INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    UMAX US10C Smart Scale

    UMAX US10C Smart Scale
     

    -7%

    zľava
    Smart Scale analyzuje telesnej zloženie až 14 rôznych parametrov a meria hmotnosť prostredníctvom bioelektrickej impedančnej analýzy (BIA)
    osobná váha, múdra, 4x 1,5V AAA, 0,2-180kg, Bluetooth 4.0, meria 14 telesných parametrov, Čeština, bielaZobraziť viac

    skladom 

    37,50 €
    (ušetrite 2,80€)
    34,70 €
    28,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    314825

    PN kód

    UB602

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    UMAX US10C Smart Scale

    UMAX Smart Scale US10C je múdra váha novej generácie, ktorá využíva pokročilú technológiu na sledovanie hmotnosti a ďalších telesných parametrov. Smart Scale analyzuje telesnej zloženie až 14 rôznych parametrov a meria hmotnosť prostredníctvom bioelektrickej impedančnej analýzy (BIA). Váha je prepojená bezdrôtovo pomocou Bluetooth 4.0 s mobilnou aplikáciou Feelfit Health Fitness Tool, čo umožňuje kontrolovať namerané dáta, ktorá potrebujete k prevzatiu kontroly nad Vašou kondíciou.

    Skvelá aplikácie v češtine a dáta v cloude Mobilné aplikácie pre iOS a Android je kompletne v češtine a zaisťuje nielen aktuálne výsledky meraní, ale aj ich históriu. Pri vážení sú výsledky bezdrôtovo prenesené do aplikácie. Dáta sú zálohované pod Vaším účtom v cloude, čím je zaručené, že o ne neprídete.


    Merajte celú rodinu a sledujte aj svojich priateľov V aplikácii môžete jednoducho pridať ďalších členov rodiny a ich dáta sú im priradená. Podľa váhy aplikácie rozpozná, komu telesné údaje patria. Môžete tiež pozvať svojich priateľov pomocou emailu a sledovať tak v aplikácii jeho telesné parametre. Rovnako tak Váš priateľ uvidia Vaše výsledky na mobilnom telefóne.

    Technické parametre


    Typ: osobná váha
    Funkcia: hmotnosť, BMI, hodnotenie postavy, hmotnosť bez tuku, podkožný tuk, objem vody, metabolický vek, BMR, svalová hmota, kostrové svaly, viscerálny tuk, proteíny, telesný tuk, metabolický vek
    Pripojenie: Bluetooth 4.0

    Nosnosť: 0,2 - 180 kg
    Odchýlka: 50 g

    Napájanie: 4 x 1,5 V AAA batérie
    Displej: áno


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky