INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Turtle Beach VelocityOne Race Direct Drive, sada volantu a pedálov

    plne nastaviteľný hliníkový pedálový set
    pretekársky volant Turtle Beach VelocityOne Race Direct Drive, dokonalý simulátorový pretekársky volant pre Xbox, PC, iOS a AndroidZobraziť viac

    skladom 

    576,60 €
    (ušetrite 5,40€)
    571,20 €
    476,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 33 €
    Kód tovaru

    424633

    PN kód

    TBS-0726-05

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Turtle Beach VelocityOne Race Direct Drive

    Posuňte sa na novú úroveň realizmu so systémom Turtle Beach VelocityOne Race Wheel & Pedal navrhnutým pre vysoko vernú závodnú simuláciu na počítačoch Xbox Series X|S, Xbox One a Windows 10 a 11.
    Vysoko vernú spätnú väzbu sily priameho pohonu zaisťuje náš vlastný motor K: Drive. Poskytuje výkonnú odozvu pri zachovaní hladkého riadenia a detailných reakcií na udalosti počas závodu pri nízkej latencii.
    Plne si prispôsobte svoj zážitok tak, aby vyhovoval vášmu preferovanému vodičskému prostrediu. Ručne šité kožené koleso navyše zvyšuje realistickosť a zlepšuje vašu priľnavosť.
    Prehadzujte rýchlostné stupne v klasickom muscle care alebo kĺzajte v modernom super aute s páčkami radenia Mag-Shift, ktoré zakaždým ponúkajú spoľahlivé a konzistentné radenie.
    Pre ešte väčšie prispôsobenie a jednoduchší prístup sú k dispozícii dve ďalšie analógové páčky s magnetickými senzormi s efektom Hallovho javu, ktoré umožňujú presnú kontrolu spojky a ručnej brzdy.

    Závodný riadiaci displej

    Závodný riadiaci displej

    Pokročilý digitálny palubný panel vám poskytuje rýchly prístup k telemetrii v reálnom čase ak ďalším kritickým údajom o výkone vozidla a plne prispôsobiteľnému prepojeniu s populárnymi závodnými titulmi*, aby sa maximalizovali ponorenia do hry.
    Priamy výstup dát môže byť zobrazovaný v reálnom čase na autentických palubných displejoch podporovaných závodnými hrami.
    Naladíte každý aspekt svojho zážitku z jazdy, vrátane úrovní spätnej väzby, brzdenia, odpovede na plyn a spojky, mapovanie ovládania a oveľa viac.
    A s aplikáciou spoločníka VelocityOne Tuner dostupnou na Xboxe, PC a pre zariadenia iOS & Android môžete vykonávať úpravy produktu, mapovanie ovládania a vykonávať aktualizácie produktu v reálnom čase.

    Pokročilý hliníkový pedálový set

    Plne nastaviteľný hliníkový pedálový set je možné prispôsobiť typu vozidla, ktoré používate, alebo svojim osobným preferenciám.
    Brzdový systém Dynamic Brake Tek s článkovým snímačom poskytuje ultrarealistický výkon brzdenia s autentickou odozvou podľa sily, ktorú aplikujete na pedál, rovnako ako v reálnom aute.
    A s možnosťou nastavenia pedálu zľava doprava môžete pedál umiestniť presne podľa svojich preferencií.
    Vstavaný spojkový pedál je ideálny pre riadenie so šesťstupňovou prevodovkou alebo pokiaľ dávate prednosť spojkovým pádlovkám na volante, je možné spojkový pedál znížiť, aby poskytoval viac priestoru na ovládanie brzdy a plynu.

    Ovládanie inšpirované závodom

    Ovládacia jednotka VelocityOne Race Control Unit bola postavená s inšpiráciou z reálnych ovládacích prvkov a poskytuje ľahký prístup k dôležitým systémom vozidla a úpravám nastavenia. VCU zahŕňa 6 tlačidiel, 5 prepínateľných prepínačov a 3 otáčacie gombíky a disponuje modulárnym dizajnom s pripojením USB-C, takže jednotku môžete namontovať samostatne alebo na oboch stranách volantu.

    Všestranný dizajn

    VelocityOne Race má modulárny dizajn, ktorý je určený pre budúce aktualizácie a aktualizácie produktu a pre maximálnu variabilitu vo vašom stálom alebo dočasnom domácom závodnom nastavení. Namontujte VelocityOne Race na stojan VelocityOne alebo na iné zariadenie pomocou dodávaného nízkoprofilového uchytenia alebo predvŕtaných otvorov so skrutkami. Oba sú navrhnuté tak, aby zvládali spätnú väzbu od volantu bez toho, aby prekážali pod ním. Pedále tiež disponujú predvŕtanými otvormi a skrutkami a lepiacimi gumovými podložkami pre montáž na viac povrchov.

    Autentický, kompletné nastavenie

    Pre vodičov, ktorí chcú viesť závodné pole, prináša VelocityOne Race vynikajúci, ultrarealistický výkon. VelocityOne Race je kompletná kokpitová zostava zahŕňajúca vysoko verný volant s priamym pohonom a systémom spätnej väzby, nastaviteľné hliníkové pedále a modulárnu ovládaciu jednotku™, ktorá vás vybaví všetkým, čo potrebujete, aby ste sa ocitli za volantom svojich obľúbených závodných simulátorov.

    Ultrarealistický motor s priamym pohonom K: Drive Force Feedback

    Cíťte každý okamih závodu s vlastným motorom s priamym pohonom spätnej väzby, naladeným pre vysokofrekvenčnú kinetickú odozvu. Motor s priamym pohonom K: Drive je nastaviteľný počas jazdy na dosiahnutie detailnej odozvy, ktorá zvyšuje realizmus virtuálnej trate v populárnych závodných simulátoroch. Navyše dizajn s priamym pohonom vám poskytuje nízku odozvu na latenciu pre presný pocit zo situácie na trati a udržuje vás naladené na výkon vášho vozidla.

    Race Management Display

    Pokročilý digitálny palubný panel pre telemetre v reálnom čase a plné prispôsobenie a integrovanie s populárnymi závodnými titulmi, aby sa maximalizovala ponorenie a zlepšila výkonnosť. Naladíte každý aspekt svojho zážitku z jazdy pomocou 10 pamäťových profilov vrátane odozvy spätnej väzby, mapovania ovládania a ďalších. Priamy výstup dát zo podporovaných závodných titulov sa zobrazuje v reálnom čase na autentických palubných displejoch.

    Prispôsobiteľný pedálový set

    Plne nastaviteľný hliníkový pedálový set je možné prispôsobiť typu vozidla, ktoré používate, pre maximálne závodné ponorenie. Jemne naladíte odpor plynového, brzdového a spojkového pedála a vzdialenosť, ktorú pedál prejde, aby zodpovedal vášmu preferovanému autu. Navyše integrovaný spojkový pedál je ideálny pre riadenie so šesťstupňovou prevodovkou, alebo pokiaľ dávate prednosť používaniu spojkových pádloviek na volante, je možné spojkový pedál znížiť a brzdový pedál je možné nastaviť zľava doprava, aby poskytoval viac priestoru medzi brzdou a plynom.

    Naladený brzdový systém s článkovým snímačom

    Brzdový systém Dynamic Brake Tek s článkovým snímačom je navrhnutý tak, aby výkon podával pod tlakom, s meraním brzdného výkonu podľa sily, ktorú aplikujete na pedál, a nie podľa vzdialenosti, ktorú pedál prejde. Takže rovnako ako pri skutočnom aute, keď šliapnete tvrdo na brzdový pedál, pocítite tvrdé, náhle zastavenie. A úpravy Dynamic Brake Tek je možné jednoducho vykonávať priamo z RMD alebo pomocou aplikácie Tuner Companion.

    VelocityOne Control Unit

    Odpojiteľná ovládacia jednotka VelocityOne Control Unit (VCU) poskytuje ľahký prístup k dôležitým systémom vozidla a úpravám nastavenia. Postavená s inšpiráciou z reálnych ovládacích prvkov, VCU zahŕňa 6 tlačidiel, 5 prepínateľných prepínačov a 3 otáčacie gombíky na úpravy mapovania bŕzd, svetiel vozidla, sily spätnej väzby a ďalších. Navyše modulárny dizajn s pripojením USB-C umožňuje umiestnenie ovládacej jednotky na ľubovoľnú stranu volantu alebo jej samostatnú integráciu do vášho závodného kokpitu.

    Prémiové materiály na závodnej úrovni

    Ručne prešité kožené volant, hliníková montáž plynového, spojkového a brzdového pedála a ovládacie prvky inšpirované ovládaním výkonových vozidiel prinášajú realistický závodný zážitok priamo do vašej domácej zostavy.

    Aplikácia VelocityOne Tuner Companion

    Stiahnite si Tuner aplikáciu na svoju konzolu Xbox, PC, iOS alebo Android smartphone, aby ste mohli upraviť výkon produktu a nastaviť prenastaviteľné profily pre funkcie, ako je odozva spätnej väzby, odozva brzdenia, úprava osvetlenia, mapovanie tlačidiel a pádloviek a mnoho ďalšieho. Navyše vám Tuner aplikácia umožňuje rýchlo vykonávať aktualizácie produktu a sťahovať budúci obsah rozšírenia.

    Všestranné montážne riešenia

    Unikátne bočné panely v tvare čajok umožňujú pohodlný prístup k nízkoprofilovému montážnemu svorku, ktorý udržuje váš volant zaistený pri plnom krútiacom momente a neprekáža počas intenzívnych závodov. Predvŕtané otvory a dodané skrutky uľahčujú jednoduchú integráciu volantu so stojanom VelocityOne alebo inými simulačnými konštrukciami, a lepiace gumové podložky zaistia, že pedále pevne zostanú na akomkoľvek povrchu podlahy.

    Turtle Beach Audio Tuning

    Nastavte herný zvuk presne podľa svojej preferencie pomocou piatich voliteľných audio prednastavení, vrátane Superhuman Hearing. Navyše môžete upraviť hlavnú hlasitosť, mix hlasitosti hry a chatu, úroveň monitorovania mikrofónu a ďalšie pomocou Race Management Display™ alebo Tuner companion app.

    Kompatibilita s viacerými platformami

    VelocityOne Race je oficiálne licencovaný pre Xbox Series X|S a Xbox One a skvele funguje s vašimi obľúbenými závodnými titulmi na počítačoch s Windows 10 a 11. Navyše jednoduché pripojenie pomocou USB-A umožňuje ľahké prepínanie medzi konzolou a počítačom.

    Technické parametre


    Aplikácia: Aplikácia Turtle Beach VelocityOne Tuner Companion pre ďalšie funkcie a prispôsobenie produktu.
    K dispozícii pre Xbox, PC, iOS a Android.
    Aktualizácia firmvéru: Použite aplikáciu Tuner Companion pre VelocityOne na jednoduchú aktualizáciu firmvéru a získanie najlepšieho možného výkonu.
    Možnosti montáže (volant): Nízkoprofilová svorka alebo predvŕtané otvory a montážne skrutky
    Možnosti montáže (pedále): Predvŕtané otvory a montážne skrutky alebo gumové podložky
    Rozširujúce porty: (4) USB-C rozširujúce porty
    Sila spätnej väzby (FFB) – 7,2 Nm

    Kompatibilita:
    Xbox Series X|S & Xbox One | Windows 10/11 PC

    Pripojenie:
    Pedále: Prepojenie USB-C na USB-C cez Racing Wheel Závodný volant: Pripojenie USB-C na USB-A k Xbox Series X|S & Xbox One, Windows PC

    ROZMERY A HMOTNOSŤ:
    Hmotnosť produktu (kg) Volant: 1,36 kg
    Základňa: 5,62 kg Ovládací panel: 0,24 kg
    Pedále: 4 kg Rozmery produktu (mm)
    Volant: 300 x 266,1 x 110,2
    Základňa: 303 x 310 x 234,6
    Ovládací panel: 107,5 x 132,3 x 83,3
    Pedále: 415,01 x 330 x 223,4
    Hmotnosť balenia: 14,1 kg
    Rozmery balenia (mm): 560 x 365 x 354

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    volant

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Xbox

    áno

    Pripojenie

    drôtové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky