INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AQARA Camera E1 (CH-C01E) - vnútorná 2K kamera

    AQARA Camera E1 (CH-C01E) - vnútorná 2K kamera
     

    skladom 

    54,00 €
    (ušetrite 2,24€)
    51,76 €
    43,13 € bez DPH
    Kód tovaru

    415817

    PN kód

    AQARA-CH-C01E-1531

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    AQARA Camera E1 (CH-C01E) - vnútorná 2K kamera

    Camera E1 je cenovo dostupná kamera so zameraním na funkcie inteligentnej automatizácie domácnosti a podporu ekosystému Aqara Home. Vyznačuje sa najnovšími sieťovými technológiami, ako je Wi-Fi 6, a výrazne znižuje počet falošných upozornení tým, že obsahuje vstavanú lokálnu detekciu a sledovanie osôb založenú na AI, ktorá znižuje počet falošných výstrah.

    Funkcie:
    Kompatibilné s Apple Home atď.: Kamera E1 sa integruje s ekosystémami tretích strán, ako sú Apple Home, Google Home a Amazon Alexa. Podporuje Apple HomeKit Secure Video, čím zaisťuje súkromnú analýzu a šifrovanie zachytených videí na vašich domácich hubových zariadeniach (Apple TV alebo HomePod) a bezpečné úložisko iCloud*. S predplatným iCloud+ získate prístup k aktivitám za posledných 10 dní z jednej alebo viacerých kamier.
    Čistejší, prirodzenejší obraz s PT: Zachyťte každý detail v úžasnom 2K ultravysokom rozlíšení. Monitorujte udalosti v reálnom čase pred kamerou kedykoľvek. Zaistite bezpečnosť a pohodu svojich detí alebo skontrolujte, či nepotrebujú pomoc alebo či nemajú nejaké problémy. Zahŕňa aj obojsmernú zvukovú komunikáciu a možnosti nočného videnia. Dokonca aj na veľkých plochách môžete stále používať funkciu PT (pan and tilt) na sledovanie a nahrávanie s 360° perspektívou zobrazenia. Všetko sa stáva pohodlným a upokojujúcim.

    Inovácie ochrany súkromia: E1 má režim súkromia, ktorý dokáže otočiť kameru do určenej polohy a používateľ si môže otáčanie prispôsobiť alebo vypnúť kameru. Môžete tiež skryť konkrétne oblasti. Prvýkrát E1 predstavuje funkciu na zakázanie nahrávania zvuku alebo vypnutie mikrofónu, či už manuálne alebo prostredníctvom automatizácie. Okrem toho E1 ponúka podporu pre WPA3, čím zvyšuje bezpečnosť, aby ste lepšie ochránili vaše súkromie a znížili potenciálne zraniteľnosti.

    Nahrávanie 24 hodín denne, 7 dní v týždni** a viaceré spôsoby ukladania: Nepretržité nahrávanie vám pomôže kedykoľvek skontrolovať váš domov a poskytnúť vám pokoj 24 hodín denne. Musíte však vložiť Micro SD kartu (nie je súčasťou balenia). Nemusíte sa obávať, že by dlhodobé nahrávanie spôsobovalo problémy s ukladaním videa, pretože si podľa potreby môžete vybrať medzi SD kartou alebo plateným cloudovým úložiskom (s jedným dňom bezplatného používania***). Viaceré možnosti miestneho alebo cloudového úložiska poskytujú používateľom rozmanitejší rozsah možností a odstraňujú obmedzenia.

    Miestna detekcia osôb v automatizácii****: E1 dokáže rozpoznať ľudské tvary a vykonávať 350-stupňové sledovanie záberov. A čo viac, stále môže dosiahnuť integráciu s viacerými inteligentnými zariadeniami založenými na ekosystéme viacerých kategórií Aqara prostredníctvom sledovania osôb AI. Napríklad, keď E1 zaznamená niekoho na chodbe, môže spustiť rozsvietenie svetiel*. Keď senzory dverí a okien na predných dverách zaznamenajú otvorenie, E1 sa otočí do konkrétnej polohy pre presnú streľbu.
    Užívateľsky príjemná inštalácia a nastavenie: Vďaka použitiu sieťovej technológie Bluetooth v MagicPair je pripojenie E1 stabilné a efektívne. Okrem toho získala certifikáciu Wi-Fi 6. Kamera podporuje horizontálne umiestnenie aj obrátenú inštaláciu vďaka 1/4-palcovému závitovému skrutkovému uchyteniu a skrutkovacej základni. A využíva napájacie rozhranie USB-C.*****
    Urobte si nejaké vlastné predvoľby polohy: Podporuje až 50 často používaných predvolieb polohy, čo umožňuje vytváranie 15-sekundového časozberného videa a nahrávanie vlastných zvonení. Vďaka pamäti pri vypnutí vám po výpadku prúdu neuniknú rodinné chvíle a navyše ponúka automatický návrat.

    Vysvetlivky
    * Vyžaduje sa domovský hub a predplatné.
    ** Nepretržité nahrávanie vyžaduje kartu Micro SD.
    *** 24-hodinové cloudové úložisko udalostí je zahrnuté zadarmo. Platené členstvo Aqara (s bezplatnou skúšobnou verziou) môže poskytnúť až 30 dní cloudového úložiska udalostí.
    **** Na dosiahnutie automatizácie je potrebný extra hub Aqara.
    ***** Poznámka: Kamera vyžaduje napájací zdroj 2A USB-A, ktorý nie je súčasťou dodávky a je potrebné ho zakúpiť samostatne.

    Technické parametre:

    Názov produktu: Aqara Camera E1
    Model: CH-C01E
    Kódovanie videa: H.264
    Porty: USB-C
    Rozlíšenie videa: 1296p
    Vstupný výkon: 5V DC 2A
    Zobrazovací uhol: 101° (uhlopriečka)
    Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n/ax 2,4 GHz, Bluetooth 5.2
    Rozmery: 69 × 69 × 104 mm (2,72 × 2,72 × 4,09 palca)
    Prevádzková teplota: -10 °C ~ 45 °C (14 °F ~ 113 °F)
    Prevádzková vlhkosť: 0 ~ 85 % relatívnej vlhkosti, žiadna kondenzácia
    Miestne úložisko: karta micro SD (nie je súčasťou dodávky). Podporovaná je CLASS 4 alebo vyššia, až 512 GB úložného priestoru
    Čo je v škatuli
    Kamera E1 × 1,
    Používateľská príručka × 1,
    Kábel USB-A na USB-C × 1,
    Plastový podstavec × 1,
    Súprava skrutiek × 1

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Zdroj energie

    12V / 24V / 230V

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    áno

    Amazon Alexa

    áno

    Google Assistant

    áno

    Bluetooth

    nie

    IR

    nie

    LAN

    nie

    WiFi

    áno

    Z-Wave

    nie

    ZigBee

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky