INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster volant F488 GT3 Add-On (4060263)

    prídavný volantZobraziť viac

    skladom 

    215,05 €
    (ušetrite 2,05€)
    213,00 €
    177,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 12 €
    Kód tovaru

    419612

    PN kód

    4060263

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster volant F488 GT3 Add-On (4060263)

    Thrustmaster F488 GT3 Add-On je prvý prídavný volant novej generácie, natívne kompatibilný bez adaptéra so všetkými súčasnými aj budúcimi servozákladňami Thrustmaster* s odnímateľným volantom.
    Dosiahnite nové vrcholy vo výkone a realizme s Thrustmaster Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On.
    Tento veniec je úplne novým produktom vzídeným zo spolupráce spoločností Thrustmaster a Ferrari a je replikou volantu v mierke 1:1 z najúspešnejšieho závodného vozidla v histórii značky (s viac ako 500 víťazstvami v súťažiach): Ferrari 488 GT3.
    Špeciálne pre súťaže navrhnutá stredová čelná doska s obložením z uhlíkových vlákien a celkový priemer 31 cm dodávajú venci volantu štruktúru optimalizovanú pre výkon.
    Ponorte sa do centra pretekania a neuveriteľne ľahko upravujte nastavenia pomocou praktických 11 akčných tlačidiel, D-padu a 4 snímačov - všetky sú verné tým, ktoré nájdete na pôvodnom volante.
    Vďaka dvom Quick Release upevňovacím systémom novej generácie je Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On natívne kompatibilný (bez adaptéra) so všetkými súčasnými aj budúcimi základňami závodných volantov Thrustmaster.
    • Replika 1:1 - priemer 31 cm
    • Štyri LED diódy pre zobrazenie závodných dát a otáčok**, s režimom GT alebo pre jedno sedadlo, ktorý sa prispôsobí otáčkam motora konkrétneho vozidla.
    • Oficiálne licencované spoločnosťou Ferrari
    • Čelná doska potiahnutá karbónom pre optimalizovanú hmotnosť a výkonnú, presnú silovú spätnú väzbu, ktorá plne využíva silu servozákladne
    • 11 akčných tlačidiel s realistickým pocitom a plynulo integrovaným D-padom, ktorý zodpovedá designu pôvodného volantu
    • Dva otočné enkódery a dva palcové snímače pre zmenu nastavenia za chodu
    • Nastaviteľné kovové radiacej páky (štyri nastaviteľné polohy) s magnetickými snímačmi
    NAVRHNUTÉ PRE VÝKON
    Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On bol špeciálne navrhnutý pre výkon, vďaka optimalizovanej hmotnosti s centrálnou čelnou doskou s obložením z uhlíkových vlákien a priemerom 12,2 palca/31 cm. Tento dizajn umožňuje vodičom skutočne vyťažiť zo sily ich pretekárskeho kola maximum tým, že sprostredkováva detailnú spätnú väzbu Force Feedback a uľahčuje extrémne presné riadenie – oboje je pre výkon zásadné.

    PONORENIE A OVLÁDANIE
    Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On obsahuje 11 akčných tlačidiel, D-pad, 2 otočné enkódery a 2 palcové enkódery – to všetko s realistickým dojmom, replikujúcim ovládacie prvky na pôvodnom volante. Poskytujú vodičovi superrýchle ovládanie rôznych nastavení - a možnosť ich neuveriteľne ľahko upravovať za behu, aby mal vždy všetko pod kontrolou.

    4 UNIVERZÁLNE LED diódy
    4 LED diódy smerom k hornej časti centrálneho čelného panelu umožňujú jazdcovi počas pretekania prijímať rôzne informácie – vrátane otáčok, otvárania boxov a mnoho ďalšieho. Dva dostupné režimy (GT alebo jednomiestny) umožňujú vodičovi prispôsobiť správanie LED podľa otáčok motora rôznych typov vozidiel.

    NASTAVITEĽNÉ MAGNETICKÉ PÁDLA RADENIA
    Nové radiace páky s magnetickými senzormi umožňujú jasnú a presnú aktiváciu, čo pomáha vyhnúť sa chybám pri riadení. Pre ešte väčšiu všestrannosť je poloha radiacich pák prispôsobiteľná, so 4 rôznymi konfiguráciami pre optimálnu manipuláciu podľa preferencií používateľa.

    SPÄTNÁ KOMPATIBILITA A KOMPATIBILITA NOVÉ GENERÁCIE
    Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On je natívne kompatibilný so všetkými základňami závodných volantov Thrustmaster, a to vďaka dvom držiakom Quick Release, ktoré používateľom umožňujú vybrať nadstavec kompatibilný s ich základňou závodných volantov bez potreby ďalšieho adaptéra. Tento upevňovací systém novej generácie zaisťuje priamy prenos medzi závodným volantom a ráfikom kolesa.

    MERÍTKO 1:1 REPLIKA LEGENDÁRNEHO 488 GT3
    Replika volantu najúspešnejšieho vozidla Ferrari v histórii v životnej veľkosti: Ferrari 488 GT3 s viac ako 500 víťazstvami v šampionáte GT a vo vytrvalostných pretekoch. Tento oficiálne licencovaný ráfik kolesa bol špeciálne navrhnutý v spolupráci s Ferrari, aby verne zachytil podstatu legendárneho závodného vozidla a poskytol pohlcujúci, realistický závodný zážitok.

    Duálna kompatibilita Thrustmaster:
    Súčasťou balenia sú dva rýchloupínacie držiaky, ktoré umožňujú užívateľovi namontovať príslušný držiak na základňu bez nutnosti použitia ďalšieho adaptéra.

    Technické parametre:

    Kompatibilné závodné volanty Thrustmaster*:
    PS4 a PS5** - (T-GT/T-GTII, T300)
    Xbox Series X|S / Xbox One** - (TS-XW, TX)
    PC (Windows® 10/11) - (T818, TS PC RACER)
    * Zoznam kompatibilných základní, hier a funkcií je k dispozícii na webových stránkach podpory.
    ** Kompatibilné s konzolami PS4™, PS5™, Xbox Series X|S a Xbox One pre hry uvedené na webových stránkach podpory. https://support.thrustmaster.com/en/product/ferrarif488gt3addon-en/

    ROZMERY VÝROBKU
    Rozmery: 31 x 17.5 x 7.5 cm
    Váha: 1,140 kg

    OBSAH BALENIA
    1x Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On
    1x rýchloupínací držiak pre skrutkovaciu základňu
    1x rýchloupínací držiak pre západkovú základňu
    1x sada samolepiacich podložiek
    2x montážne kľúče
    1x leták s informáciami o záruke
    Stránky o produkte Thrustmaster volant F488 GT3 Add-On (4060263):

    www.thrustmaster.com/products/ferrari-488-gt3-wheel-add-on/

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    príslušenstvo ku volantu

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Playstation

    áno

    Kompatibilita s Xbox

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky