INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    xTool S1 - 20W

    xTool S1 - 20W
     
    výkon laseru 20 WZobraziť viac

    skladom 

    1 980,00 €
    1 650,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 114 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    428987

    PN kód

    P1030519

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    xTool S1 - 20W

    xTool S1

    Či už ste nadšenec do domácich projektov alebo profesionálny dodávateľ, tento výkonný nástroj zmení spôsob, akým pracujete. S jeho pokročilou technológiou a neprekonateľným výkonom je xTool S1 ideálnym spoločníkom pre akúkoľvek prácu.

    Laserová bezpečnostná certifikácia triedy 1

    xTool S1 využíva plne uzavretý integrovaný dizajn s ohňovzdorným krytom. Veľkoplošná vysoko priepustná krycia doska s dobrou schopnosťou dvojpásmovej filtrácie vás zbaví potreby škaredých ochranných okuliarov a zároveň vám pomôže jasne pozorovať každý krok spracovania.
    Mimoriadne silný odsávač dymu pre zabezpečenie zdravia je vybavený extrémne silným aktívnym ventilátorom na odsávanie dymu. Škodlivé plyny vytvorené laserovým spracovaním sú rýchlo odvádzané von, aby bola zaistená vaša bezpečnosť a zdravie.
     

    Štvorstupňová bezpečnostná ochrana

    Nový vylepšený 5-smerný (4 predné a zadné clony, 1 laserová hlava) senzorový systém plameňa prináša pokročilé schopnosti detekcie plameňa.
    Vybavený senzormi detekcie otvorenia krytu a detekcie základnej dosky, ktoré umožňujú núdzové zastavenie pri otvorení krytu, čím účinne zabraňujú úniku lasera.
    S funkciou detekcie naklonenia/nárazu, naklonenie alebo pohyb tela automaticky zastaví a spustí alarm, aby bola zaistená bezpečnosť procesu.
    Návrh núdzového zastavenia, tlačidlo núdzového zastavenia, ktoré je dostupné rukou, umožňuje kedykoľvek zastaviť spracovanie a zaistiť bezpečnosť operátora.
    Vysoký výkon a vysoká účinnosť
    Ďalšie laserové hlavy: Jedno zariadenie môže prepínať medzi viacerými hlavami, aby vyhovovalo takmer všetkým potrebám. xTool môže ľubovoľne prepínať na laserovú hlavu 1064nm a laserovú hlavu 20W, otvárajúc vám neobmedzené možnosti spracovania. Od dreva, kože, nerezovej ocele po plast, drahé kovy, akryl a takmer všetky bežné materiály, s nimi sa dá ľahko manipulovať, aby vznikli dokonalé diela.

    Stabilný výkon pri 600mm/s: Novo vylepšená štruktúra vodícich lišt umožňuje prevádzkový výkon laserového gravírovacieho stroja so polovodičovým priečnym pohybom dosiahnuť ohromujúcich 600mm/s. Stabilná konštrukcia a vysokorýchlostný pohyb plne uvoľňujú extrémny výkon laserov s vysokým výkonom, prinášajúc 50% nárast efektivity, ktorý sa dá porovnať s výkonom strojov CO2.

    Dvojbodové pozícionovanie, presnosť ako z kamery
    Na xTool S1 je použitý nový enkodér v kombinácii s algoritmom na vytvorenie plnoobrazového rozloženia tak presného ako súradnicový systém, a je vizuálne zobrazený v softvéri, čo umožňuje spojenie 100% fyzického sveta a virtuálneho sveta a pozíciu laserovej hlavy prezentuje v reálnom čase.
     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky