INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Corsair Vengeance LPX, 2x8GB, 2400MHz, DDR4, CL14, Red

    Vypredané

    pamäť RAM pre PC, 2 x 8 GB, 2400 Mhz (PC4-19200), CL14, s chladičomZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    242496

    PN kód

    CMK16GX4M2A2400C14R

    Výrobca
    Záruka

    doživotne

    Popis produktu

    Corsair Vengeance LPX


    Navrhnuté pre vysokovýkonné pretaktovanie na základných doskách radu Intel X99 a 100

    Pamäť Vengeance LPX je určená pre vysokovýkonné pretaktovanie. Ohrievač tepla je vyrobený z čistého hliníka pre rýchlejšie odvádzanie tepla a osemvrstvová PCB pomáha riadiť teplo a poskytuje vynikajúci priestor pre pretaktovanie. Každý IC je individuálne skontrolovaný na výkonový potenciál.
     

     

    Formátový faktor DDR4 je optimalizovaný pre najnovšie základné dosky radu Intel X99 a 100 a ponúka vyššie frekvencie, väčšiu šírku pásma a nižšiu spotrebu energie než moduly DDR3. Moduly LPx DDR4 Vengeance LPX sú testované na kompatibilite so základnými doskami X99 a 100 Series pre spoľahlivý a rýchly výkon. K dispozícii je podpora XMP 2.0 pre bezproblémové automatické pretaktovanie. A sú k dispozícii vo viacerých farbách, ktoré zodpovedajú vašej základnej doske, vašim komponentom alebo vášmu štýlu.

    Vlastnosti

     

    Kompatibilita testovaná na základných doskách radu X99 a 100 pre spoľahlivý a rýchly výkon

    Súčasťou nášho vyčerpávajúceho testovacieho procesu je testovanie výkonnosti a kompatibility na väčšine základných dosiek radu X99 a 100 na trhu - a niekoľko, ktoré nie sú.

    Navrhnuté pre vysokovýkonné pretaktovanie

    Každý modul Vengeance LPX je vyrobený z osemvrstvových modulov PCB a vysoko monitorovaných pamäťových obvodov. Účinný rozdeľovač tepla poskytuje účinné chladenie na zlepšenie potenciálu pretaktovania.

    Čistý hliníkový rozdeľovač tepla pre rýchlejšie odvádzanie tepla a chladenie

    Nadstavba pretaktovania je obmedzená prevádzkovou teplotou. Unikátny dizajn rozvádzača tepla Vengeance LPX optimálne odvádza teplo od integrovaných obvodov a do chladiacej dráhy vášho systému, takže ho môžete tlačiť ťažšie.

    Rozprašovač tepla nielenže umožňuje Vengeance LPX lepšie ... agresívny, ale rafinovaný tvarový faktor vyzerá skvele v showcase systémoch.

    Podpora XMP 2.0 pre bezproblémové automatické pretaktovanie

    Ručné stláčanie frekvencie DRAM môže byť zábavným experimentom, ale niekedy chcete len dosiahnuť maximálny výkon bez problémov.

    Základné dosky radu Intel X99 a 100 Series podporujú nový štandard XMP 2.0 a aj Vengeance LPX DRAM. Zapnite ho a automaticky sa nastaví na najvyššiu bezpečnú rýchlosť pre vašu sadu Vengeance LPX. Získate úžasný a spoľahlivý výkon bez zablokovania alebo iného zvláštneho správania.

    Nízky profil sa hodí do menších priestorov

    Keď budú vydané prvé základné dosky Mini-ITX a Micro ATX pre DDR4, bude Vengeance LPX pripravený. Malý tvarový faktor je ideálny pre menšie prípady alebo pre akýkoľvek systém, kde je vnútorný priestor prémiový.

    K dispozícii vo viacerých farbách, ktoré zodpovedajú vašej základnej doske alebo systému

    Najlepšie výkonné systémy vyzerajú tak dobre, ako bežia. Vengeance LPX je k dispozícii v niekoľkých farbách, ktoré zodpovedajú vašej základnej doske, ostatným komponentom, vášmu prípadu ... alebo len vašej obľúbenej farbe.

    Navrhnuté pre nadšencov. Podporované spoločnosťou Corsair.



    Slávna spoľahlivosť a výkonnosť
     

    Existuje dôvod, prečo pretekári svetového šampióna, extrémne herní nadšenci a špičkoví výrobcovia systémov dôverujú spoločnosti Corsair pre vysoko výkonnú pamäť, ktorú môžu inštalovať s dôverou a hrdosťou. Bez ohľadu na to, či prerušujete svoje vlastné záznamy, alebo stačí stavať hernú herňu snov, môžete sa spoľahnúť na pamäť značky Corsair.


    Celoživotná obmedzená záruka

    Vaša investícia do výkonu je chránená. Všetky naše pamäťové produkty majú obmedzenú celoživotnú záruku.


    Corsair Advantage

    S dlhoročnou históriou budovania pamäti a komponentov s nadšencami sme získali reputáciu kvality, kompatibility a výkonu. Potrebovať pomoc? Sme k dispozícii prostredníctvom telefonického hovoru, emailu alebo webového fóra.


    Stránky o produkte Corsair Vengeance LPX:

    www.corsair.com/en/

    Parametre

    Frekvencia, časovanie a napätie

    Frekvencia pamäte

    Frekvencia pamäte ram je rýchlosť, akou pamäť ram prenáša dáta medzi procesorom a zbernou. Vyššia frekvencia znamená vyšší výkon a rýchlejšiu reakciu systému. Frekvencia pamäte ram sa meria v megahertoch (MHz)
    2400 Mhz (PC4-19200)

    Odozva CL

    Odozva CL pri pamätiach RAM je časový interval medzi zadaním adresy pamäte a získaním údajov z nej. Čím nižšia je odozva CL, tým rýchlejšie môže pamäť RAM reagovať na požiadavky procesora. Zvyčajne sa udáva v cykloch hodín a závisí od typu a frekvencie pamäte RAM.
    CL14

    Kapacita

    Konfigurácia pamäte

    2 x 8 GB

    Určenie a typ

    Kategória RAM

    Karegória RAM udáva, pre aké zariadenie je pamäť určená
    pamäť RAM pre PC

    Typ pamäte

    Typy pamäte DDR sú druhy počítačovej pamäte RAM. Medzi typy pamäte DDR patrí DDR, DDR2, DDR3, DDR4 a DDR5 pre PC a SO-DIMM DDR, SO-DIMM DDR2 , SO-DIMM DDR3, SO-DIMM DDR4 a SO-DIMM DDR5 pre notebooky.
    DDR4 (PC4)

    Ostatné

    Výškový profil

    štandard

    Pretaktovanie

    Pretaktovanie pamäte RAM je spôsob, ako zvýšiť výkon vášho počítača nad rámec predvolených nastavení. Jednou z možností pretaktovania pamäte RAM je použitie profilu, ktorý je prednastavený výrobcom modulu. Profil obsahuje optimálne hodnoty pre frekvenciu a časovanie pamäte.
    Intel XMP

    Chladenie

    s chladičom

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky