INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Zhiyun Crane M2

    Vypredané

    stabilizátorZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    339920

    PN kód

    6970194085784

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Zhiyun Crane M2

    Ľahký, avšak všestranný a výkonný stabilizátor určený pre kompaktné fotoaparáty, smartphony a akčné kamery.
    Zhiyun CRANE M2 je nový stabilizátor 3v1 s maximálnou všestrannosťou a kompaktným dizajnom
    Nový 3v1 stabilizátor Zhiyun CRANE M2 vám umožní ovládať a rozširovať svoju kreativitu vďaka maximálnej všestrannosti, kompaktnému dizajnu, skvelé prenosnosti a nekonečným možnostiam kreatívnych režimov.
    Bezkonkurenčná univerzálny dizajn "všetko v jednom" stabilizátora Zhiyun CRANE M2 môže pracovať s viacerými zariadeniami vrátane kompaktných digitálnych fotoaparátov, ľahkých bezzrcadlovek, mobilných telefónov a akčných kamier.
    S vylepšeným ovládaním fotoaparátu pomocou WiFi a Bluetooth, novými video režimy, dlhou osemhodinový výdržou batérie, ovládaním končekmi prstov a jasným, intuitívnym OLED displejom je CRANE M2 revolúciou v cenovo dostupnej technológii stabilizácie fotoaparátov.

    3v1 - jeden stabilizátor pre fotoaparát, akčné kameru aj Smarphone

    Bežne museli tvorcovia používať rôzne stabilizátory pre rôzne druhy zariadení - čo zvyšovalo ich náklady, celkovú hmotnosť potrebného vybavenia a zložitosti ich pracovných nástrojov. Zhiyun CRANE M2 je jediný stabilizátor, na ktorý je možné nasadiť ako ľahký fotoaparát, tak smartphone aj akčné kamier! (Pre pripevnenie mobilných telefónov alebo akčných kamier je potreba špeciálne príslušenstvo).

    Kompaktný, prenosný a jednoduchý na ovládanie

    Inteligentný vyvažovací systém stabilizátora CRANE M2 je odpoveďou na rýchle tempo filmového sveta. Nová rýchloupínacia doštička uľahčuje vybratie fotoaparátu zo stabilizátora a jeho opätovné upevnenie. Stupnica a pamäťový zámok polohy zaisťujú, že vyvažovanie a nastavenie trvá len niekoľko sekúnd, takže pri opätovnej kalibrácii nezmeškáte jediný záber. Pre jednoduchú prenositeľnosť zabraňuje jedinečná konštrukcia pinov a západiek aj tomu, aby sa osi počas skladovania otáčali. To umožňuje rýchle sklopenie a uzamknutie stabilizátora CRANE M2, aby sa vošiel do batohu alebo dokonca do vrecka.

    CRANE M2 je malý a kompaktný stabilizátor, hoci disponuje výkonnými motormi pre prácu s viacerými zariadeniami alebo scenári. Rukoväť poskytuje pohodlný úchop a umožňuje ľahký prístup ku všetkým ovládacím prvkom na dosah ruky, priamo na rukoväti. Napríklad jedným stlačením jazdca na rukoväti môžete priblížiť obraz, aby ste zachytili plynulé zábery na diaľku. Jasný a intuitívny OLED displej zobrazuje režim stabilizátora, stav Bluetooth a WiFi, stav batérie a ďalšie dôležité parametre.

    Prevezmite kontrolu a rozšírte svoju kreativitu

    Okrem troch základných režimov Pan Follow (PF), Follow (F) a Lock (L) ponúka stabilizátor Zhiyun CRANE M2 niektoré inšpiratívne funkcie pre ešte väčšiu kreativitu. Režim Full-Range POV umožňuje 360 ° synchrónny pohyb na všetkých troch osiach, čo poskytuje tvorcovia nebývalý vizuálny zážitok. Režim Vortex poskytuje tvorcom videa možnosť vytvárať 360 ° zábery vo všetkých smeroch. Režim je ideálny pre športové aktivity a podujatia, pretože umožňuje rýchle otáčanie alebo naklápania pre zachytenie rýchlo sa pohybujúcich objektov, ako je futbalista alebo lietajúci vták, bez toho, aby čokoľvek chýbalo. Režim Selfie umožňuje rýchlo otočiť fotoaparát o 180 ° smerom k sebe - ideálne pre vloggery.

    Rozšírenie a pripojenie

    Funkcie WiFi a Bluetooth stabilizátora CRANE M2 poskytujú bezproblémové bezdrôtové ovládanie fotoaparátu prostredníctvom rukoväte stabilizátora a exkluzívne aplikácií spoločnosti Zhiyun. Aplikácia ZY PLAY otvára nový svet filmovej tvorby, ponúka diaľkové ovládanie a pokročilé funkcie vrátane časozberných záberov (Timelapse), panoramatického snímania a funkcie Vertigo.
    Praktické 1 palcové závitové otvory uľahčujú pripojenie audio, svetelného alebo monitorovacieho zariadenia, aby vaše súkromné filmové štúdio bolo kompletné. Batérie s dobou prevádzky až 8 hodín udrží všetko v nepretržitej prevádzke. Sám stabilizátor CRANE M2 môže nabíjať fotoaparáty, telefóny a ďalšie zariadenia a môže byť tiež napájaný z power banky alebo iného zdroja.

    Obsah balenia:

    Stabilizátor Zhiyun Crane M
    Rýchloupínacia doštička
    Popruh na ruku
    statív
    palcový skrutka
    Držiak na telefón
    Kábel USB-C
    skladovacie puzdro
    Návod

    Specifikace:

    Maximální teplota 45 °C
    Pan Angle Range 360 °
    Minimální teplota -10 °C
    Hmotnost 500 g
    Použití: Video, Mobilní, CSC, Kompakt
    Maximální zatížení 0,72 kg
    Minimální zatížení 130 g
    Maximální výdrž 8 h
    Tilt Angle Range 310 °
    Roll Angle Range 324 °

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky