INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    XPPen Deco PRO M Wireless, grafický tablet

     

    Doprava zdarma

    16 tisíc úrovní tlaku, čo je o 100% viac než bolo doteraz bežným štandardom
    grafický tablet, bez displeja, čiernaZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    155,86 €
    129,88 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 9 €
    Kód tovaru

    378156

    PN kód

    Deco Pro_MW

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre XPPen Deco PRO M Wireless

    Popis produktu

    XPPen Deco PRO M Wireless

    Objavte nové kreatívne svety

    Tablety radu XPPen Deco Pro sú opatrené zaobleným, len 7 mm tenkým hliníkovým krytom. Dizajn v čiernej a striebornej farbe sa veľmi dobre hodí k ladnému tvaru a ľahko použiteľnému tabletu dodáva úhľadný vzhľad. 

    Vylepšený pre jedinečnú efektivitu

    Väčšie koliesko sa ľahšie ovláda a je možné s jeho pomocou pracovať presnejšie. Vonkajšie mechanické koliesko slúži na zmenu mierky kresliacej plochy, nastavenie veľkosti štetca atď., vnútorné virtuálne koliesko je možné používať v režime trackpadu/myši, na posúvanie hore či dole a mnohým ďalším funkciám. Obe kolieska je možné naprogramovať na užívateľské nastavenia na funkciu kopírovať, funkciu priestoru a ďalšie často používané funkcie. Súčasné plné využitie oboch koliesok spolu so 4 klávesovými skratkami Vám umožní sa plne sústrediť na tvorbu bez nutnosti prepínať tam a späť a dosahovať tak jedinečnú efektivitu.

    Využite pri práci osvetlenie

    Otočný volič je vybavený indikačným osvetlením s nastaviteľnou úrovňou jasu. Vďaka nemu môžete pracovať a tvoriť v prostredí s osvetlením, ktoré Vám vyhovuje, a môžete tak zostať ponorení do tvorby aj pri tlmenom svetle.

    Úplne nový tvorivý zážitok

    Rad grafických tabletov XPPen Deco Pro podporuje spojenie s tabletmi a mobilnými telefónmi s operačným systémom Android. Tablety spolupracujú s väčšinou softvérových nástrojov ako napríklad XP-Pen Deco Draw, ibis Paint X, FlipClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, Artrage a ďalšími. Celá pracovná plocha grafického tabletu je plochou pre Vašu tvorbu, nie ste obmedzení iba na jej časť, čo prináša nový tvorivý zážitok s mimoriadnou prenositeľnosťou.

    Podpora prirodzeného náklonu

    Grafický tablet XPPen Deco Pro podporuje funkciu náklonu až do 60 stupňov a ľahko a rýchlo reaguje na pohyb Vašej ruky. Teraz už nemusíte v programe stále znova a znova upravovať smer štetca, tieňovanie do svojej kresby pridáte jednoducho naklonením. A môžete sa radovať z plynulejších a prirodzenejších prechodov medzi čiarami a ťahmi.

    Pozdvihnite svoj spôsob tvorenia na vyššiu úroveň

    Vďaka až 8192 úrovniam citlivosti na tlak Vám tablet Deco Pro poskytuje precízne ovládanie s veľkou presnosťou. Vytváranie jemných čiar je neuveriteľne prirodzené a plynulé, a to všetko pomocou nášho nového stylusu bez batérie.

    Väčšia prístupnosť

    Tablet Deco Pro je vybavený 8 funkčnými klávesovými skratkami a dvoma ovládacími kolieskami, ktoré je možné naprogramovať pre mnoho rôznych programov. Môžete tak získať pohotový prístup k funkciám špecifickým pre konkrétnu úlohu a výsledok svojej tvorby ešte ďalej vylepšiť.

    Novo navrhnutý stylus bez batérie

    Nový stylus PA1 nepotrebuje batériu, váži iba 13,3 g a vyznačuje sa pekným čiernym a strieborným dizajnom s mäkkým koncom. Nie je potrebná žiadna batéria ani neforemné káble na nabíjanie stylusu. Jedným kliknutím je možné okamžite prepínať medzi režimom pera a gumy, priebeh práce tak môže byť efektívnejší a menej frustrujúci.

    Všestrannosť a kompatibilita

    Rad XPPen Deco Pro je kompatibilný so systémami Windows® 7/8/10, Mac OS X® 10.10 a vyššie, Android 6.0 a vyššie a spolupracuje s väčšinou hlavných kreatívnych softvérov vrátane programov Photoshop®, SAI®, Painter®, Illustrator®, Clip Štúdio®, GIMP®, Medibang®, Krita®, Fire Alpaca®, Blender® 3D a ďalších.

    Technické parametre


    Displej
    Plocha: 11"×6"

    Pero
    Typ: pasívny stylus bez batérie
    Úrovne tlaku: 8192 
    Počet nastaviteľných tlačidiel: 8

    Rozhranie: USB-C, Bluetooth
    Kompatibilita: Android, Microsoft Windows, macOS

    Batéria: 1500mAh/3,7V
    Výdrž na batériu: >12 h
    Čas nabíjania: 2 h

    Rozmery: 399,7 × 227 × 16,5 mm

    Obsah balenia
    grafický tablet
    pasívny stylus
    prepojovací USB-C kábel
    pinzeta na hroty

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky