INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TrueCam A4 - kamera do auta (Full HD video, české menu)

    Vypredané

    kamera do auta, max. rozlíšenie Full HD (1920x1080), GPS ako voliteľné príslušenstvo, 2,7" displejZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    310836

    PN kód

    TRUECAMA4

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre TrueCam A4 - kamera do auta (Full HD video

    Popis produktu

    TrueCam A4 - kamera do auta (Full HD video

    Autokamera TrueCam A4 je ideálna pre tých, ktorí hľadajú vysokú kvalitu bez kompromisov. Kvalitná optika s výbornou svetelnosťou, kvalitným záznamom a maximálnym používateľským pohodlím zaraďuje tento model medzi najvyššiu triedu. Väčšina funkcií je dostupná stlačením jedného tlačidla a ovládanie je veľmi intuitívne vďaka prehľadnému LCD displeju s českým menu. Nahrávanie môže prebiehať v časovej slučke, aby vám nemohlo dôjsť miesto na pamäťovej karte. Ak niekto nacúva do vášho zaparkovaného vozidla, máte jasný dôkaz vďaka funkcií detekcia pohybu. Pomocou špeciálneho držiaka je každodenná inštalácia otázkou niekoľkých sekúnd.

    Nahrávanie vo FULL HD 1080p
    Kamera do auta TrueCam A4 nahráva vo FULL HD 1080p. Zábery z tejto autokamery sú natoľko kvalitné, že je možné rozoznať i tie najmenšie detaily ako je postava a tvár človeka alebo ŠPZ vozidla. Nezáleží, či nahrávate v noci, cez deň, za nepriaznivých či dobrých svetelných podmienok. Autokamera TrueCam A4 vždy vytvorí ostré a kvalitné záznamy.

    Rýchla každodenná inštalácia
    Pri veciach, ktoré používate každý deň je dôležité, aby vás ich používanie neobťažovalo, ale naopak vám robilo radosť. Pri kamere do auta TrueCam A4 odpadá vďaka špeciálnemu držiaku povinnosť každodenného pripojovania napájacieho kábla a nastavovania polohy kamery. Autokameru jednoducho „nacvaknete“ a môžete vyraziť.

    Časová slučka
    S kamerou TrueCam A4 vám nikdy nemôže dôjsť miesto na pamäťovej karte. V prípade zaplnenia pamäti začne autokamera premazávať najstarší nahraný záznam. Nahrávaný a už nahraný záznam môžete jednoducho uzamknúť pomocou špeciálneho tlačidla a ochrániť ho pred zmazaním pre ďalšie použitie.

    G-senzor
    G-senzor (snímač preťaženia, gravitačný senzor) zaznamenáva smer jazdy v troch priestorových osách a v prípade nehody zachytí náraz a automaticky uzamkne záznam proti náhodnému prepísaniu časovou slučkou. Citlivosť senzoru si jednoducho nastavíte v menu.

    Uzamykanie videa
    Ak si chcete nahrávaný záber uschovať pre neskoršie použite, môžete si kedykoľvek pomocou špeciálneho tlačidla záznam uzamknúť proti prepísaniu. Tlačidlo je možné použiť kedykoľvek v priebehu nahrávania záznamu, ale taktiež i pri už natočených záznamoch. Video či fotografiu môžete opäť kedykoľvek odomknúť a zmazať ručne.

    LCD displej s českým menu
    Vďaka 2,7" LCD displeju môžete jednoducho skontrolovať práve nahrávaný záber, prehrať už natočený záznam alebo nastaviť autokameru. Pri používaní kamery do auta vás nečakajú žiadne prekážky a ovládanie kamery zvládne naozaj každý. Menu je veľmi prehľadné, jednoduché a kompletne v češtine.

    Detekcia pohybu
    Kamera TrueCam začne nahrávať v momente, kedy zaznamená pohyb. Túto funkciu oceníte najmä v prípade, ak do vášho vozidla niekto nacúva alebo ho inak poškodí. V týchto prípadoch máte zaznamenaný dôkaz v podobe ŠPZ vozidla páchateľa alebo jeho podoby.

    Nočný režim
    Autokamera TrueCam A4 je vybavená kvalitnou optikou s vynikajúcou svetelnosťou. Vďaka týmto faktom kamera do auta dokáže zachytiť vysoko kvalitné zábery i v noci. Nahrávať alebo fotiť za nepriaznivých svetelných podmienok nepredstavuje pre kameru TrueCam žiadny problém.

    Funkcia WDR
    Vďaka funkcií WDR autokamera lepšie sníma obraz v širokom kontrastnom pomere. Kamera si tak lepšie poradí so situáciami, kedy je časť obrazu viac osvetlená a časť menej. Typickým príkladom môže byť kontrast svetlo/tieň alebo nočné cesty so svetlom protiidúcich áut.

    Detekcia rýchlostných radarov (doplnkovo)
    Ku kamere TrueCam A4 je možné dokúpiť detektor, ktorý ohlasuje stacionárne a úsekové radary, jazdu na červenú a ďalšie miesta, kde je dobré dbať na zvýšenú pozornosť. Naša databáza obsahuje viac než 33 tisíc miest v 36. európskych krajinách a Rusku. Pomocou hlasových pokynov je vodič upozornený na nebezpečenstvo alebo prekročenie povolenej rýchlosti. Databáza je maximálne presná, aktualizácie ponúkame zadarmo. Prednastavený hlas je možné vymeniť za vtipné komentáre, ktoré narozprával český herec Karel Zima.
    Praktické a jednoduché ovládanie pre radosť pri každodennom použití.

    Rýchle vypnutie LCD displeja
    V prípade, že by Vás displej kamery do auta rušil alebo oslňoval, môžete ho rýchlo vypnúť jedným tlačidlom bez zložitého hľadania a nastavovania v menu. V autokamere je taktiež možné nastaviť automatické vypínanie LCD displeja do úsporného režimu po zvolenom časovom intervale.

    Rýchle vypnutie zvuku
    V prípade, že by ste chceli, aby zvuk nebol nahrávaný, stačí jeho nahrávanie deaktivovať stlačením špeciálneho tlačidla. Túto funkciu oceníte napríklad vtedy, keď telefonujete alebo ak nechcete z akéhokoľvek iného dôvodu, aby bol zvuk nahrávaný.

    Okamžité foto
    Kamera do auta TrueCam A4 umožňuje ako jedna z mála fotiť priamo počas nahrávania. Nie je nutné vypínať nahrávanie alebo čokoľvek zložito nastavovať v menu. Kamera umožňuje taktiež stlačením jedného tlačidla urobiť fotky z už nahraných videozáznamov.

    Kontrola jasu
    Kamera umožňuje manuálne nastavenie expozície – EV. V menu si môžete zvoliť úroveň expozičnej hodnoty podľa potreby. Po ručnom zvolení stupňa jasu na LCD displeji ihneď poznáte, či vám úroveň jasu vyhovuje. Autokamera samozrejme taktiež umožňuje možnosť voľby automatickej expozície.

    Zobrazenie mena vodiča
    V kamere je možné nastaviť meno vodiča, ktoré sa zobrazuje vo videozázname. Túto funkciu oceníte najmä v prípade, keď jedno vozidlo používa viacero vodičov. Identifikácia konkrétneho vodiča je vďaka tejto funkcií bezproblémová.

    180° otočenie obrazu
    Palubnú kameru môžete umiestniť podľa vašej fantázie. Dokonca i hore nohami. Jednoducho zvolíte režim otočenia o 180°, aby sa video nahrávalo v správnej orientácií. Okrem nahrávaného obrazu sa taktiež otočí i menu, aby ste kameru mohli jednoducho obsluhovať.

    Podsvietenie tlačidiel
    Pre bezproblémové ovládanie autokamery TrueCam A4 počas tmy je prítomná funkcia podsvietenia klávesov. Podsvietenie je nastavené citlivo tak, aby vás nerušilo a zároveň bolo plne funkčné. I tak ho ale v prípade potreby môžete jednoducho vypnúť.

    Doplnková detekcia rýchlostných radarov
    Do autokamery TrueCam A4 môžete dodatočne dokúpiť GPS modul s ohlasovaním rýchlostných radarov. Kamera vás potom bude upozorňovať na miesta, kde je dobré jazdiť obzvlášť opatrne a to v 36. štátoch Európy a okolia.

     
    Rozlišenie videa 1920×1080/30fps 16:9
      1280×720/30fps 16:9
    Úhol záberu v 1080p 130 °
    Formát a kompresia Formát MOV
      kompresia H.264
    Zvuk Vestavěný mikrofon, možnosť vypnutia tlačidlom počas záznamu či v menu
    Rozlišenie fotografie 5 Mpx
    Formát fotografie JPEG
    LCD displej 2,7“ 16:9 s možnosťou vypnutia tlačidlom počas záznamu a taktiež v menu
    GPS lokalizátor DOPLŇKOVO
    Detekcia rýchlostných radarov DOPLŇKOVO
    G-Senzor ÁNO
       
      možnosť nastavenia citlivosti
    WiFi NIE
    Výmenné filtre NIE
    Slot pre Micro SD Až 32GB
    Nahrávanie v slučke ÁNO
       
      Plynulé video bez straty sekúnd
       
      Automatický prepis najstaršieho súboru
       
      Voľba dĺžky slučky
    Uzamykanie súboru proti prepísaniu ÁNO
       
      Funkcia zapnutia jedným tlačidlom počas nahrávania záznamu
    Funkcia automatického spúšťania ÁNO
       
      Podpora automatického spúšťania pri prívode energie
       
      Automatické vypnutie po zastavení prívodu
    Zobrazenie dátumu a času ÁNO
       
      možnosť vypnutia
    Zobrazenie rýchlosti vo videu DOPLŇKOVO s GPS modulom
       
       
    Zobrazenie polohy vo videu DOPLŇKOVO s GPS modulom
       
       
    Detekcia pohybu ÁNO
       
      možnosť nastavenia citlivosti
    Parkovací mód NIE
    TimeLapse video NIE
    Jazyk Čeština
      Angličtina
      Němčina
      Poľština
      Maďarčina
      Ruština
      Portugalčina
      Srbčina
      Čínština
      Francúzština
      Španělština
      Taliančina
      Japončina
       
    Porty USB 2.0
      HDMI
       
       
    Batéria Vstavaná 250mAh
    Nabíjačka INPUT 12-24V nabíjačka
    Nabíjačka OUTPUT 5V 1A
    Délka napájecího kabelu 300 cm
    Barva Čierna
    Rozmery 99 × 49 × 37 mm
    Hmotnosť 74 g
    Senzor SONY
    Provozní teplota -10°C / +50°C

    Stránky o produkte TrueCam A4 - kamera do auta (Full HD video:

    www.truecam.sk/kamery-do-auta-truecam/truecam-a4/

    Parametre

    Foto a Video

    Výrobca FAV

    TrueCam

    Max. rozlíšenie videa

    Full HD (1920x1080)

    GPS

    voliteľné

    Displej

    2,7"

    Typ pamäťovej karty

    MicroSD

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky