INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ariete ART 4147 Xsteam nostop, multifunkčný parný čistič

    Ariete ART 4147 Xsteam nostop, multifunkčný parný čistič

    Vypredané

    parný čističZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    311357

    PN kód

    ART 4147

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Ariete ART 4147 Xsteam nostop

    Popis produktu

    Ariete ART 4147 Xsteam nostop

    Tento nový ťahací multifunkčný parný čistič s praktickým priestorom pre príslušenstvo v základni Xsteam nostop využíva prirodzenú silu pary na čistenie všetkých povrchov v domácnosti a na zaručenie maximálnej hygieny bez použitia chemických prostriedkov: dlažba, sklo, parkety, mramor a koberce. Para čistí a dezinfikuje, zabíja až 99,9 % mikróbov a baktérií. Široká škála doplnkov umožňuje také hĺbkové čistenie okien, textílií a povrchov akéhokoľvek druhu. Neobmedzená doba prevádzky je ideálna na upratovanie celej domácnosti.

    Para je najlepší čistiaci prostriedok prírody
    Použitie prístroja so 100 °C horúcou vodou na odstránenie špiny a nečistôt bez chemicky agresívnych látok. Sila pary spočíva v jej schopnosti dezinfekcie, zbavení zápachu a vyčistení akéhokoľvek povrchu rýchlejším spôsobom, než je tomu pri tradičných spôsoboch čistenia.

    Spoločnosť Ariete bola vždy priekopníkom v oblasti čistenia parou a je držiteľom troch patentov na skutočne revolučné produkty. Ide o the Vapori, Steam Mop a pull-along Steam Cleaner, ktorý kombinuje silu pary s možnosťou pridania čistiaceho prostriedku pre maximálnu hygienu.

    Sila pary a zaručená hygiena!
    Najčastejšou príčinou podráždenia, infekcií a alergických reakcií sú patogénne prvky, ktoré nie sú viditeľné pre ľudské oko, ako sú napríklad roztoče, vírusy a baktérie. Chrípkový vírus môže prežiť 48 a viac hodín mimo telo, na rukovätiach dverí, na podlahe alebo iných povrchoch v domácnosti. Para ich zabíja už pri kontakte. Vírusy sa šíria v domácom prostredí, ale s výrobkami od Ariete je možné sa tomu jednoducho vyhnúť. Konštantné teplo pary, s teplotou viac než 100 ° C zabíja parazity a odstraňuje pachy omnoho účinnejším spôsobom, než tradičné vedro a mop. Parné čistenie dezinfikuje a osviežuje psie pelechy, klietky, akvária a všetky typy prostredí, kde žijú vaši domáci miláčikovia. Jedno z piatich detí má dýchacie problémy v priebehu prvých dvoch rokoch života. 90% týchto prípadov je reakciou na výkaly prachových roztočov, ktoré sú tak malé, že sa môžu jednoducho šíriť v ovzduší našich domácností a vniknúť do detských pľúc. Zatiaľ čo vysávač ničí len 56% prachových roztočov, parný čistič ich ničí viac než 95%. Parné čističe umožňujú vám a vašim deťom spať lepšie a v úplnom bezpečí.

    Výhody parného čistenia
    1.) Žiadne chemické látky
    S použitím iba jednej nádobky s vodou a sily pary nie je potrebné použitie škodlivých chemických látok pre získanie dokonalej čistoty. To znamená, že v domácnosti nebudú žiadne zvyškové stopy chemikálií alebo silných zápachov, ktoré by mohli rušiť vás a vašu rodinu.

    2.) Pohodlie
    Rýchly ohrev, nádržka na vodu využiteľná na nepretržité použitie a praktické riešenie na jej umiestnenie späť, to všetko robí čistenie podláh a povrchov oveľa jednoduchším a príjemnejším než tradičné použitie metly a vedra. Jednoducho použiteľné pre hĺbkové čistenie, na dôkladné vyčistenie miestnosti, alebo na kompletné vyčistenie domácnosti.

    3.) Hygiena
    Para sa tvorí pri teplote 100° C. Povrchy sú hygienicky nezávadné a voňavé. Vírusy, mikroorganizmy a baktérie sú odstránené už pri prvom kontakte. Výsledkom je prirodzená čistota, efektívne a ideálne pre tých, ktorí trpia alergiami a na zaistenie zdravia detí.

    4.) Výkon
    Vysoký tlak pary je vytváraný na odstránenie aj tých najodolnejších nečistôt v priebehu niekoľkých sekúnd. Odstraňuje nečistoty z akéhokoľvek povrchu: ako sú dlaždice, nerezová oceľ a lesklé povrchy.

    Prečo práve Xsteam nostop?
    - tlak 4 bary si poradí aj s najodolnejšou špinou, mastnotou a vodným kameňom
    - Neobmedzená doba prevádzky je ideálna na upratovanie celej domácnosti, pričom doba zahriatia je iba 4 minúty
    - jedinečná možnosť na uskladnenie príslušenstva v tele prístroja
    - hadica vďaka patentovanej technológii uskladnenia vytvára rukoväť pre jednoduché prenášanie parného čističa
    - vďaka regulácii pary a bohatému príslušenstvu dokážete vyčistiť celú domácnosť
    - vhodný do domácností s deťmi, alergikmi a domácimi miláčikmi, ktoré vyžadujú pravidelné a dôkladné upratovanie a zároveň hľadajú šikovné riešenia

    Špecifikacia:
    - 1500 W
    - 4 bary
    - Neobmedzená doba prevádzky
    - 4 min. doba zahriatia
    - Kapacita nádoby na vodu 1100 ml
    - Bezpečnostný kryt
    - Indikátor zapnutia/ Pripravenosti
    - ON/OFF spínač
    - Regulácia pary
    - Dĺžka kábla 6 m
    - Uskladnenie príslušenstva v tele prístroja
    - Príslušenstvo: 2 kusy predlžovacej trubice, Adaptér s tryskou, Adaptér na kefu na podlahu, Kefa na podlahu, Návlek na čistenie podláh, Nástavec na čistenie okien, Veľká okrúhla kefa, Malá okrúhla kefa, Zahnutý nástavec, Lievik, Odmerka, Kefa a návlek na čalúnenie
    Stránky o produkte Ariete ART 4147 Xsteam nostop:

    http://www.ariete.sk/cz/parnicistice.html

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     

    -8%

    zľava
     
    Návlek na čistenie podlah pre Ariete ART 4147 Xsteam nostop

    parný čistič

    3,35 € 

    s DPH

    2,79 € 

    bez DPH

    Kód: 325141

    skladom 

    Notebooky