasťou pretekárskeho volantu, ponúka úžasnú presnosť v tisícinách sekundy pre svieže zrýchlenie a dobre proporčné brzdenie. Pedálová súprava T2PM prináša úplne plynulý zážitok bez akéhokoľvek rizika straty presnosti ako tradičnejšie pedálové súpravy vybavené potenciometrami, čo z nej robí výkonnú a spoľahlivú pomôcku pre zlepšenie vašich vodičských schopností.
    Oficiálne licencovaný od „PlayStation“, „PS5“, „PS4“ a „PlayStation Shapes Logo“ sú registrované ochranné známky alebo ochranné známky spoločnosti Sony Interactive Entertainment Inc. Všetky práva vyhradené. Vyrobené a distribuované na základe licencie od Sony Interactive Entertainment LLC.

    Technické parametre:

    Rozmer: Šírka: 10,2 palca / 260 mm Hĺbka: 11,8 palca / 300 mm Výška: 11,0 palca / 280 mm
    Váha: 9,0 lb / 4 098 g
    Obsah balenia: Závodný volant T128 Sada pedálov T2PM 48-wattový zdroj + napájací kábel Upínací systém a skrutka USB kábel Návod na rýchlu inštaláciu a informácie o záruke
    Stránky o produkte Thrustmaster T128 PS5/PS4/PC:

    www.thrustmaster.com/en-gb/homepage/

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    volant

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Playstation

    áno

    Pripojenie

    drôtové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky