INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy EufyCam 3 Single cam 4K

    Anker Eufy EufyCam 3 Single cam 4K
     
    Samostatná kamera s rozlíšením 4K, 135° zorný uhol, nočné videnie, výdrž batérie bezdrôtovej kamery až 1 rok na jedno nabitie + solárne napájanie, 8x zoom, mikrofón a 2W reproduktor IP67, iOS/Android, alarm proti neoprávnenej manipulácii kamery.Zobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    249,00 €
    207,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 14 €
    Kód tovaru

    403712

    PN kód

    T81603W1

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Anker Eufy EufyCam 3 Single cam 4K

    Anker Eufy EufyCam 3 Single cam 4K

    Eufy Eufycam 3 kamera, je samostatná kamera na pripojenie k novej centrálnej jednotke Home Base 3. Kamier s integrovaným solárnym panelom, rozpoznávaním tváre AI, LED reflektorom a farebným nočným videním.
    Centrálna jednotka Home Base 3 umožňuje párovanie až 16 kamier.
    Kamera vyžaduje pripojenie k centrálnej jednotke Home Base 3, nie je určená pre samostatnú prevádzku bez centrálnej jednotky.

    Pozrite sa na detaily 4K vo dne aj v noci:
    S kamerou eufyCam 3 – dokonca aj v noci – zahliadnite drobné prvky na akomkoľvek potenciálnom narušiteľovi (človeku alebo zvieraťu). Fotosenzitívny systém Starlight vylepšuje slabé svetelné podmienky pre jasnosť farieb. 4K ultra HD (3840 x 2160), 8x zoom a vysoko citlivý senzor a pohybom spúšťané bodové svetlo posúva kvalitu nočného videnia do novej úrovne.

    Životnosť napájania navždy:
    EufyCam 3 je samoobslužná v akomkoľvek vonkajšom prostredí s integrovaným solárnym panelom, ktorý potrebuje iba 2 hodiny denného slnečného svetla. Kamera je vybavená akumulátorom o kapacite 13400mAh, ktorý zaistí až rok prevádzky bez nutnosti batériu nabíjať. Vstavaný solárny panel za jeden deň nazhromaždí až 300mAh. Spotreba kamery na jeden deň a noc je maximálne 100mAh.

    Miestne rozšíriteľné úložisko:
    So systémom eufyCam 3 máte kontrolu nad svojimi vlastnými dátami pomocou šifrovania na vojenskej úrovni. Riadiaca jednotka Home Base 3 má integrované úložisko s kapacitou 16GB, ktoré zaistí uloženie dát až po dobu troch mesiacov. Môžete dokonca nainštalovať pevný disk (nie je súčasťou dodávky) a rozšíriť ho až na 16 TB úložiska, to všetko bez mesačného poplatku. Podpora HDD: Typ: HDD/SSD, 2.5in, Port: SATA, kapacita 16TB

    BionicMind™ AI posilňuje vašu bezpečnosť:
    Pozrite sa na skutočný potenciál vašej bezpečnosti s BionicMind™ – poskytuje rozpoznávanie tváre, ktoré rozlišuje medzi rodinou a ostatnými pomocou samoučiacej sa AI. Vďaka rozpoznaniu tváre môžete odhlásiť konkrétnych členov rodiny, aby ste videli iba oznámenia, na ktorých záleží. Systém umožňuje uložiť do databázy až 50 „známych“ osôb. V uložených záznamoch je možné filtrovať podľa kategorizovaných udalostí, alebo napr. podľa tvárí, alebo objektov. Niekedy možno budete musieť uchovať niektoré dôležité videozáznamy v počítači alebo poskytnúť video dôkazy polícii. Svoje zábery môžete zálohovať pripojením USB Flash disk cez USB port 1 na zadnej strane HomeBase 3. Záložné videá budú prevedené do formátu MP4.

    Dajte sa do kontroly:
    Nastavte zóny aktivity, aby ste sa vyhli falošným poplachom. Pohodlne ovládate EufyCam 3 s hlasovou aktiváciou cez Alexu a Google Assistant, komunikujte vďaka čistému obojsmernému zvuku. Prípadných nočných narušiteľov je možné nielen lokalizovať a nahrať na videozáznam, ale s nočným, pohybom aktivovaným LED reflektorom, ktorý môže tiež spustiť sirénu, účinne odradiť od ďalších aktivít.

    Vyrobené odolné pre každé počasie:
    Vďaka krytiu IP67 proti poveternostným vplyvom je kamera eufyCam 3 chránená pred dažďom, prachom a bezchybne pracuje v teplotách -20 °C až +55 °C.

    Rýchle nastavenie všestrannej ochrany:
    Zabezpečte svoj domov v priebehu niekoľkých minút vďaka inštalácii bez zložitých drôtov a potom zostaňte chránení 24 hodín denne, 7 dní v týždni pomocou širokouhlého objektívu 135 °. HomeBase 3 centralizuje vašu bezpečnosť. Spravujte väčšinu Eufy bezpečnostných zariadení z jedného miesta pomocou HomeBase 3 a vďaka BionicMind™ využite Vaše Eufy zariadenie v ďalšom leveli.

    Technické parametre

    • Bezdrôtová zabezpečovacia kamera pre párovanie k centrálnej jednotke s rozlíšením 4K
    • Zorný uhol: 135°
    • Osemnásobný zoom
    • Kvalitné nočné videnie
    • Inteligentné rozpoznanie tvárí, domácich zvierat a vozidiel
    • Integrovaný mikrofón a reproduktor
    • Siréna (až 100dB)
    • Kompatibilný Google Assistant, Amazon Alexa
    • Mobilná aplikácia Eufy Security
    • Integrovaný solárny panel
    • Výdrž batérie bezdrôtovej kamery až 12 mesiacov na jedno nabitie
    • Certifikácia IP67 (odolnosť proti prachu a dažďu)
    • Rozmery: 6,5 x 12,9 x 6,5 cm (kamera)
    • Hmotnosť: 420 g (kamera)
    Stránky o produkte Anker Eufy EufyCam 3 Single cam 4K:

    anker.cz/product-category/kamery/

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    ANKER

    Prevedenie kamery

    tubusová

    Prostredie

    vonkajšia kamera

    Rozlíšenie kamery v MPx

    8MPx (3840x2160)

    Horizontálny úhol záberu

    nad 120°

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    60%
    (1x)
    Recenzie Anker Eufy EufyCam 3 Single cam 4K sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 60%

    Richard, Bratislava

    Pridané: 27.9.2023

    60%
    • bez viazanosti na cloud, solárne napájanie kamier, WIFI konektivita
    • pomalý prenos obrazu, možno sa to dá upraviť v nastaveniach, to sa ešte musí preskúmať

    Príslušenstvo1

    Bezdrôtový zabezpečovací systém s centrálnou jednotkou

     
     
    Anker S330 eufyCam (eufyCam 3) kit, 2+1

    2 x kamery s rozlíšením 4K, 135° zorný uhol, nočné videnie, výdrž batérie bezdrôtovej kamery až 1 rok na jedno nabitie + solárne napájenie, Wi-Fi 2.4G, 8x zoom, IP67, slot HDD, iOS/Android

    549,00 € 

    s DPH

    457,50 € 

    bez DPH

    Kód: 400688

    ihneď k odberu 

    Notebooky