INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy EufyCam E330(Professional)

    Anker Eufy EufyCam E330(Professional)
     
    Bezpečnostná prídavná kamera
    IP kameraZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    129,00 €
    107,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    423241

    PN kód

    T8600321

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Anker Eufy EufyCam E330(Professional)

    EufyCam E330 (Professional) add cam
    Bezpečnostná prídavná kamera.

    Doplnková kamera, na prevádzku vyžaduje HomeBase 3.

    4K čistota, deň a noc: Zachyťte každý detail v ohromujúcom rozlíšení 4K HD (3840×2160) s 8 násobným zoomom a zorným uhlom 138 ° vo dne aj v noci.

    Vďaka sledovaniu naprieč kamerami nikde žiadne slepé miesto: Automaticky spája videá rovnaké udalosti a osoby v poradí na viacerých kamerách. Vytvára súvislé video udalosti, ktoré vám umožnia rýchlo a komplexne porozumieť a skontrolovať zistené udalosti.
    Ultracitlivý senzor s farebným nočným videním zaisťuje čisté a živé zábery aj v noci. Starlight Level Photosensitive System Objektív so svetelnosťou f/1,4 a snímač CMOS zvyšujú fotocitlivosť o 40 %. Integrovaný 100 lumenový reflektor v kamere je možné spustiť pri detekcii pohybu, čo prispieva k lepšiemu nočnému jasu.

    Cross-Camera Tracking s BionicMind™: Zažite rýchle a jednoduché recenzie udalostí s Cross-Camera Tracking. Využite skutočný potenciál svojho zabezpečenia – rozpoznávanie tváre rozlišuje medzi rodinou a cudzími ľuďmi. Vytvorte databázu až 50 tvárí.

    Samoučiace sa rozpoznávanie tváre: BionicMind™ používa na vašu identifikáciu vaše telo aj tvár, takže aj keď máte ústa zakryté klobúkom alebo šatkou, budete stále rozpoznaní. Po každom rozpoznaní využíva samoučiace algoritmy a postupom času zlepší presnosť na viac ako 99,9 % – bez ohľadu na to, čo máte na sebe alebo ako sa k fotoaparátu približujete. Vďaka rozpoznaniu tváre už nemusíte revidovať všetky notifikácie o detekcii pohybu. Namiesto toho môžete odhlásiť konkrétnych členov rodiny, aby ste videli iba oznámenia, na ktorých záleží.

    Stabilné zásuvné napájanie pre nahrávanie 24/7: Užite si pohodlie zásuvného napájania s naším káblom o dĺžke 5m a užívajte si nepretržité nahrávanie 24/7. Žiadne starosti s napájaním, iba bezproblémové zabezpečenie na dosah ruky.

    Stabilné Wi-Fi a jednoduchá vlastná inštalácia: Stabilné pokrytie Wi-Fi, ktoré dosiahne každý kút vášho domova - až 464 m2, čím sa vyhnete bezpečnostným slepým miestam spôsobeným výpadkami Wi-Fi alebo nedostatočným pokrytím Wi-Fi. Bezdrôtové pripojenie funguje na vzdialenosť až 25 m medzi kamerami a HomeBase 3, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu, kdekoľvek je k dispozícii napájanie.

    Ušetrite mesiace nepretržitého bezpečnostného záznamu: S EufyCam E330 sú vaše dáta chránené pokročilým šifrovaním, ktoré vám dáva kontrolu. Pri použití 1 TB disku, uložte až 10 dní nahrávok 24/7 zo štyroch kamier EufyCam E330. Pri použití 16 TB disku, uložte až 6 mesiacov nahrávok 24/7.

    HomeBase 3 centralizuje vašu bezpečnosť: Spravujte kompatibilné produkty Eufy bezpečnostných zariadení z jedného miesta pomocou HomeBase 3 a využite funkciu BionicMind™ zo všetkých zariadení.
    HomeBase 3 podporuje až 10 kamier eufyCam E330 súčasne.

    Sledujte iba oblasti, ktoré chcete: Nastavte zóny aktivity a vylaďte svoje zabezpečenie pre pokoj.

    Zastrašte votrelcov reflektorom: Zastrašte všetkých narušiteľov pohybom aktivovaným reflektorom, ktorý tiež spustí sirénu.

    Obojsmerný zvuk: Komunikujte s každým, kto vstúpi na váš pozemok.

    Kompatibilita s hlasovým asistentom: Spolupracuje s Alexom a Google Assistant.

    Odolné do každého počasia: Vďaka ochrane IP67 proti poveternostným vplyvom je eufyCam E330 (Professional) chránená pred dažďom, prachovými búrkami alebo extrémnymi teplotami -20 °C - 50 °C.

    Prístup k aplikácii kedykoľvek a kdekoľvek: Keď ste mimo domova, môžete sa kedykoľvek prihlásiť pomocou aplikácie eufy Security, aby ste mali pokoj.

    Rozmer kamery: 7,1 × 7,1 × 20,7 cm
    Váha kamery: 372 g
    Dĺžka napájacieho kábla ku kamere: 5m (Napájací kábel je možné predĺžiť na max. 30 m)

    Obsah balenia:

    1x kamera EufyCam E330, 1x napájací adaptér 12V/1A s 5m napájacím káblom, 1x Sada skrutiek na uchytenie kamery, 2x sťahovacia páska, 1x Silikónový kryt pre napojenie napájacieho kábla, 1x Samolepka / nákres pre vyvŕtanie otvor.
    Stránky o produkte Anker Eufy EufyCam E330(Professional):

    anker.cz/product/eufy-eufycam-e330professional/

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    ANKER

    Prevedenie kamery

    tubusová

    Rozlíšenie kamery v MPx

    8MPx (3840x2160)

    Optický zoom

    do 10x

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky