INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy 4G LTE Camera S330

    4K bezdrôtová bezpečnostná kamera s duálnou konektivitou.
    4G kameraZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    299,00 €
    249,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 17 €
    Kód tovaru

    423242

    PN kód

    T86P2321

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Anker Eufy 4G LTE Camera S330

    Popis produktu

    Anker Eufy 4G LTE Camera S330

    4K bezdrôtová bezpečnostná kamera s duálnou konektivitou.

    Duálna konektivita s 4G a Wi-Fi: Zažite maximálne zabezpečenie s maximálnou všestrannosťou využitím mobilného alebo Wi-Fi pripojenia podľa vašich potrieb.

    Forever Power: Umožnite svojmu sledovaniu, aby ste sa dostali kamkoľvek si budete priať. Užite si 24/7 slobodu mimo siete s vylepšeným solárnym 5W panelom a výkonnou 9 400 mAh batériou. Dve hodiny solárneho nabíjania denne za optimálnych podmienok môžu udržať fotoaparát napájaný po neobmedzenú dobu.
    Bez získavania solárnej energie batéria obvykle vydrží približne 1 mesiac, za predpokladu 10-denných detekčných udalostí, každá s dĺžkou záznamu 10 sekúnd a tiež 5 živých sledovaní denne, keď je teplota mierna.
    Umožňuje nastaviť dve zóny pre prípadné zúženie priestoru monitoringu av prípade detekcie pohybu ste okamžite informovaní pomocou notifikácie na váš mobilný telefón.
    Technológia GPS umožňuje použiť kameru kdekoľvek, vždy ju bezpečne nejdete.

    4K vo farbách, vo dne av noci: Farebná kamera s rozlíšením 4K (3840× 2160) a osemnásobným zoomom vám umožní jasne identifikovať detaily, napr. ŠPZ vo vzdialenosti 10 metrov. Rozsvieťte svoje okolie pomocou 100 lumenového reflektora, aby ste aj naďalej videli farebné detaily až do vzdialenosti 8 metrov po celú noc.

    360 ° sledovanie s AI Tracking: Sledovanie dookola vrátane náklonu kamery. AI detekuje a sleduje ľudí a vozidlá so širokým rozsahom pohybu (344° horizontálne, 75° vertikálne)
    Vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru komunikujte v reálnom čase s každým, kto vstúpi do záberu.

    Svetelný a zvukový alarm: Voliteľný svetelný alarm využíva 100-lumenový reflektor a zvuk sirény odradí votrelcov.

    Stvorené pre drsné prostredie: Kamera, navrhnutá na vonkajšie použitie, funguje aj pri daždi, prachu a teplotách od -20 °C až 50 °C.

    Kompatibilný s hlasovým asistentom: Perfektne sa integruje s Google Voice Assistant a Alexa, aby bolo používanie ešte jednoduchšie a dostupnejšie.

    Jednoduchá inštalácia: Vlastná inštalácia kamery vám zaberie pár minút, súčasťou balenia je inštalačné príslušenstvo pre umiestnenie na stenu, strop a stĺp ao nastavenie a ovládanie kamery sa postará mobilná aplikácia Eufy Security, spoločná pre všetky produkty Eufy Security pre komplexné zabezpečenie.

    Režim duálneho pripojenia

    Kamera môže pracovať samostatne, s ukladaním dát na mikro SD kartu s maximálnou kapacitou 128GB, alebo sa dá párovať k riadiacej jednotke HomeBase 3 (S380), ktorá umožňuje rozšírenie miestneho úložiska až na 16 TB, pridáva výkon BionicMind™ (databáza 50 osôb), nastavenie štyroch zón záujmu pre jednodotykové zobrazenie vybranej lokality, , vyhľadávanie videí podľa tváre, možnosť stiahnutia videa v MP4 na USB Flash disk a ďalšie funkcie pre dokonale zabezpečený domov.

    Poznámka:

    Odhadované využitie dát je okolo 700 MB za mesiac s 10 dennými živými náhľadmi po 10 sekundách a 25 nahrávkami spúšťanými pohybom po 10 sekundách za deň. Skutočné použitie sa môže líšiť v závislosti od mnohých faktorov.
    Stránky o produkte Anker Eufy 4G LTE Camera S330:

    anker.cz/product/eufy-4g-lte-camera-s330/

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    ANKER

    Prostredie

    vonkajšia

    Prevedenie kamery

    otočná

    Rozlíšenie kamery v MPx

    8MPx (3840x2160)

    Podpora 3G/4G

    Áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky