INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Xbox 360 4GB Kinect + Forza Horizon + Kinect Sports + Adventures

    Vypredané

     
    4GB Kinect + Forza Horizon + Kinect Sports+ Kinect AdventuresZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    216099

    PN kód

    N7V-00087

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

     

    Popis produktu

    Xbox 360 4GB Kinect + Forza Horizon + Kinect Sports + Adventures

    Microsoft Xbox 360 (Stingray) prichádza s novým elegantnejším dizajnom a miernymi zmenami. Najväčšia zmena, ktorá upúta pozornosť na prvý pohľad je samotné prevedenie konzoly. Šasi doznala istého skrášlenie spočívajúce v kompaktnejších rozmeroch a veľmi elegantným povrchu. Nový model je tak viditeľne menšie a štíhlejšie v príťažlivom čiernom dizajne.

    Čo sa týka hardvérového vybavenia, tak na špičkovom tříjádrovém procesore, rýchlej operačnej pamäte, multiformátovej optickej mechanike a grafickej karte od poprednej svetovej spoločnosti vo výrobe grafických čipov ATI nebola potreba veľkých zmien. Všetky tieto komponenty zabezpečí podporu pre najmodernejšie hry. Vývojoví inžinieri si však dali záležať na spotrebe elektrickej energie. Tá je tu o poznanie menšie, než tomu bolo u všetkých predchádzajúcich modelov, čo so sebou prináša veľmi potešiteľné zníženie hlučnosti.

    Súčasťou konzoly je pohybový ovládač Kinect, ktorý úplne novým a výnimočným spôsobom oživuje hranie a zábavu. Namiesto vysedávania na pohovke s ovládačom vás teraz čaká veľa pohybu a zábavy. Vaše pohyby, Váš hlas, Vaša tvár, to všetko jednoducho, prirodzene a úžasne zmení spôsob, akým hráte a prežívate zábavu. Pohybový senzor reaguje na každý Váš pohyb a od základov mení spôsob, akým si hráte.

    Špeciálna edícia konzoly Xbox 360 v novom kabáte Stingray je doplnené o pohybový ovládač Kinect, a hry Kinect Adventures, Forza Horizont a Kinect Sports.

    Konzola XBOX 360 je v toto prípade vybavená pevným diskom s kapacitou 4GB. On-line konektivitu konzoly zaisťuje Ethernetové rozhranie a zabudovaný Wi-Fi modul, ktorý uľahčí prístup k všetkému dostupnému online obsahu. Počet USB portov sa ustálil v tejto verzii na 4 a výstup na zobrazovacie zariadenia obstaráva HDMI a štandardný AV výstup.
    Stránky o produkte Xbox 360 4GB Kinect + Forza Horizon + Kinect Sports + Adventures:

    Konzoly | Xbox 360

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky