INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ariete 4163/02, parný mop

    Ariete 4163/02, parný mop
     

    -26%

    zľava
    živicový filter zaručuje dlhú životnosť
    parný čistič, farba bielaZobraziť viac

    skladom 

    102,85 €
    (ušetrite 27,00€)
    75,85 €
    63,21 € bez DPH
    Kód tovaru

    312353

    PN kód

    ART 4163/2

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Ariete 4163/02

    Vďaka prirodzenej sile pary, čistí Steam Mop od Ariete všetky povrchy v domácnosti a zaručuje maximálnu hygienu bez použitia chemických prostriedkov: dlažba, sklo, parkety, mramor a koberce. Regulátor pary zaistí správne nastavenie pre konkrétny typ zvoleného povrchu a čisté povrchy sú suché v priebehu niekoľkých minút.
    Živicový filter zaručuje dlhú životnosť, zatiaľ čo vyberateľná nádoba na nečistoty umožňuje nepretržité použitie a neobmedzenú nezávislosť. Tento parný mop je praktický a manévrovateľný vďaka 180° otočnej hlave a skladacej rukoväti, ktorá umožňuje ľahké uskladnenie. Para je pripravená v okamihu!
     


    Para je najlepší čistiaci prostriedok prírody
    Použitie prístroja so 100°C horúcou vodou na odstránenie špiny a nečistôt bez chemicky agresívnych látok. Sila pary spočíva v jej schopnosti dezinfekcie, zbavenia zápachu a vyčistenia akéhokoľvek povrchu rýchlejším spôsobom, než je tomu u tradičných spôsoboch čistenia.
    Spoločnosť Ariete bola vždy priekopníkom v oblasti čistenia parou a je držiteľom troch patentov na skutočne revolučné produkty. Ide o the Vapori, Steam Mop a pull-along Steam Cleaner, ktorý kombinuje silu pary s možnosťou pridania čistiaceho prostriedku pre maximálnu hygienu.

    Sila pary a zaručená hygiena!
    Najčastejšou príčinou podráždenia, infekcií a alergických reakcií sú patogénne prvky, ktoré nie sú viditeľné pre ľudské oko, ako sú napríklad plesne, vírusy a baktérie. Chrípkový vírus môže prežiť 48 a viac hodín mimo tela, na kľučkách dverí, na podlahe alebo iných povrchoch v domácnosti. Para ich zabíja už pri kontakte. Vírusy sa šíria v domácom prostredí, ale s výrobkami od Ariete je možné sa tomu ľahko vyhnúť. Konštantné teplo pary, s teplotou viac než 100°C zabíja parazity a odstraňuje pachy oveľa účinnejším spôsobom, než tradičné vedro a mop. Parné čistenie dezinfikuje a osviežuje psie pelechy, klietky, akváriá a každé prostredie, kde žijú vaši domáci miláčikovia. Jedno z piatich detí má dýchacie problémy v priebehu prvých dvoch rokoch života. 90% týchto prípadov je reakciou na výkaly prachových roztočov, ktoré sú tak malé, že sa môžu ľahko šíriť v ovzduší našich domácností a vniknúť do detských pľúc. Zatiaľ čo vysávač ničí iba 56% prachových roztočov, parný čistič ich ničí viac než 95%. Parné čističe umožňujú vám a vašim deťom spať lepšie a v úplnom bezpečí.

    Ako parný čistič funguje?
    Po naliatí vody do bojleru sa voda ohrieva na viac než 130°C, už v hadici alebo v tryske sa teplota znižuje na 100°C a pri vypudení pary von z prístroja dochádza k rozptýleniu čiastočiek, ktoré sa premiešavajú so studeným vzduchom, čím dochádza k prudkému ochladeniu. Vo vzdialenosti cca 40 cm od výstupu má para bezpečných 50°C. Stále je to však viac než pri bežnom umývaní. A v čom teda spočíva tajomstvo efektivity čistenia parným čističom? Za všetkým hľadaj fyziku… Voda v plynnom skupenstve dokáže efektívnejšie narušiť štruktúru špiny a mastnoty a v kombinácii s pôsobením tlaku a vysokej teploty je čistenie parným čističom jednoduchšie, efektívnejšie a pri vynechaní chemických prostriedkov aj ekologickejšie.


    Prečo práve Parný mop Ariete?
    - Zaručuje maximálnu hygienu bez použitia chemických prostriedkov
    - Regulátor pary zaistí správne nastavenie pre konkrétny typ
    - Možnosť využitia na dlažbu, sklo, parkety, mramor a koberce.
    - Jednoduchá manipulácia a uskladnenie prístroja vďaka skladacej rukoväti
    - Rýchle zaschnutie po umývaní
    - Vhodné pre všetkých, ktorí hľadajú inovatívne, efektívnejšie a prírodné riešenie pre týždenné upratovanie

    Technické parametre

    - Výkon: 1500 W
    - Odnímateľná nádoba na vodu s objemom 500 ml
    - Okamžitý výstup pary
    - Stály výstup pary 20 minút
    - Indikátor zapnutia
    - Tlačidlo na spustenie pary na rukoväti
    - Regulácia pary
    - Skladacia rukoväť
    - Odvápňovací filter
    - Dĺžka káblu 5 m
    - Navíjanie káblu
    - Otočná hlavica
    - Príslušenstvo: 2 návleky z mikrovlákna, 1 nástavec na čistenie kobercov
     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     

    -7%

    zľava
     
    Ariete 4163, navlek na mop

    Ariete navlek na mop 4163

    5,90 € 

    s DPH

    4,92 € 

    bez DPH

    Kód: 294535

    skladom 

    Notebooky