INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ABBYY FineReader 11 Professional Edition BOX

    ABBYY FineReader 11 Professional Edition BOX

    Vypredané

    Program na rozpoznávanie textu pri skenovaní.Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    019694

    Výrobca

    Alternatívy pre ABBYY FineReader 11 Professional Edition BOX

    Popis produktu

    ABBYY FineReader 11 Professional Edition BOX

    Ste už unavení z nekonečného prepisovania textov? Teraz je ten pravý moment ušetriť čas, a nie ním plytvať. Využite efektívnosť programu ABBYY FineReader, ktorý konvertuje papierové dokumenty, alebo dokumenty vo formáte PDF do upravovateľného formátu a to rýchlo a len jedným kliknutím myši. Je to oveľa rýchlejšie ako akýkoľvek špecialista v písaní a prepisovaní. Ušetríte tak svoj čas a môžete sa venovať skutočne dôležitým veciam.

    Program ABBYY FineReader 11 je inteligentný softvér OCR. Tento program umožňuje prevod papierových dokumentov, digitálnych fotografií textu a súborov PDF do formátu, ktorý je možné upravovať a v ktorom je možné vyhľadávať a zároveň sa tým ako nikdy predtým dodrží pôvodné formátovanie a grafická úprava dokumentu. Jednoducho naskenujte text, alebo ho odfoťte pomocou digitálneho fotoaparátu a program ABBYY FineReader urobí zvyšok za vás. V krátkom čase môžete upravovať svoj dokument! Program ABBYY FineReader 11 má oveľa viac funkcií a vyššiu produktivitu, je rýchlejší o 20 % a tým je oveľa efektívnejší pre profesionálov a spoločnosti.

    Dokumenty sa presne zhodujú so svojou papierovou predlohou Kľúčovým aspektom pre ľudí, ktorí používajú softvér na rozpoznávanie dokumentov, je, aby dosiahli presné výsledky bez chýb. Celková grafická úprava a rozloženie dokumentu musia byť teda presne zachované. V opačnom prípade to môže stáť veľa času – zmena formátovania, úprava písma a štýlov – skôr, ako bude možné použiť dokument pre vaše účely. Program ABBYY FineReader 11 vám ponúka presnejšie výsledky ako kedykoľvek predtým.
    Program ABBYY FineReader prevádza naskenované alebo odfotené dokumenty alebo dokumenty vo formáte PDF do úplne formátovaných upravovateľných dokumentov a to s maximálnou presnosťou. Precízne je zachované rozloženie a grafická úprava dokumentu s tabuľkami, obrázkami a stĺpcami. Program si takisto úspešne vie poradiť aj s obrazmi textu v nízkej kvalite.
    Program FineReader 11 poskytuje vylepšenia pri opätovnom vytvorení grafickej úpravy a rozloženia dokumentu. Správne rozpoznáva text vytlačený na okrajoch strany, až o 40 % lepšie detekuje hlavičky a pätičky stránky, tabuľky až o 25 %. Nová verzia programu FineReader vie prečítať a rozpoznať až 189 jazykov, teraz aj arabský a vietnamský jazyk.

    Súbory vo formáte PDF sú prevedené do dokumentov, ktoré je možné upravovať a vyhľadávať v nich Ak ste sa niekedy pokúšali o vykonanie zmien v dokumentoch vo formáte PDF, asi viete, že to nie je jednoduchá úloha.
    Takisto potrebujete k tomu špeciálny a komplikovaný softvér! Riešením je použitie programu FineReader na prevod dokumentov vo formáte PDF do dokumentov, ktoré je možné upravovať.
    Program ABBYY FineReader 11 umožňuje previesť súbor vo formáte PDF akéhokoľvek typu, vrátane súborov PDF získaných zo zariadení MFP (multifunkčné periférne zariadenia) alebo skenerov. Jediným kliknutím myšou sú súbory vo formáte PDF precízne prevedené do akéhokoľvek podporovaného upravovateľného formátu alebo do dokumentov PDF, v ktorých je možné vyhľadávať. Vďaka plnej podpore bezpečnostných nastavení vo formáte PDF v programe ABBYY FineReader môžete chrániť svoje dôverné súbory vo formáte PDF pred neoprávneným prístupom alebo použitím.
    Prostredníctvom programu FineReader 11 môžete dokonca úplne odstrániť akúkoľvek citlivú informáciu – ako sú osobné údaje, výšky platieb a pod. – zo súboru vo formáte PDF skôr, ako budú tieto údaje zdieľané s ostatnými.
    Stránky o produkte ABBYY FineReader 11 Professional Edition BOX:

    http://www.abbyy.cz/products/document_conversion/finereader/editions_comparison_chart/#Sec

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky