INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TP-LINK TL-WA750RE Wireless Range Extender 802.11b/g/n 150Mbps Wall-Pl

    viac o produkteZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    164882

    PN kód

    TL-WA750RE

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    TP-LINK TL-WA750RE Wireless Range Extender 802.11b/g/n 150Mbps Wall-Pl

    * Opakovac signálu spolocnosti TP-LINK sa postará o rozšírenie pokrytia a zosilnenie intenzity signálu už existujúcej bezdrôtovej Wi-Fi siete a eliminuje tak mrtve body vo vašej domácnosti ci v kancelárii bez pokrytia signálom.

    * Vdaka bleskovej rýchlosti celých 150 Mbit / s, tlacidlu pre rozšírenie vzdialenosti a elegantnému dizajnu pre umiestnenie na stenu nebolo rozšírenie bezdrôtovej siete jednoduchšie a príjemnejšie.

    * K tomu všetkému je naviac opakovac vybavený ethernetovým portom pre pripojenie zariadenia pomocou kábla. Šikovný pomocník Miniatúrne rozmery a vydarený dizajn urcený pre umiestnenie na stenu dodáva opakovacmi potrebnú flexibilitu pre casté premiestnovanie podla potreby.

    * Stací sa raz pripojit k už existujúcemu bezdrôtovému routeru a podla potreby opakovac odpojit a pripojit ho v inej miestnosti bez nutnosti ho opät znovu nastavovat.

    * Jednoduché sprevádzkovanie Bez použitia špeciálnych káblov ci drôtov si v dosahu už existujúcej bezdrôtovej siete lahko rozšírite pokrytie pomocou stlacenia jediného tlacidla WPS na opakovacmi a následne do 2 minút na routeri ci naopak.

    * Nie je potreba žiadneho zdlhavého nastavovania a nepotrebuje si ani pamätat žiadne heslá! Drôte aj bezdrôtovo Okrem funkcie rozšírenie bezdrôtovej siete je opakovac vybavený aj praktickým ethernetovým portom pre pripojenie zariadení bez podpory Wi-Fi k bezdrôtovej sieti vo vašej firme ci domácnosti. Blu-ray prehrávace, herné konzoly, DVD prehrávace ci chytré televízie s podporou internetu sa tak lahko pripojí k internetu aj do vašej domácej siete.

    * Praktická indikácia signálu S opakovacom firmy TP-Link nájdete najvhodnejšiu pozíciu pre jeho umiestnenie naozaj lahko vdaka indikátora intenzity signálu Wi-Fi siete. Indikátor s 5 stupnami vám zobrazí intenzitu signálu zo súcasného routeru a vy tak budete presne vediet, kam je potreba opakovac umiestnit.

    * Parametre a špecifikácie: Bezdrôtové štandardy: IEEE 802.11n IEEE 802.11g IEEE 802.11b Antény: 2 x interné Rozhranie: 1 x 10/100 Mbit / s ethernetový port (RJ45) Tlacidlá: RE (Range Extender) Reset WPS

    Spotreba energie: okolo 3 W
    Rozmery 110,0 x 65,8 x 75,2 mm
    Frekvencný rozsah: 2.4 - 2.4835 GHz
    Prenosové rýchlosti: 11n: až 150 Mbit / s 11g: až 54 Mbit / s 11b: až 11 Mbit/s
    Bezdrôtová siet: filtrovanie MAC adries v bezdrôtovej sieti (Wireless MAC Filtering) štatistiky bezdrôtovej siete prihlasovanie do domény
    Zabezpecenie bezdrôtovej siete: 64/128/152bit WEP WPA-PSK / WPA2-PSK Certifikácia: CE, RoHS
    Podporované systémy: Windows 98, NT, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 MAC OS NetWare UNIX Linux
    Obsah balenia: WiFi extender TP-LINK TL-WA750RE Ethernetový kábel Disk CD s prostriedkami Prírucka pre rýchlu inštaláciu
    Stránky o produkte TP-LINK TL-WA750RE Wireless Range Extender 802.11b/g/n 150Mbps Wall-Pl:

    http://cz.tp-link.com/products/details/?categoryid=&model=TL-WA850RE

    Tp-link je popredný výrobca sieťových produktov, ktoré ponúkajú vysokú kvalitu, spoľahlivosť a bezpečnosť. Produkty Tp-link sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám zákazníkov, od domácich používateľov po malé a stredné podniky. Ak hľadáte sieťové riešenia, ktoré vám zabezpečia rýchle a stabilné pripojenie, Tplink je správna voľba pre vás.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky