INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TP-link Power bank 6700mAh TL-PBG6700

    TP-link Power bank 6700mAh TL-PBG6700

    Vypredané

    je nepostrádateľnou výbavou pre každodenné trávenie času mimo domova
    power banka, kapacita 6700 mAh, max. 5V / 2,4A, rýchle nabíjanieZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    282465

    PN kód

    TL-PBG6700

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    TP-link Power bank 6700mAh TL-PBG6700

    Powerbank TP-Link TL-PBG6700 6700mAh je moderná POWERBANK, ktorá slúži ako vhodný doplnok pre dobíjanie mobilných telefónov či tabletov. Vďaka malému rozmeru, rýchlemu dobíjanie, prúdu 2.4A je nepostrádateľnou výbavou pre každodenné trávenie času mimo domova.

    Výkonnejšie, prémiová LG batéria
    Batéria je jadro power banky. Svieža séria power bánk využíva prémiové batéria LG pre prémiový výkon: dlhšia životnosť, svieža séria power bank výrazne znižuje samo starnutia batérie pre maximalizáciu životnosti, väčšina pôvodnej kapacity môže byť zachovaná aj po 500 cykloch nabíjania, viac dostupné kapacity pri nízkych teplotách, ktorá vám zaisťuje energiu v chladných obdobiach, vyššia energetická hustota, svieža séria power bánk prenáša o 30 % viac energie vo veľmi kompaktnej veľkosti, bezpečnejšie použitie, ktoré ostatní power banky, využívajúci použité alebo nekvalifikované batérie, nie sú schopné garantovať.

    Vysoká miera energetickej účinnosti
    S podporou obvodov svetovej úrovne od TP-Link a pokročilými energetickými technológiami, minimalizujeme straty energie pri nabíjanie & nbsp; zachovaním energie do doby, kedy ju budete potrebovať najviac. Takže TL-PBG6700 môže plne dobíjať väčšinu zariadení raz alebo viackrát.

    Navrhnutá pre rýchle nabíjanie
    Váš čas je tak cenný, že by ste mali skrátiť dobu nabíjania. My používame technológiu Múdra nabíjanie od TP-Link a zvyšujeme rýchlosť nabíjania až na 5V/2.4A, čo robí z TL-PBG6700 ultra rýchlo dobíjajúcich power banku, ktorá dokáže dobíjať o 65 % rýchlejšie a ušetriť až 40 % dobíjacie doby. Úplné dobitie iPhonu 6s Plus s Chytrým nabíjaním od TP-Link zaberie 150 minút, zatiaľ čo s originálnym nabíjačkou Apple 250 minút. *

    1,8x Dobíjacie rýchlosť
    TL-PBG6700 tiež podporuje ultra vysokú dobíjacie rýchlosť 5V/2.4A. Obnovenie z 0 % na plnú kapacitu zaberie iba 2,4 hodiny, zatiaľ čo u ostatných 6700mAh power bánk podporujúcich iba 5V/1A to zaberie 4,5 hodiny. *

    Bezpečnosť predovšetkým
    Nie je žiadneho kompromisu, čo sa týka bezpečnosti. Svieža séria power bank zahŕňa najnovšie bezpečnostné funkcie, ktoré ochránia vaše zariadenie a power banky pred: skratom, prepätím, preťažením, prílišným nabitím, prílišným vybitím a prehriatím, čo zaisťuje bezpečnú a spoľahlivú dodávku energie.

    Vlastnosti:
    Pozoruhodná ultra kompaktné power banka
    Prémiová batérie LG
    Vysoká miera energetickej účinnosti
    Múdra technológia nabíjania TP-LINK
    Ultra rýchle nabíjanie a dobíjanie
    Ucelené bezpečnostné funkcie
    Zvýšená kompatibilita

    Parametre:
    Hmotnosť: 140g
    Počet výstupov: 1
    Pre telefóny:univerzálny
    Rozmery (š x v x h): 44,9 x 24,9 x 97 mm
    Typ barerie: Li-Pol
    Stránky o produkte TP-link Power bank 6700mAh TL-PBG6700:

    http://cz.tp-link.com/products/

    Tp-link je popredný výrobca sieťových produktov, ktoré ponúkajú vysokú kvalitu, spoľahlivosť a bezpečnosť. Produkty Tp-link sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám zákazníkov, od domácich používateľov po malé a stredné podniky. Ak hľadáte sieťové riešenia, ktoré vám zabezpečia rýchle a stabilné pripojenie, Tplink je správna voľba pre vás.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky