INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ultradesk herný stôl WINGER, 111x155x60 cm, 75-122 cm, Čierny

    Akcia

    -26%

    zľava
    elektricky nastaviteľná výška, s XXL podložkou pod myš
    nastaviteľný, s podložkou, herný, oceľová konštrukcia, príslušenstvo, ovládací panel, elektrický nastaviteľnýZobraziť viac

    skladom 

    540,00 €
    (ušetrite 140,00€)
    400,00 €
    333,33 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 23 €
    Kód tovaru

    399295

    PN kód

    UDESK-WI-BKA/BKB

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Ultradesk herný stôl WINGER

    Prvý rohový stôl od ULTRADESK
    Umožňuje ešte efektívnejšie riadenie dostupného priestoru v cieľovej oblasti. Pracovná plocha bola vyrobená vo veľkom formáte, aby umožnila inštaláciu kvalitnej počítačovej zostavy s množstvom príslušenstva a periférií. Široké krídlo stola zvyšuje komfort pri práci aj hraní – často slúži ako miesto pre tlačiareň, skener, grafický tablet alebo prídavný notebook. WINGER vám zaručí, že všetko svoje vybavenie budete mať vždy po ruke.

    Elektrické nastavene výšky
    ULTRADESK predstavuje nový pokročilý systém plynulého nastavenia výšky stola od 75cm do 122cm.

    Vďaka tomuto je možné stôl využiť v sede aj v stoji. O všetko sa postarajú moderné elektromotory a ovládací panel , ktorý je vždy po ruke. Elektrický systém nastavenia výšky bol vyrobený z komponentov najvyššej kvality - bezkonkurenčná spoľahlivosť a odolnosť pre používateľa.

    RGB LED podsvietenie - 14 módov
      
    ULTRADESK prináša najnovšiu verziu RGB LED podsvietenia, ktoré zmení každú miestnosť v hernom brlohu.
    RGB podsvietenie je inštalované v dlhých paneloch po stranách, ktoré dokonale rozsvieti celý váš stôl.
    Všetko zapojíte pomocou kábla do ovládacieho panelu, ktorý je zodpovedný za zdvíhanie plochy stola.

    Inteligentní ovládací panel a USB porty

    Ovládací panel ULTRADESK umožňuje ovládať výšku stola a zároveň si môžete uložiť vami zvolenú výšku stola.

    Nastaviť sa dajú až dve rôzne výšky - do pamäte panela môžete uložiť až dve rôzne výšky a nastavovať ich iba stlačením tlačidla. O všetko sa stará špeciálny procesor , ktorý zaručí prvotriednu synchronizáciu oboch motorov. Panel je nainštalovaný na pravej strane pod prednou hranou - už nikdy nemusíte vstávať z vašej stoličky. Ovládací panel je vybavený USB portami, do ktorých sa dajú zapojiť vaše herné doplnky, nabíjačky a RGB podsvietenie tohoto stola.

    Vysoko odolná kovová konštrukcia  

    Každý správny hráč vie, že odolná konštrukcia herného nábytku je na prvom mieste.  Proto ULTRADESK prináša túto odolnú kovovú konštrukciu, ktorá všetky tieto požiadavky spĺňa. Všetky spoje tejto konštrukcie sú navrhnuté tak, aby prežili aj tie najbúrlivejšie bitky a eliminovali prípadné búchanie do stola, ktoré ku hraniu proste patrí. Rám stola ULTRADESK nesie príkladný názov "RAGE SAFE" čo znamená, že s vašimi výbuchmi radosti aj s neúspechmi si hravo poradí.

    Ergonomická polica na monitor

    Ultradesk sa snaží vyhovieť všetkým potrebám hráčov a tak prináša ergonomickú policu pre monitor.  Pre všetky čo preferujú mať monitor umiestnený vyššie než je pracovná plocha je tento stôl najlepšou voľbou. Táto polica umožňuje umiestniť monitor o 13cm vyššie než je vaša pracovná plocha.  Rozmery police sú 80 x 20 cm a vďaka tomu je možné na policu uložiť aj menšie počítačové príslušenstvo. Všetko je pevne pripojené ku hornej časti stola a bez problémov unesie aj váhu ťažších monitorov.


    Dva výkonné motory pre bezproblémový a tichý chod

    Ultradesk WINGER používa dva elektromotory, ktoré pracujú samostatne a sú integrované do bočných podpier.
    Vďaka tomuto je možné zaručiť väčšiu odolnosť a dlhšiu životnosť.  Najväčšou prednosťou elektromotorov je veľmi nízka spotreba     energie a určite vás prekvapí minimálna hlučnosť pri zdvíhaní vášho stola - nemusíte sa báť rušenia ostatných členov domácnosti pri nočných hrách.

    Prvotriedna elektrická ochrana

    Ultradesk pri výrobe tohoto stola kládol veľmi veľký dôraz na ochranu aj tých najmenších používateľov. Všetky spoje medzi komponentami boli odborne pokryté aby aj tí najmenší hráči nemali prístup k elektrickým častiam pod napätím. Vďaka elektrickým zámkom sa stôl pri náraze do prekážky sám zastaví a tak nehrozí nepríjemné poškodenie elektromotorov alebo pracovnej plochy stolu.

    EXTRA doplnky v balení


    V balení ULTRADESKU nájdete aj užitočné doplnky pre váš stôl celkom ZDARMA. Prvý z nich je štýlový držiak na slúchadlá , ktorý doplní vašu zostavu k dokonalosti a ušetrí vám miesto na vašom stole. Nesmieme zabudnúť na držiak nápojov, pretože pitný režim u hodín strávených hraním je nesmierne dôležitý.
    Tento držiak zaistí , že sa vaše nápoje nerozlejú za žiadnej situácie. Všetko dopĺňa štýlová kovová polica kde si môžete odložiť svoj mobilný telefón alebo gamepady.

    Nastaviteľné nožičky stola


    5 nastaviteľných nožičiek so zvýšeným priemerom a gumovou spodnou stranou zaistia veľmi ľahké nastavenie výšky alebo vyrovnanie nerovností podlahy. Gumová spodná strana nožičiek zaručí veľmi ľahkú manipuláciu bez strachu z poškriabania podlahy. Vďaka 5 nožičkám je možné stôl nastaviť podľa vašich predstáv na takmer každom povrchu a to bez použitia ďalšieho náradia.

    Štýlová a extrémne odolná podložka

    Súčasťou balenia je aj táto XL podložka s veľmi zaujímavým designom.  Táto podložka pod myš sa vďaka svojmu unikátnemu  designu hodí k obom variantám stola a zase posunie váš herný brloh na ďalšiu úroveň. Je vyrobená z kvalitného a vysoko odolného materiálu a o stabilitu na pracovnej ploche sa postará protišmyková spodná strana. Vrchná strana podložky je kompatibilná so všetkými druhmi myší, ktoré sa v dnešnej dobe u gamingu používajú.

    Prvotriedne balenie

    Spoločnosť ULTRADESK moc dobre vie ako je dôležité chrániť produkty pri preprave proti nechcenému poškodeniu. Všetko je teda zabalené do dvoch krabíc a príslušenstvo a drobné diely sú samostatne zabalené v menších krabičkách vo vnútri balenia.  Všetkých určite poteší veľmi jednoduchý montážny návod , vďaka ktorému sa stane zostavenie vášho herného stola zábavou.

    Technické parametre:

    Rozmery produktu:
    Dĺžka: 155 cm
    Hĺbka: 60 - 100 cm
    Výška: 75 - 122 cm

    Váha balenia: 22 kg + 28 kg

    Rozmery balenia: 
    1 diel - 68 x 120 x 11 cm
    2 diel - 43  x 99 x 18 cm
     
    Stránky o produkte Ultradesk herný stôl WINGER:

    ultra-desk.com/product/ultradesk-winger/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Varianty1

    elektricky nastaviteľná výška, s XXL podložkou pod myš

     
     
    Ultradesk herný stôl WINGER, 111x155x60 cm, 75-122 cm, Biely

    nastaviteľný, s podložkou, herný, oceľová konštrukcia, príslušenstvo, ovládací panel, elektrický nastaviteľný

    530,00 € 

    s DPH

    441,67 € 

    bez DPH

    Kód: 399037

    skladom 

    Notebooky