INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Produkt je možné objednať iba ako súčasť konfigurácie

    Vinotéka Hyundai VIN32DZ

    Vinotéka Hyundai VIN32DZ
     
    vinotékaZobraziť viac
    Kód tovaru

    176881

    PN kód

    HYUVIN32DZ

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Vinotéka Hyundai VIN32DZ

    Popis produktu

    Vinotéka Hyundai VIN32DZ

    vinotéka Hyundai, Skvelá investícia nielen pre milovníkov vín. Tiež máte radi dobré víno??, ale vzhľadom k finančným, priestorovým a iným možnostiam vám vlastné pivnica príde ako zbytočný prepych či zlý vtip? Potom pre Vás máme riešenie. Firma HYUNDAI vyvinula spolu s poprednými dizajnérmi a technology nové vinotéky HYUNDAI, ktoré sú ideálnym interiérovým doplnkom do všetkých kuchýň, bytov, domov alebo chát a uspokojí všetky požiadavky nás všetkých, ktorí nerozlišujeme iba červené a biele.
    Všetky vinotéky HYUNDAI sú voľne stojace modely v elegantnom čiernom prevedení s priesvitnými dvierkami, vybavené drôtenými policami, na ktoré môžete bez obáv uložiť 12 až 32 fliaš Vášho obľúbeného vína.
    Veľmi tichý chod bez vibrácií a nastaviteľná teplota v rozsahu 8 - 18 ° C Vám zaručí, že každá fľaša bude chutiť ako v tej najlepšej reštaurácii. Samozrejmosťou je LED displej s ovládaním, vnútorné osvetlenie a veľmi nízka spotreba energie (cca 0,45 kWh / deň).
    Vybrať si môžete modely jednozónové alebo modely s duálnou zónou chladenia. Táto skvelá vychytávka umožňuje nastaviť dve rôzne teploty pre dosiahnutie optimálneho prostredia na uchovanie Vašich milovaných fliaš.
    Nezostáva než sa pohodlne usadiť a vychutnať svoj vínny sen v pohodlí domova.
    vinotéka, Dual Zone, objem 78l, kapacita 32 fliaš, LED displej

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky