INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster T248 volant a pedále pre PS5/PS4/PC (4160783)

     
    kompatibilný s PlayStation 5, PlayStation 4, PC
    herný volant, technológia H.E.A.R.T. pre mimoriadnu kontrolu a životnosť, 25 akčných tlačidiel a 2 dvojpolohové enkódery, pedálová sada T3PM a 2 magnetické radiace páky v baleníZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    293,95 €
    (ušetrite 2,75€)
    291,20 €
    242,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 17 €
    Kód tovaru

    374386

    PN kód

    4160783

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster T248 volant a pedále pre PS5/PS4/PC (4160783)

    T248 je pretekársky volant, ktorý je oficiálne licencovaný pre PlayStation 5, PlayStation 4, PC a je kompatibilný, navrhnutý pre všetkých hráčov, ktorí hľadajú výkon a chcú sa oslobodiť od klávesnice, myši alebo gamepadu.
     
     

    DISPLEJ NA PALUBNEJ DOSKE THRUSTMASTER RACE

    T248 ponúka výber z viac ako 20 rôznych zobrazení na svojej vstavanej obrazovke: manuálne nastavenie radu nastavení (výber typu Force Feedback, uhol natočenia kolesa atď.) alebo užívateľský výber telemetrických informácií (prevodový pomer , RPM, hráčsky najlepší čas na kolo,..)

    SPÄTNÁ VÄZBA DYNAMICKEJ SILY

    248 obsahuje 3 typy Force Feedback (vrátane predvolieb), kompatibilné so všetkými hrami a upraviteľné za behu priamo na volante: FFB 1: Force Feedback 100% úmerná sile požadovanej hrou. FFB 2: vylepšená Force Feedback pre lepšiu kontrolu šmyku. FFB 3: vylepšená Force Feedback, ktorá používateľom umožňuje jasne cítiť všetky pretekárske efekty z trate (obrubníky, šmyk mimo trate atď.).

    SYSTÉM HYBRIDNÉHO POHONU NEXT-GEN

    T248, ktorý hráčom poskytuje extra výkon (až o 70 % viac ako predchádzajúci hybridný pretekársky volant Thrustmaster, T150), dominuje na pretekárskych dráhach vďaka svojej intenzite. Vynikajúce jazdné vlastnosti, ktoré tento hybridný systém umožňuje, zabraňuje neintuitívnym pocitom a problémom s trením, ktoré sa bežne vyskytujú na pretekárskych kolesách bez komponentu remeňového pohonu.

    25 AKČNÝCH TLAČIDIEL

    Vrátane 2 dvojpolohových kódovačov (hore a dole) umiestnených na koncoch centrálnych lúčov kolesa má T248 takmer dvakrát toľko akčných tlačidiel ako predchádzajúce pretekárske kolesá Thrustmaster (séria T150).
    Táto široká škála fyzických a virtuálnych tlačidiel umožňuje používateľom mať vždy veľa možností, pokiaľ ide o priraďovanie pretekárskych ovládacích prvkov v akomkoľvek type hry.

    MAGNETICKÉ RADIČE PÁDLA

    Vďaka magnetickej technológii H.E.A.R.T umožňujú radiace páčky T248 super rýchle radenie s jasným a presným pocitom aktivácie (doba odozvy 30 ms), aby sa predišlo chybám pri riadení.
    Táto patentovaná technológia, založená na bezkontaktnom systéme magnetov bez akéhokoľvek trenia, tiež umožňuje bezprecedentnú životnosť produktu v dlhodobom horizonte – dokonca aj pri tých najintenzívnejších herných stretnutiach.

    SADA MAGNETICKÝCH PEDÁLOV

    Sada magnetických pedálov T3PM, ktorá poskytuje skutočne výnimočnú presnosť tisíciny sekundy, tiež umožňuje 4 režimy tlaku na brzdový pedál.
    Vďaka úplne plynulému pohybu a vyhýbaniu sa strate presnosti v priebehu času, ktorú zažívajú štandardné súpravy pedálov na báze potenciometra, predstavuje T3PM obrovský, výrazný skok vpred z hľadiska všestrannosti a odozvy v hre.

    Technické parametre:

    • Prémiový dizajn s koženým obalom na vonkajšej časti kolesa
    • Všestranný tvar kolies, vhodný pre všetky štýly závodných hier
    • Až 25 akčných vrátane 2 dvojpolohových kódovačov
    • Interaktívna závodná doska s výberom z viac ako 20 rôznych zobrazení na obrazovke volantu
    • Dynamic Force Feedback: nastavenie úrovne Force Feedback za chodu (vrátane 3 prednastavených režimov) cez obrazovku, kompatibilné so všetkými hrami
    • Magnetické radiace páčky (patentovaná technológia HEART) pre okamžitú odozvu a super čistý pocit z radenia
    • Sada magnetických pedálov (patentovaná technológia HEART) pre príjemnú presnosť 12-bitového rozlíšenia, ktorá sa časom nezníži
    • 4 rôzne tlakové režimy na centrálnom pedáli pre optimalizované brzdenie podľa konfigurácie a herných nastavení (stôl, kokpit, stojan atď.)
    • Systém HYBRID DRIVE novej generácie poskytujúci o 70 % vyšší výkon ako ostatné hybridné pretekárske kolesá Thrustmaster (séria T150)
    • Oficiálne licencovaný pre PlayStation; kompatibilný s PS5, PS4 a PC

    Stránky o produkte Thrustmaster T248 volant a pedále pre PS5/PS4/PC (4160783):

    www.thrustmaster.com/en-us/products/t248/

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    volant

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Playstation

    áno

    Pripojenie

    drôtové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    pripojte sa k medzinárodnej komunite jazdcov Gran Turismo 7 s výberom áut od viac 60 výrobcov automobilov a vyše 400 vozidiel

     

    krabicová

     
    Gran Turismo 7 (PS5)

    krabicová verzia, žáner závodná , pre PS5

    64,25 € 

    s DPH

    53,54 € 

    bez DPH

    Kód: 379013

    aktuálne nedostupné

    Rozbalené (výpredaj)1

    kompatibilný s PlayStation 5, PlayStation 4, PC

    Rozbalené

    Vystavené v KE

    rozbalené

     
    Thrustmaster T248 volant a pedále pre PS5/PS4/PC  (4160783), (rozbalené)

    herný volant, technológia H.E.A.R.T. pre mimoriadnu kontrolu a životnosť, 25 akčných tlačidiel a 2 dvojpolohové enkódery, pedálová sada T3PM a 2 magnetické radiace páky v balení

    Ušetríte 5,10 €
    291,20 €
    286,10 €
    Kód: 418938

    aktuálne nedostupné

    Notebooky