INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XBOX ONE - Gears of War 4 - token

    XBOX ONE - Gears of War 4 - token
     
    kupon s kodom (token)

    skladom 

    19,00 €
    15,83 € bez DPH
    Kód tovaru

    329566

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    XBOX ONE - Gears of War 4 - token

    Začína sa nová sága, jednej z najoslavovanejších sérií video hier všetkých čias. Po tesnom uniknutí po útoku na ich dedinu, JD Fenix a jeho priatelia, Kait a Del musia oslobodiť svojich milovaných a nájsť pôvod nového, príšerného nepriateľa.
    25 rokov po vyvrcholení Gears of War 3, popohnaný sériou divných zmiznutí, musí JD Fenix prijať dedičstvo svojho otca a dať sa do boja s novým, hrozivým nepriateľom.
     
    • Nikdy nebojujte osamote - Užite si kooperatívny mód pre dvoch hráčov, lokálne za využitia rozdelenej obrazovky, na Xbox Live , alebo LAN. Druhý hráč má možnosť si zvoliť medzi postavami Kaith a Del.
       
    • Vylepšené možnosti krytia v súbojoch - Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy s nožom na blízko premenia každý kus krajiny, kde je možnosť sa ukryť na ofenzívne možnosti pre hráčov.
       
    • Nové brutálne zbrane - Úžasný arzenál nových zbraní zahŕňa Buzzkill a Dropshot, ktoré môžu strieľať okolo, alebo ponad úkryty a zasypať nepriateľov deštrukciou zo všetkých uhlov.
       
    • Explozívny Versus Multiplayer mód - Súperte online v nových, alebo obľúbených herných módoch, všetky na špecializovaných 60 fps serveroch. Nové vizuálne systém hodnotenia bude znamenať férové párovanie pre sociálnych, súťaživých a profesionálnych hráčov.

    Gears of War 4 obsahuje kompletnú kolekciu Gears of War pre Xbox 360. Zahrajte si originálnu trilógiu Gears of War a Gears of War: Judgment, vďaka ktorým si môžete užiť viac ako 50 hodín hry.

    Užívajte si kooperatívny mód pre dvoch hráčov lokálne s rozdelenou obrazovkou, alebo vďaka Xbox Live, alebo LAN. Druhý hráč má možnosť výberu medzi postavami Kait a Del.

    Nové pohyby v súbojoch na blízko a popravy nožom na blízko, vďaka ktorým meníte každý úkryt na možné útočisko.

    Ohromný arzenál zbraní, niektoré dokážu strieľať okolo, alebo ponad prekážky a prekvapiť nepriateľov.

    Súperte online na špecializovaných 60 fps serveroch. Taktiež využite nový rebríčkový systém, ktorý lepšie zaradí hráčov podľa ich schopností.
    Stránky o produkte XBOX ONE - Gears of War 4 - token :

    www.microsoft.com

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky